Informatie lezingen

Taotraining organiseert elk jaar een cyclus van meerdere lezingen, gegeven door Reinoud Eleveld.

Een deel van deze lezingen is specifiek bedoeld als laagdrempelige kennismaking en ideaal om een gevoel te krijgen bij Reinouds overdracht en de inhoud & sfeer van Taotraining. De thema's sluiten aan bij de taoïstische basistraining zoals we die aanbieden via het Jaarprogramma Parelbewustzijn.

Een deel van deze lezingen is specifiek bedoeld om intimi van deelnemers aan onze Advanced trainingen de gelegenheid te geven om kennis te maken met de materie. Zo blijf je als partner, familielid of vriend(in) op de hoogte en krijg je een interessant kijkje in waar de training nou eigenlijk over gaat. Voor de deelnemers zelf is het een prettige (optionele) manier om hun trainingsweek te starten. Voor alle duidelijkheid: ook deze lezingen zijn publiek toegankelijk voor iedereen en vereisen geen voorkennis, maar de thema's zijn meer 'gevorderd'.

Praktisch

  • Omdat we het leuk vinden om Taotraining zo laagdrempelig mogelijk te houden en zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid willen stellen om kennis te maken, kost een kaartje maar € 10,-. Met dat kaartje kun je gratis een introducé meenemen!
  • De lezingen duren van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt op tijd, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren

Aankomende lezingen

Meer informatie over de lezingen vind je in onze agenda.

Klik hier voor de agenda!