Taotraining banner

Kennismaken met Taotraining

Wil je graag eens proberen of Taotraining bij je past? 
We bieden je met veel plezier een aantal heel laagdrempelige manieren om nader kennis te maken.

De meest logische stap #1

Online workshop 'Veilige Macht'

In deze interactieve workshop stippel je voor jezelf een concrete route uit naar wijzer & veiliger worden - voor jezelf, voor de ander en het grotere geheel. Je gids is Reinoud Eleveld, al 50+ jaar full time bezig met 'tovenaar' worden: een Man van Veilige Macht. Aan het eind van de workshop weet je wat te doen (en wat niet) om meer Veilige Macht te belichamen (of je nu bij ons verder traint of niet). Dat is wat zoveel zelf(- en wereldverbeteraars) nodig hebben: een eerlijke zelf-diagnose + richting, helderheid en focus t.a.v. hun eigen pad. Want het alternatief? Dat is machteloosheid.

Meer info & aanmelden

Wat je nu meteen kunt doen

Gratis online introductietraining

Vanuit je luie stoel Taotraining uitproberen? Bekijk dan de gratis online introductietraining die Reinoud Eleveld in de zomer van 2020 verzorgde. In een 2 uur durende sessie maak je in theorie én praktijk kennis met een aantal fundamenten van Taotraining. Smaakt het naar meer? Er is ook nog een deel 2!

MEEDOEN

30 dagen toegang tot module 1

We zijn razend trots op onze professionele en rijkelijk gevulde online trainingen. Zo trots, dat je module 1, ‘Het Innerlijk Landschap’, risicovrij kunt uitproberen. Besluit je binnen dertig dagen dat het niet bij je past, dan krijg je je geld volledig retour, no questions asked.
UITPROBEREN

Hoe je Taotraining live kunt ervaren

Lezingen

Voor een tientje kun je met twee personen een Taotraining lezing bijwonen. Een ideale gelegenheid om grondlegger Reinoud Eleveld eens live te ‘proeven’ en altijd goed voor een inspirerend, zo niet paradigma-verschuivend avondje uit.

INFORMATIE

Introductiedagen

Aan den lijve ervaren wat Taotraining met je doet? Voor slechts 95 euro geef je jezelf een compleet verzorgde introductiedag cadeau.

INFORMATIE

Meer weten over Taotraining

Wat is Taotraining?

Waar gaat Taotraining over, waar staat Taotraining voor en wat maakt Taotraining uniek in het enorme aanbod van andere mysteriescholen en spirituele tradities? De antwoorden op deze en andere belangrijke vragen hebben we gepoogd op één pagina, in tekst en beeld, bij elkaar te brengen.

LEZEN

Interview met Reinoud Eleveld

Grondlegger en hoofdtrainer van Taotraining is Reinoud Eleveld. In een video-interview van 54 minuten neemt hij je mee op zijn pad, van het moment dat hij als 15-jarige besloot om tovenaar te worden tot de 64-jarige sifu (=Chinees voor leraar) die hij nu is.

BEKIJKEN

Inspiratiebibliotheek

Je kunt dag en nacht terecht in onze inspiratie-bibliotheek, eenvoudig te vinden in het menu onder de knop ‘Inspiratie’. Boordevol artikelen, video’s, webinar-opnames, podcasts, etc. is ze goed voor vele uren lees-, kijk- en luisterplezier en prikkeling voor de geest.

INSPIRATIE

Verbinden met Taotraining

Elke maand een inspirerend artikel

Ongeveer één keer per maand versturen we een mail aan onze volgers, altijd met voedende & inspirerende nieuwe inhoud plus actuele informatie over onze trainingen.

AANSLUITEN

Facebook

Op onze Facebook-pagina (bijna 4.000 volgers) posten we regelmatig prikkelende content plus actuele updates.

VOLGEN

Instagram

Sinds kort zijn we ook actief op Instagram. 

VOLGEN
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT