Informatie lezingen

 

Taotraining organiseert elk jaar een cyclus van meerdere lezingen, gegeven door Reinoud Eleveld.

Helaas hebben we er al veel moeten annuleren maar we blijven proberen deze lezingen te geven in 2021. Als je dus boekt voor een lezing, hou er dan rekening mee dat we die weer moeten annuleren maar we storten altijd je geldt terug dus dat is risicoloos.

Introductielezingen
Er zijn twee series: één serie met introductielezingen over de basis van Taotraining – ideaal voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat Taotraining nou precies inhoudt en die Reinoud live willen meemaken. Een introductielezing is ook een ideale manier om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van zowel de inhoud als de overdracht van Taotraining. Het is fijne, laagdrempelige manier om kennis te maken met Taotraining.

Gespecificeerde lezingen
De tweede serie bestaat uit lezingen die gaan over meer gespecificeerde onderwerpen binnen de Taotraining. Deze lezingen gaan vooraf aan de weekenden van de Jaarprogramma's of 7-jaren training. Ze zijn opgezet om familie en vrienden van de deelnemers aan de programma's de gelegenheid te geven om kennis te maken met de materie. Zo blijf je als partner, familielid of vriend op de hoogte en krijg je een interessant kijkje in waar de training nou eigenlijk over gaat. Voor de deelnemers zelf is het een prettige (optionele) manier om het weekend te beginnen. Deze lezingen zijn ook toegankelijk voor iedereen, maar dus niet per se bedoeld ter introductie.

Praktisch

  • Omdat we het leuk vinden om Taotraining zo laagdrempelig mogelijk te houden en zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid willen stellen om kennis te maken, kost een kaartje maar € 10,-. Met dat kaartje kun je gratis een introducé meenemen!
  • De lezingen duren van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt op tijd, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren
 

Aankomende lezingen

klik hier voor de agenda