Taotraining banner

Module 4: Parelbewustzijn – het Oog in de Storm

Hoe hou je je hoofd koel en je hart kalm in de ziedende storm die het leven heet?

Hoe reageer je met weldenkendheid en humor op de chaos om je heen?

Hoe laat je gedragspatronen los en krijg je steeds meer grip op de werkelijkheid zoals ze is?

Door Parelbewustzijn te ontwikkelen.

In Module 4 introduceren we de sleutel hiertoe, een eeuwenoude taoïstische formule waarmee je een Parel ontwikkelt: een stukje onafhankelijk bewustzijn, het Oog in de Storm, in het midden van het midden van je lichaam.

 • Je leert hoe je een Stoofpot maakt door de Acht Krachten, de bouwstenen van het universum, in je lichaam te activeren en bijeen te brengen.
 • Je verdiept je kennis van de Vijf Elementen en hoe deze samenhangen met je emoties,
 • Je leert hoe de Vijf Elementen in de Stoofpot bijeen te brengen en samen te smelten tot een Parel.
 • Door middel van ‘Het Openen van de Windpoorten’ haal je het geboortetrauma uit je systeem.
 • In deze module begint het toveren, ofwel de echte Innerlijke Alchemie, pas echt!
Module 4 500

Interessant? 

Schrijf je in voor 3 gratis inspirerende emails over Module 4

Meteen beginnen met Module 4

Let op: Je moet Module 1 t/m 3 afgerond hebben voordat je kunt beginnen met Module 4.

Je investering voor Module 4 is € 247,-*

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet.

BESTEL MODULE 4

* De investering in een module van Taotraining staat vast en is voor elke module hetzelfde. Taotraining is geen stichting, maar wel een idealistische organisatie. Inkomsten worden voor de volle 100% geïnvesteerd in het verspreiden van meer kennis en wijsheid.

Dit zijn dingen die je leert wanneer je Module 4 gaat trainen:

 • Hoe een onafhankelijk stukje bewustzijn te ontwikkelen. De Innerlijke Alchemisten uit het oude China bestudeerden het proces van de voortplanting en vonden de sleutel tot het creëren van nieuw bewustzijn: de Parel.
 • Hoe de verschillende lagen van de werkelijkheid samenhangen. De Jing, de Chi en de Shen hebben elk hun eigen trilling en hun eigen bouwstenen. Alles is energie en iedere laag heeft zijn eigen vibratie.
 • Hoe je een Stoofpot maakt. De Acht Krachten van de Jing kunnen in het midden van het midden van de onderste Tantien samengebald worden tot een Stoofpot.
 • Hoe je de Windpoorten opent. De acht Windpoorten rondom de navel zijn nauw verbonden met het geboortetrauma. Je leert hoe je dit trauma uit je lichaam verwijdert door een krachtige massage-techniek.
 • Hoe de Controlerende Cyclus toe te passen. De Controlerende Cyclus, een nieuwe manier om met de Elementen en de Klanken te werken, heeft een weldadige en kalmerende invloed op je emoties. Daarnaast is deze cyclus cruciaal bij de Parelformule.
 • Hoe de Verzamelpunten werken. De Verzamelpunten zijn abstracte, energetische punten in het lichaam die een belangrijke rol spelen bij de Parelformule.
 • Hoe de precieze en complete Parelformule in zijn werk gaat. Het is in het begin even puzzelen, maar uiteindelijk heb je een machtig tool in handen die je de rest van je leven zal bijstaan.
 • Wat het effect is van het hebben van een Parel. Stel je voor dat je, wat er ook gebeurt, altijd een toevluchtsoord hebt waar het kalm en helder is: het Oog van de Storm. Dat is de Parel. Het geeft je een onwankelbare emotionele en geestelijke stabiliteit en helderheid.

Droomtraining

 • In deze module gaan we dieper in op het hoe en waarom van het trainen van de Zwarte Zuil. Het ontwikkelen van Parelbewustzijn stimuleert het vermogen om luciditeit te ontwikkelen en vice versa.
 • Je leert een nieuwe serie van Droomtraining oefeningen die je 's nachts kunt beoefenen. Het is de bedoeling dat je de Droomtraining tijdens het 'wakende venster' gedurende de nacht doet. Dit behelst zowel IJzeren Hemd oefeningen, met name de 'Omhels de Boom' houding, en liggende oefeningen op een matje.

Wat je krijgt:

Interview video's (essentials)

Reinoud Eleveld leidt alle theorie voor je in. Centrale vragen zijn steeds: waarom leer je dit? Wat heb je eraan?

Meer dan 35 pagina's theorie

Hierin worden helder, gedetailleerd en uitgebreid de theorie, achtergronden en oefeningen beschreven.

Gedetailleerde instructie filmpjes

Reinoud demonstreert hier de belangrijkste oefeningen.


Audio-meditaties

Deze kun je op je telefoon downloaden en overal afspelen.


Mooie illustraties

Ze maken de theorie visueel en je helpen de oefeningen beter te begrijpen.

Droomtraining

Een nieuwe serie Droomtraining oefeningen. Dit behelst zowel IJzeren Hemd oefeningen en liggende oefeningen op een matje.

Bonus

De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail. Vragen worden voorgelegd aan Reinoud. Je krijgt ook toegang tot onze uitgebreide FAQ-bibliotheek.

Toegang tot het online Tao-café. Je kunt, als je wilt, ervaringen uitwisselen met andere deelnemers in een gesloten Facebook-groep.

Mails van de sifu. Eens per week krijg je een e-mail van Reinoud Eleveld, ter ondersteuning en inspiratie.

Praktische vragen

[ultimate-faqs include_category='informatie-module-4'][/ultimate-faqs]

Meteen beginnen met Module 4

 

Je investering voor Module 4 is € 247,-*

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet.

Let op: Je moet Module 1 t/m 3 afgerond hebben voordat je kunt beginnen met Module 4.

* De investering in een module van Taotraining staat vast en is voor elke module hetzelfde. Taotraining is geen stichting, maar wel een idealistische organisatie. Inkomsten worden voor de volle 100% geïnvesteerd in het verspreiden van meer kennis en wijsheid.

Garantie

Mogelijk vind je het spannend om te investeren in een online product. Daarom bieden we een garantie van 30 dagen. Je kunt dus meedoen zonder risico. Mocht je achteraf twijfels hebben over je beslissing, stuur ons dan een mailtje. Indien je echt wilt stoppen met de training krijg je het aankoopbedrag gerestitueerd. Samen komen we er altijd uit.

Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Sloterweg 1257
1066CJ . Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT
pencilmoonmusic-notecamera-videoclocktext-align-justify