fbpx

Taotrainer Reinoud Eleveld over lucide dromen

Wat is luciditeit?

Het ontwikkelen van luciditeit heeft door de eeuwen heen in allerlei mysteriescholen een belangrijke rol gespeeld. Het gaat om het wakker worden in de droom, ofwel het bewust worden van het feit dat je droomt. Je blijft dromen, maar je realiseert je dat je droomt. Dat is de eerste stap. De tweede stap is leren hoe je de droom kunt beïnvloeden, hoe je leert sturen in de droom.

Waarom lucide worden?

Het voornaamste doel van lucide worden is om meer grip te krijgen op de storm van het leven wanneer je wakker bent. Tijdens je dromen oefen je dit vermogen, dat je uiteindelijk leert toepassen in je wakende leven. Je wordt als het ware wakker in de droom, terwijl je wakker bent! Langzaam maar zeker ontwikkel je meer stabiliteit, kracht en richting in het dagelijks leven.

Droomtraining

Bij Taotraining vormt de Droomtraining ofwel het ontwikkelen van luciditeit een belangrijk onderdeel van de training. In alle modules leer je specifieke oefeningen en meditaties die dit ondersteunen. Ook bij de live events komt de Droomtraining altijd aan bod.

Deel dit:
Blijf op de hoogte

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT