CORONA UPDATE:

Beste Taotraining liefhebber,
Helaas hebben we onze lezingen, introductiedagen en trainingsdagen tot nader order moeten opschorten.
Heel voorzichtig hebben we nu een aantal introductie dagen voor een kleine groep georganiseerd. We hopen de lezingen na de zomer ook weer te kunnen opstarten.

Informatie lezingen

 

Taotraining organiseert elk jaar een cyclus van meerdere lezingen in het ISVW in Leusden, gegeven door Reinoud Eleveld.

Introductielezingen
Er zijn twee series: één serie met introductielezingen over de basis van Taotraining – ideaal voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat Taotraining nou precies inhoudt en die Reinoud live willen meemaken. Een introductielezing is ook een ideale manier om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van zowel de inhoud als de overdracht van Taotraining. Het is fijne, laagdrempelige manier om kennis te maken met Taotraining.

Gespecificeerde lezingen
De tweede serie bestaat uit lezingen die gaan over meer gespecificeerde onderwerpen binnen de Taotraining. Deze lezingen gaan vooraf aan de weekenden van de 7-jaars training. Ze zijn opgezet om familie en vrienden van de deelnemers aan het 7-jaars programma de gelegenheid te geven om kennis te maken met de materie. Zo blijf je als partner, familielid of vriend op de hoogte en krijg je een interessant kijkje in waar de training nou eigenlijk over gaat. Voor de deelnemers zelf is het een prettige (optionele) manier om het weekend te beginnen. Deze lezingen zijn ook toegankelijk voor iedereen, maar dus niet per se bedoeld ter introductie.

Praktisch

  • Omdat we het leuk vinden om Taotraining zo laagdrempelig mogelijk te houden en zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid willen stellen om kennis te maken, kost een kaartje maar € 10,-. Met dat kaartje kun je gratis een introducé meenemen!
  • De lezingen duren van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt op tijd, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren.
  • Locatie: Onze vaste stek in Leusden, het ISVW
  • Klik hier voor meer informatie, de onderwerpen van de verschillende lezingen en om je op te geven.