skip to Main Content
Menu

Annuleringsvoorwaarden

  • De online cursussen: je hebt 30 dagen om op je beslissing terug te komen, na de startdatum van de cursus. Je krijgt je inschrijfbedrag retour. De officiële bedenktijd voor online aankopen is 14 dagen, maar we vinden het belangrijk dat je de kans hebt om echt met het materiaal aan de slag te gaan.
  • Eendaagse events: kom je naar een van onze eendaagse bijeenkomsten dan kun je kosteloos annuleren tot 14 dagen van te voren. Daarna kun je iemand in je plaats laten komen, mits je dit van te voren meldt.
  • Meerdaagse events: kom je naar een event waarbij een of meerdere waarbij overnachtingen zijn inbegrepen, dan kun je kosteloos annuleren tot 35 dagen van te voren, in verband met het reserveren en van hotelkamers. Binnen die termijn maar uiterlijk 15 dagen voor aanvang kun je nog een deel retour ontvangen. Binnen de 15 dagen termijn is geen restitutie mogelijk.
  • Voor het 7 jaren programma geldt: annuleren van de boeking binnen de 4 en 2 weken voor de training betekend 120 euro kosten die we door moeten rekenen. Annuleren binnen 2 weken voor aanvang kost 200 euro. Bij een annulering binnen een week is geen restitutie meer mogelijk.
  • Trainingstrajecten die bestaan uit meerdere eendaagsen of meerdaagsen: neem je deel aan een langer trainingstraject en wil je hier gaandeweg mee stoppen, omdat je bijvoorbeeld ziek bent geworden of vanwege familieomstandigheden? Dan kijken we welk deel van de komende trainingen binnen de annuleringsvoorwaarden valt, zoals hierboven beschreven.
Stel je vraag

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.