Taotraining banner

Annuleringsvoorwaarden

Online module.
1. De cursist kan gedurende een periode van dertig dagen na aanvang van de online module besluiten om deelname aan de cursus te beëindigen.

2. Indien de cursist binnen bovengenoemde termijn tot beëindiging besluit, restitueert Taotraining het door de cursist betaalde bedrag geheel. Het bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

3. Bij annulering van een door de cursist geboekte lezing blijft de cursist het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd.

4. Bij een lezing is de cursist altijd gerechtigd om vervanging te sturen. Eendaagse training (bijv. introductietraining, trainingsdag zonder online module, etc.)

5. Een door de cursist geboekte eendaagse training kan tot uiterlijk veertien dagen voor de training kosteloos worden geannuleerd.

6. Indien de cursist binnen bovengenoemde termijn tot annulering besluit, restitueert Taotraining het door de cursist betaalde bedrag geheel. Het bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

7. Bij annulering vanaf veertien dagen voor de training, blijft de cursist het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd.

8. Bij annulering van een eendaagse training is de cursist altijd gerechtigd om vervanging te sturen mits dat voorafgaand aan de training wordt aangegeven en mits de persoon in kwestie voldoet aan eventuele voorwaarden die aan deelname zijn verbonden. Trainingsdag inclusief online module

9. Een door de cursist geboekte trainingsdag inclusief online module kan gedurende een periode van dertig dagen na aanvang van de online module maar niet later dan veertien dagen voor aanvang van de trainingsdag kosteloos worden geannuleerd.

10. Indien de cursist binnen bovengenoemde termijn tot annulering besluit, restitueert Taotraining het door de cursist betaalde bedrag geheel. Het bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

11. De cursist kan gedurende een periode van dertig dagen na aanvang van de online module besluiten om deelname aan alleen de online module te beëindigen. De cursist doet wel mee aan de trainingsdag zelf.

12. Indien de cursist binnen bovengenoemde termijn tot beëindiging van de online module besluit, restitueert Taotraining 150 euro. Het bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

13. De cursist kan deelname aan alleen de trainingsdag tot veertien dagen voor aanvang van de trainingsdag annuleren. De cursist houdt wel toegang tot de online module.

14. Indien de cursist binnen bovengenoemde termijn tot annulering van alleen de trainingsdag besluit, restitueert Taotraining 50 euro. Het bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

15. Bij annulering binnen veertien dagen voor de trainingsdag, blijft de cursist het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd. Meerdaagse training inclusief overnachting (bijv. weekend 7-Jaarprogramma)

16. Een door de cursist geboekte meerdaagse training kan tot uiterlijk vijfendertig dagen voor aanvang van de training kosteloos worden geannuleerd.

17. Tussen de vijfendertig en vijftien dagen voor aanvang van de training kan de cursist slechts annuleren tegen betaling van een deel van de overeengekomen som.

18. Bij annulering vanaf vijftien dagen voor aanvang van de training, blijft de cursist het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd.

19. Bij een meerdaagse training inclusief overnachting is de cursist altijd gerechtigd om vervanging te sturen mits dat voorafgaand aan de training wordt aangegeven en mits de persoon in kwestie voldoet aan eventuele voorwaarden die aan deelname zijn verbonden. 

20. Een door de cursist geboekt Jaarprogramma kan tot en met uiterlijk 90 dagen voor aanvang worden geannuleerd tegen een bedrag van 50 euro aan administratiekosten. Het te restitueren bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

21. Annulering binnen de 90 dagenvoor aanvang maar niet later dan 40 dagen voor aanvang kost dit de cursist 50% van het cursusbedrag. De cursist houdt wel toegang tot de online modules. Het te restitueren bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

22. Bij annulering vanaf 40 dagen voor aanvang van het trainingsjaar blijft de cursist 80% van het overeengekomen bedrag verschuldigd. De cursist houdt wel toegang tot de online modules. Het te restitueren bedrag zal worden teruggestort op het rekeningnummer waarvan het is afgeschreven.

23. Bij annulering tijdens een meerdaagse training is geen restitutie mogelijk.

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT