Taotraining banner

Online trainers en coaches

Heb je onlangs een module gekocht en kun je wel wat begeleiding gebruiken?

Ben je al een tijdje bezig met Taotraining en merk je dat je tegen bepaalde vragen aanloopt?

Heb je behoefte aan inspiratie van buitenaf?

Lijkt het je fijn om uit te wisselen met een goed opgeleide ervaringsdeskundige, die weet waar je mee bezig bent en begrijpt waar je het over hebt?

Is het antwoord ja op één of meerdere van deze vragen, dan is het nieuwe online coaching programma misschien wel iets voor jou.

Voor iedereen die online traint bij Taotraining, via de modules of via het online Jaarprogramma, bieden we nu de mogelijkheid om individuele coaching te boeken met één van onze ervaren instructeurs.

Een online coachingstraject bestaat uit vier gesprekken van een half uur. Hier kun je vragen stellen en dingen die je in je training tegenkomt bespreken en finetunen. In overleg met je Tao coach bepaal je zelf op welke momenten je deze gesprekken wilt plannen. De opbouw en inhoud van de coaching kunnen jullie geheel op eigen wijze samenstellen.

De online coaching vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een mail met uitgebreide instructies.

De kosten voor deze online coaching zijn € 120,- in totaal.

Hieronder vind je onze huidige Tao coaches:

Rosana van der Wagt

Rosana begon haar training in 1997 bij Annette Derksen, de eerste Senior instructrice van de Healing Tao International in Nederland. Vervolgens trainde Rosana van 1999 tot 2007 bij Reinoud Eleveld. In 2005 werd ze gecertificeerd als instructrice en sinds die tijd geeft ze groepstrainingen in haar eigen trainingscentrum in Amsterdam. Ook Manfred van Doorn, Ron Nansink, Juan Li en Michael Winn waren belangrijke leraren in haar ontwikkeling.
Rosana is momenteel Reinoud’s co-trainster bij zijn meerjarenprogramma’s. Ze is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Taotraining. Ze is gespecialiseerd in seksuele mono-cultivatie, Parelbewustzijn (voorheen Fusie genoemd), Wisdom Nei Kung en Cosmic Healing.

Deborah Vogel

“Begin 2015 begon ik zowel met het 7-jaren programma bij Reinoud Eleveld als met het volgen van wekelijkse lessen bij Rosana van der Wagt. Bij Rosana heb ik destijds een aantal keren mogen assisteren. Dit bracht mij zo veel dat ik in december 2015 besloot om coach te worden. Na een aanvullende opleiding tot ontwikkelingscoach bij De Upstarter ben ik als freelance vrouwentrainster en coach aan de slag gegaan. Het belangrijkste thema waar ik mee werk is: hoe ontwikkel je meer zelfliefde en kom je meer in je kracht? Hoe kun je daarmee niet alleen je eigen leven, maar ook de wereld om je heen een beetje mooier maken? Hierbij maak ik gebruik van de kennis die ik heb opgedaan bij Taotraining en Vallei, en bied ik ondersteuning en verdieping bij de diverse online programma’s die Taotraining aanbiedt.
Dankzij Taotraining en Vallei is mijn leven zodanig getransformeerd dat ik steeds meer op mijn pad terecht ben gekomen. Ik heb tools gekregen om dat pad te kunnen volgen, met alles wat ik onderweg tegen kom. Ik ervaar hierdoor connectie, betekenis en voldoening. Dat gun ik iedereen. Behalve voor online coaching kun je ook bij mij terecht voor groepstrainingen en individuele coaching. Deze geef ik zowel live als telefonisch en online.”

Daan Jacobs

Daan Jacobs is medeoprichter en -eigenaar van Taotraining. Daan traint zelf sinds medio 2011: 8 jaar lang op wekelijkse basis bij Rosana van der Wagt in Amsterdam en sinds 2015 in het Taotraining 7-Jaarprogramma o.l.v. Reinoud Eleveld, waar hij inmiddels aan het 6e jaar is begonnen. Een van zijn voornaamste taken binnen Team Taotraining is de productontwikkeling: Daan is architect en schrijver van de online modules. Daarnaast is hij trainer/coach bij Iron Shirt of Golf, waar hij golfers begeleidt in hun interne training met behulp van taoïstische technieken & trainingsprincipes.
"Als ik de toekomst mag dromen, dan zie ik een toekomst voor me waarin de kennis van Taotraining toegankelijk is voor iedereen. Ik zie dat in onze cultuur het begrip Wijsheid lading heeft gekregen; dat mensen weten dat ze Wijsheid kunnen trainen en wat dat hun, hun intimi en het grotere geheel kan brengen. Mensen zijn zich er van bewust dat er meerdere sporen naar Wijsheid zijn, dat Taotraining slechts één van die sporen is en dat ze Wijsheid uiteindelijk alleen in zichzelf kunnen vinden. Mensen faciliteren bij het vinden van die eigen-Wijsheid, dat is waarom ik 's ochtends uit m'n bed kom."

Sanne Burger

“Ik maak deel uit van de eerste lichting Taotraining instructeurs, opgeleid door Reinoud Eleveld, Ursula Eireiner en de rest van het team, in de periode 2000-2007. Ik was destijds al goed getraind in astrologie, massage en Qigong, maar bij Taotraining kwamen veel puzzelstukjes samen. In 2005, eenmaal Taotraining instructrice, ging ik lesgeven in Utrecht, gecombineerd met mijn Ancient Thai Massage praktijk. In 2012 was het tijd om weer op reis te gaan. Ik wilde me losmaken van mijn leraar en hetgeen ik geleerd had integreren eigen te maken. Dat deed ik door te reizen, onder meer in Frankrijk en Peru, en door andere spirituele wegen te bewandelen, waaronder ayahuasca en yoga, om uiteindelijk te landen in een werkelijkheid waar ik me echt thuis voelde. Toen was het ook tijd om de samenwerking met Reinoud weer op te pakken. De cirkel was rond.

Sinds 2 jaar werk ik nauw samen met Team Taotraining. Ik schrijf voor de website, redigeer teksten en ben co-trainster bij het Jaarprogramma. Daarnaast geef ik individuele coaching, massage en massagecursussen, en schrijf ik met veel plezier stukjes voor mijn eigen website, sanneburger.com. Ik heb de ontwikkeling van Taotraining de afgelopen 20 jaar op de voet gevolgd en help je graag met jouw persoonlijke training. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in deze je eigen weg te gaan en vóór alles je authenticiteit te bewaren. Mijn favoriete thema’s zijn I-kracht versus stress, seksuele kung fu, schaduwwerk en bewustzijn.”
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT