Taotraining banner

Module 1: het Innerlijk Landschap
het Eerste Vuur

Zelfrealisatie is een levenswerk. Je kunt er levenslang, of misschien wel levens lang, mee bezig zijn. Maar zoals elke reis van duizend mijlen, begint ook deze met een eerste stap. Die eerste stap is het Innerlijk Landschap in, richting het Eerste Vuur - je levenskracht.

Module 1 is ontworpen als een grondige en concrete introductie in de processen van zelfgenezing, bewustzijnsgroei en -ontwikkeling en spiritueel ontwaken. Zowel conceptueel als praktisch leg je de basis voor een gezonde, veilige en duurzame zelf-ontwikkeling.

Misschien ben je al lang op weg. Er zijn immers vele wegen die naar Rome leiden. Ook dan is deze module zeer de moeite waard, omdat je er - in de vorm van paradigma-verschuivende perspectieven en krachtige technieken - verdieping en verrijking zult vinden die een waardevolle aanvulling kunnen zijn op wat je al kent en kunt. 

Taotraining innerlandscape

Wat je leert in Module 1

In Les 1 t/m 3 introduceren we fundamentele kaders en concepten van Taotraining

Les 1: een verhelderend mens- en wereldbeeld

Je maakt kennis met het oeroude en universele wereld- en mensbeeld dat aan de basis ligt van Taotraining. Je krijgt antwoord op vragen als:

 • Hoe kun je meer grip krijgen op je manifestatiekracht? Waar ligt de sleutel tot je realiserend vermogen? Hoe bereik je je doelen en wel op zo’n manier dat het niet ten koste gaat van jezelf, je dierbaren of het grotere geheel? 
 • Hoe ontwikkel je het vermogen om de werkelijkheid voorbij de vijf zintuigen waar te nemen?
 • Wat is het ego en moeten we daar nou vanaf of niet? Wat is bewustzijn en wat heeft dat met liefde te maken? Zijn we allemaal één, of niet? Hebben we een ziel? En een geest? Zo ja, wat moeten we ons daarbij voorstellen?

Het antwoord op al deze vragen ligt in dat deel van de werkelijkheid dat we niet kunnen waarnemen via de vijf zintuigen, maar dat we toch allemaal dagelijks ervaren: het Innerlijk Landschap.

Les 2: de vijf vormen van bewustzijn

Je maakt kennis met de vijf vormen van bewustzijn. Dit geeft een diep inzicht in je eigen gedrag, dat van anderen en in wat er op dit moment op onze planeet gaande is. Het draagt ook een antwoord in zich op de grote vragen en uitdagingen van deze tijd. Vragen die aan de orde komen zijn:

 • Waar staan de vijf bewustzijnsvormen Psychose, Verwarring, Specialisme, Wijsheid en Realisatie voor? Hoe herken je ze in jezelf en in de wereld om je heen? 
 • Waarom zijn we in ons gedrag soms schadelijk voor onszelf, de ander en de planeet? Hoe kan het dat we in deze tijd met zo veel kennis en schijnbaar onbegrensde mogelijkheden meer problemen creëren dan oplossen? Hoe kan het dat ons leven eerder complexer wordt dan simpeler? 
 • Hoe breng je meer wijsheid op aarde? Wat zijn de zeven niveaus van Wijsheid en hoe belichaam je die? Wat betekent Inwijding? 

Les 3: de sleutel tot gezonde groei

De sleutel tot een gezond en veilig proces van bewustwording is vrijwillige begrenzing. We benaderen dit principe hier zowel abstract-filosofisch als super-praktisch. Vragen die aan de orde komen zijn: 

 • In hoeverre ben je gevoelig voor verleiding en/of handel je uit angst? 
 • Gun je jezelf weleens vrijheden waarmee je over je eigen of andermans grenzen heengaat, of ben je eerder geneigd jezelf en je verlangens en behoeften te onderdrukken? 
 • Hoe kun je het beste omgaan met het spanningsveld tussen vrijheid en begrenzing? 

Les 4 t/m 11 zijn het praktische hart van de training, waarin je kennismaakt met technieken en disciplines die als een rode draad door de hele Taotraining lopen.

Het manifesteren van je potentieel vraagt om vaardigheid in het Innerlijk Landschap.
In Les 4 en 5 ontwikkel je drie van deze vaardigheden.

Les 4: van stress naar veiligheid

In Les 4 leer je hoe je via het activeren van de I-kracht (kortweg I) het Innerlijk Landschap kunt binnengaan. Maar de I-kracht is méér dan een sleutel tot je binnenwereld. Toegepast in het dagelijks leven is de I ook

 • het antwoord op stress: leven vanuit I is als een permanent vakantiegevoel
 • een superieur alternatief voor concentratie, focus, wilskracht en je best doen.
 • de sleutel tot ontwaken in spirituele zin

Les 5: op reis in het Innerlijk Landschap

In Les 5 ga je leren bewegen en ervaren in het Innerlijk Landschap. Via Innerlijke Glimlach meditaties leer je door je binnenwereld reizen. Hier leg je de basis voor de rest van je innerlijk werk.

De volgende stap is leren sturen in het Innerlijk Landschap. Door het in beweging brengen van energieën en symbolen ga je je gezondheid en vitaliteit verbeteren.

Deze zijn de motor onder bewustzijnsgroei en -ontwikkeling en vragen om training van het Eerste Vuur, oftewel: de levenskracht. 
In Les 6 t/m 11 staat deze training centraal.

Les 6: een warme buik

In Les 6 leer je drie simpele maar krachtige technieken. Eentje om contact te maken met het Eerste Vuur, twee waarmee je de gloed ervan optimaal kunt verdelen door je hele systeem. Dit is niet alleen belangrijk voor je fysieke gezondheid, maar ook voor het ervaren en leren bewaken van je persoonlijke ruimte. Je maakt voor het eerst kennis met de Gouden Ei technieken.

Les 7 en 8: ziekte voorkomen en genezen

De focus in deze lessen ligt op het schoonmaken van het Eerste Vuur. Dit heeft grote, positieve effecten op het voorkomen en genezen van allerlei pijntjes, blessures en ziekten.

 • In Les 7 leer je een serie Chi Kung oefeningen. Ze vormen de beste start van de dag die je je maar kunt voorstellen: een kwartiertje trainen als je uit je bed stapt is voldoende om je schoon, soepel en stromend te voelen en ontspannen en helder aan de dag te beginnen.
 • In Les 8 ga je van start met de IJzeren Hemd training. Deze discipline heeft een sterk activerend effect: een kwartiertje staan in de basispositie Omhels de Boom en je bent ‘er’ weer helemaal! Daarnaast is IJzeren Hemd goed voor het letterlijk en figuurlijk kweken van ruggengraat. 

Les 9 en 10: Slaapschuld aflossen en Droomtraining

Last but not least ga je het Eerste Vuur leren hoeden. Je leert hoe je zorgvuldiger om kunt gaan met je levenskracht en deze kostbare energie minder snel verliest. 

 • Een belangrijke stap daarbij is het aflossen van slaapschuld (Les 9). Dit gaat over hoe je jezelf van moe naar uitgerust kunt trainen. Je visie op slaap zal na deze les nooit meer dezelfde zijn.
 • De Droomtraining (Les 10) is hierbij zeer ondersteunend, maar gaat nog over veel meer dan dat. Je leert lucide te dromen, oftewel wakker te worden in de droom. Dit heeft een constructieve invloed op je manifesterend vermogen in je wakende leven.

Les 11: de motor onder zelfrealisatie

De sleutel tot meer vitaliteit is de seksuele kung fu. Dit is het centrale thema van Module 2, maar een eerste stap in deze training zetten we in Les 11 van Module 1. Via The Way of the Nun/Monk leer je niet-opgewonden seksuele energie omzetten in levenskracht. Dit is de eerste keer dat je in het Innerlijk Landschap iets maakt (of beter: laat ontstaan). De effecten hiervan op je vitaliteit, manifesterend vermogen en seksuele veiligheid zijn enorm.

In les 12 leer je hoe je dit alles integreert in het dagelijks leven.

Les 12: hoe je een practice laat ontstaan

Je hebt een heleboel oefeningen en meditaties gekregen – wat nu? Hoe ontwikkel je een practice, hoe ziet zo'n practice eruit en welke rol spelen wilskracht en verlangen daarbij? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in Les 12.

Ervaringen

"Alleen al het activeren van de zachte ogen en de I-kracht is iedere dag een training voor mij, met grootse resultaten. Complete perspectiefverschuivingen die mij en de ander meer dienen en ruimte geven. Zo'n simpele oefening met zoveel impact!”

Sandra (47)

“Dankzij Taotraining kan ik meer bij mezelf blijven, in mijn eigen centrum en kracht blijven staan. Ik heb meer zelfkennis en een groter lichaamsbewustzijn. Tijdens het doen van Chi Kung oefeningen voel ik de energie in mijn lichaam stromen en stagnaties oplossen.”

Femke (49)

“Heerlijk wat een moeiteloze kracht er dankzij IJzeren Hemd vrijkomt in mijn systeem!”

Jasper (51)

Gratis introductie

Overweeg je om Module 1 te gaan doen, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Schrijf je in dat geval in voor drie gratis introductie-mails met meer informatie over Taotraining en Module 1. 

NB: Aanmelding voor deze introductie is geheel vrijblijvend.

Beginnen met module 1

Je investering voor Module 1 is € 297,-* inclusief BTW

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet.
Ook kun je altijd nog overstappen naar een van de andere pakketten zoals het Jaarprogramma.
Alle tijd om rustig kennis te maken en te zien of Taotraining bij je past.

Wat je krijgt:

12 essentials (video)

Elke les start met een interview met Reinoud van zo’n 10 tot 20 minuten, waarin hij het materiaal op inspirerende wijze inleidt. Centrale vragen zijn steeds: waarom leer je dit? Wat heb je eraan? In totaal bijna 3 uur video-materiaal.

94 pagina’s tekst

De geschreven inhoud van module 1 is een boek waard: de 12 lessen bestaan in totaal uit 94 onderwerpen. Hierin worden helder, gedetailleerd en uitgebreid de theorie en oefeningen beschreven.

14 instructiefilmpjes

In 14 video’s - met geluid en beeld van professionele kwaliteit! - demonstreert Reinoud in groot detail de oefeningen waarbij visuele instructies wenselijk zijn (onder meer Chi Kung, IJzeren Hemd en Droomtraining). In totaal zo’n 5 kwartier materiaal.

16 audio-meditaties

De meditaties zijn beschikbaar als door Reinoud en Rosana ingesproken audio-bestanden (mp3’s), deels opgenomen in de studio, deels tijdens trainingsweekends. Downloadbaar en dus altijd en overal af te spelen. In totaal zo’n 2,5 uur.

12 ondersteunende mails

Elke week gedurende 12 weken krijg je een e-mail ter ondersteuning en inspiratie van je training en proces.

Antwoord op je vragen

Als cursist heb je de mogelijkheid om inhoudelijke vragen per e-mail te stellen. Vragen worden voorgelegd aan één van onze trainers. Je krijgt ook toegang tot de uitgebreide FAQ-bibliotheek.

Tao Café

Als cursist heb je toegang tot het online Tao café. In deze besloten Facebook-groep kun je, als je wilt, contact leggen en ervaringen uitwisselen met andere deelnemers aan onze trainingen.

Illustraties

De teksten zijn hier en daar verrijkt met illustraties. Ze maken de theorie visueel en helpen je sommige oefeningen beter te begrijpen.

Voeding & inspiratie…

…om je pad te bewandelen en een wijze man of vrouw te worden!
Ervaringen

“De training is compleet, duidelijk en helder opgebouwd, voor mij klopt het van A tot Z: de audio, de video's en de plezierige en rustige manier van lesgeven van Reinoud. Het idee van dat je online kunt trainen, wanneer je maar wilt en het helemaal in jouw eigen tempo kan, is heerlijk bevrijdend.”

Femke (49)

“Mensen zullen zeggen dat ik best veel train, maar de grap is dat ik het gevoel heb dat het er gewoon bij hoort. Taotraining heeft zijn eigen plek gekregen in mijn leven. Sterker nog, wanneer ik dit niet doe, verlang ik ernaar om het alsnog te doen en mis ik het. Net als tanden poetsen en douchen, als ik dat 's ochtends oversla, klopt er iets niet.”

Ellemieke (41)

“Als persoon ben ik geneigd om te veel in mijn hoofd te zitten. Ik heb nu tools om laag in mijn lichaam te komen en de fysieke spanning eruit te halen, waardoor lichaam en hoofd veel beter samen kunnen werken.”

Florus (43)

Wat je nog meer gaat leren

 • Het verschil tussen het Innerlijk Landschap, het Uiterlijk Landschap en het Potentiële Landschap
 • De basis-architectuur van je energetische lichaam
 • In welke vier categorieën je spirituele tradities grofweg in kunt delen 
 • De zes basisvaardigheden in het Innerlijk Landschap
 • Wat de overeenkomst is tussen meditatie, hypnose, gebed en het nemen van bewustzijnsverruimende middelen
 • Wat het betekent om ‘te wakker’ te leven en hoe dat anders kan
 • De drie categorieën symbolen die je in het Innerlijk Landschap kunt tegenkomen
 • Vijf typen energie die je in het Innerlijk Landschap kunt leren waarnemen en sturen
 • Wat Interne Alchemie betekent en hoe je dat in jezelf kunt ervaren
 • Het verschil tussen bewustzijnsgroei en -ontwikkeling
 • Dat iederéén een psychotische kant heeft en hoe je die kunt herkennen
 • De schaduwkanten van specialisatie
 • Wat het betekent om wijs te zijn
 • De zeven niveaus van Wijsheid 
 • Het verschil tussen Verlichting en Realisatie
 • De piramide van gezonde zelfrealisatie
 • Wat het betekent om polair bewustzijn te hebben en hoe je de stap naar non-polariteit kunt maken
 • Het taoïstische scheppingsverhaal, oftewel: hoe je van één en één drie kunt maken 
 • Het ene, abstracte principe dat ten grondslag ligt aan élke creatie
 • De betekenis van het Openen van de Drakenpoort
 • Een ongewone duiding van het tai chi symbool
 • Hoe begrenzing tot vrijheid kan leiden
 • Dé reden waarom het zo uitdagend is om als mens te veranderen 
 • Wat Nelson Mandela op Robbeneiland leerde 
 • De drie sleutels tot vrijwillige begrenzing
 • Hoe je wijze keuzes laat ontstaan
 • Wat het verschil is tussen niets doen en niet-doen
 • Waarom je nooit de schuld aan ‘de omstandigheden’ kunt geven als je stress ervaart, behalve als je in levensgevaar bent
 • De vier simpele stappen waardoor stress geen vat meer op je heeft en je je onder alle omstandigheden veilig en ontspannen kunt blijven voelen
 • Hoe je de voordelen van wakker zijn en slapen kunt combineren
 • Het allerbelangrijkste dat Reinoud naar eigen zeggen óóit heeft geleerd
Lees meer
 • Wat stilte in spirituele zin eigenlijk betekent
 • De drie plekken in je lichaam waar spanning zich het eerste vastzet
 • Hoe je deze drie obstakels op kunt heffen
 • Hoe je de verschillende meditatievormen kunt indelen in twee categorieën
 • Welke drie symbolische Vuren er in jouw Innerlijk Landschap zijn en wat hun functie is
 • Hoe de levenskracht in jou is georganiseerd 
 • Hoe je de levenskracht kunt voelen
 • Welke signalen erop wijzen dat je levenskracht niet goed stroomt
 • Hoe je je hoofd koel kunt houden onder alle omstandigheden
 • Hoe je in jezelf het effect van acupunctuur kunt bewerkstelligen, maar dan zonder naalden 
 • Hoe energetisch afval - cloudy energy - in je systeem ontstaat en hoe je dat kunt afvoeren
 • De belangrijkste verschillen tussen Chi Kung, yoga en westerse gymnastiek
 • Waarom we bij Taotraining liever de bindweefsels en de pezen trainen, maar niét zoals bij yoga
 • Hoe je een enorme en moeiteloze kracht kunt genereren met minimaal gebruik van je spieren
 • Het verschil tussen ‘goede' en ‘slechte' pijn en hoe je beide kunt herkennen
 • Het grote nadeel van langer dan 5 uur achter elkaar slapen
 • Welke prijs je betaalt als je slaapschuld opbouwt (en nee, het is niet vermoeidheid!)
 • Het contra-intuïtieve effect van het aflossen van slaapschuld
 • Waar je op moet letten om te kunnen bepalen op welk slaapschuldniveau jij zit
 • Hoe het meest natuurlijke slaapritme eruitziet
 • Waarom ’s nachts trainen heel gezond is
 • Wat je overdag, terwijl je wakker bent, kunt doen om slaapschuld af te lossen
 • Hoe de kwaliteit van je dromen je helpt uit te rusten
 • De zeven niveaus van de Droomtraining
 • Wat het precies betekent om lucide te dromen
 • Wat we bedoelen met seksuele kung fu
 • Hoe je celibatair kunt leven zonder je seksualiteit te onderdrukken
 • Het verschil tussen voortplantings- en transformatie-seksualiteit
 • Hoe je onsterfelijk kunt worden
 • Waarom deze kennis eeuwenlang geheim werd gehouden en waarom ze nu beschikbaar komt
Lees meer

Ervaringen

"Vroeger checkte ik 's morgens in bed mijn telefoon, nu start ik met een meditatie, douchen en Chi Kung oefeningen. Dit maakt zo'n verschil! Ik voel me meer in balans en kan beter omgaan met de 'ochtendstress': kids douchen, eten maken, tanden poetsen en naar school. Sterker nog: ik zou het geen ochtendstress meer willen noemen. Het ochtendritueel is nu een stuk rustiger en gezelliger geworden. Zoveel fijner begin van de dag. En ook de rest van de dag is veel meer in balans.”

Ellemieke (41)

"Ik ervaar meer rust, ruimte en liefde in en voor mijzelf. Ik vertelde laatst nog aan iemand dat ik mij al anderhalf jaar 'kabbelend gelukkig' voel. Niet dat uitbundige, maar super steady. Ondanks alle storm om mij heen. Voor alle uitdagingen die wij als mens in het leven kennen, zit een antwoord in de TAO en dus in jezelf. Terug naar je eigen natuur. Dat is wat Taotraining voor mij is.”

Sandra (47)

Aanmelden

Hieronder vind je de twee opties.
Heb je nog vragen? Onderaan deze pagina vind je de veelgestelde vragen en antwoorden.

MODULE 1

Ga direct van start met de geheel vernieuwde module 1.
Na ontvangst van je betaling krijg je direct toegang tot al het online materiaal.
297
KIES

JAARPROGRAMMA

Je kunt Module 1 ook volgen als onderdeel van het Jaarprogramma Parelbewustzijn.
Het Jaarprogramma is in twee varianten beschikbaar: online en live.
vanaf
1500
INFORMATIE
Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet. Zo niet, dan krijg je je geld terug, no questions asked.
Meer informatie over deze garantie vind je hieronder.

Garantie

Als je na het volgen van deze online training niet 100% tevreden bent, dan staan we erop dat je je geld terug krijgt. Het enige dat we van je vragen: dat je de training helemaal doorloopt voordat je een oordeel velt (zodat je het materiaal een faire kans geeft), en dat je onderbouwt waarom je niet tevreden bent (zodat we daarvan misschien kunnen leren). 

Waarom zo’n supergarantie? De afgelopen 40 jaar van zijn leven heeft Reinoud besteed aan het verkrijgen en eigen maken van de inzichten en technieken die je in deze module aangereikt zult krijgen. De afgelopen 20 jaar heeft hij deze kennis in overdracht gebracht en zijn duiding kunnen slijpen aan de interactie met vele honderden leerlingen. De afgelopen 7 jaar hebben we met een heel team, inclusief professionele schrijvers en video-makers, besteed aan het door-ontwikkelen van deze duiding en het ‘vangen’ ervan in de module zoals jij hem nu kunt doorlopen. In ons persoonlijke leven ervaren we dagelijks de positieve effecten van wat we in deze module onderwijzen. Voor een snel groeiende groep cursisten - de afgelopen jaren deden er bijna 500 mensen aan onze Jaarprogramma’s mee - geldt hetzelfde. We zijn er dus van overtuigd dat deze online training goud waard is voor jou, als je maar de moeite neemt om echt aan de gang te gaan met het materiaal. Dat zul je natuurlijk helemaal zelf moeten doen, maar wij willen er alles aan doen om jou daartoe te inspireren, je in dat proces te begeleiden en je zo een grote stap voorwaarts op je pad van zelfrealisatie te helpen zetten. Ben je daarover niet 100% tevreden, dan is het wat ons betreft niet meer dan logisch dat je je geld terugkrijgt. Doe mee aan de online training en ervaar het zelf.

Veelgestelde vragen

Klik op de titel om het antwoord te zien.
c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Informatie Module 1

Online trainen betekent dat je met het materiaal aan de slag kunt waar en wanneer je maar wilt. Je werkt in je eigen tempo en bepaalt zelf hoeveel tijd je in de training wilt stoppen.
Een mooi ritme om te volgen wanneer je de module voor het eerst doorloopt, is één week per les. In dat geval volg je het ritme van de ondersteunende mails, die twaalf weken lang elke week een nieuwe les introduceren. Reken daarbij op zo’n 1 tot 2 uur per week om de teksten bij een les te lezen, de video’s te bekijken en de oefeningen tenminste één keer mee te doen. Door pas een week later naar de volgende les te gaan, geef je jezelf wat verteringstijd om het geleerde te verwerken én de gelegenheid om de oefeningen een aantal keer te herhalen. In dit ritme ben je 3 maanden bezig om deze module één keer helemaal te doorlopen.

Alle meditaties kun je downloaden. Datzelfde geldt voor de audio van de instructievideo’s. Door deze bestanden op te slaan op je telefoon of mp3-speler, kun je waar en wanneer je maar wilt trainen. De instructievideo’s zelf kun je niet downloaden. Datzelfde geldt voor de essentials en de geschreven teksten. Deze zijn wel ten alle tijden online te bekijken. De training is goed te volgen op je tablet of telefoon.

Ja. Je kunt de training altijd en overal waar internet is bekijken, zo vaak je maar wilt. Door aanschaf van de training krijg je bovendien toegang tot eventuele updates – extra filmpjes bijvoorbeeld – van de training. We blijven het materiaal verbeteren en we nemen feedback van deelnemers zeer serieus.

Dat kan: ook Module 2 en 3 staan open voor iedereen. (Module 4 kun je pas doen als je 1 t/m 3 hebt doorlopen. Module 5 en verder worden pas beschikbaar als je module 4 hebt gedaan.) We raden het echter af. Er zit een zorgvuldige opbouw in de modules van Taotraining en in Module 2 en 3 bouwen we echt voort op de fundamenten die je in deze module legt.

Nee. Deze module is zo ontworpen dat mensen zonder ervaring met het taoïsme of andere mysteriescholen de inhoud probleemloos kunnen volgen. Het zijn de kennis en handvatten waarover grondlegger Reinoud Eleveld zelf maar wat graag had beschikt toen hij op zijn 15e besloot om tovenaar te worden [link naar interview met Reinoud], en die inmiddels de levens van duizenden mensen in Nederland en België hebben verrijkt, waaronder een heleboel ‘beginners'.

Taotraining bouwt voort op een lange traditie van taoïstische mysteriescholen. We eren hun werk in de zin van dat deze training zich kenmerkt door taoïstische termen, technieken en trilling. Tegelijkertijd hebben we hun gedachtegoed grondig vertaald en enorm verrijkt, waarmee het meer dan ooit voor iedereen toegankelijk is en ragfijn aansluit bij de westerse samenleving en belevingswereld.

Daarnaast streeft Taotraining naar impact in het hier en nu. Ja, de teksten vragen soms veel van je conceptuele en abstract-filosofische vermogens, maar het hart van de training bestaat uit het concreet trainen en eigen maken van een hele serie praktische tools waaraan je niet alleen echt wat zult hebben met je ogen dicht op een yogamat, maar ook, of juist, in de storm van het dagelijks leven.

Het beste antwoord op deze vraag zit hem natuurlijk in de ervaring. Met andere woorden: probeer het uit! We hebben een ruimhartige garantieregeling die het mogelijk maakt om volledig risicovrij de training helemaal te doorlopen: besluit je binnen 30 dagen dat het niets voor je is, dan krijg je je geld volledig terug.

Ervaringen

“Ik ben met een andere bril naar het leven gaan kijken. Sta dichter bij mezelf, laat me minder beïnvloeden door anderen en ben me meer bewust van wat ik doe en laat. Ik ga ook steeds beter om met tegenslagen en vind gemakkelijker oplossingen. Ik kan veel meer voelen dan voorheen, alsof ik thuiskom in mijn eigen lijf, heel bijzonder!”

Ellen (43)

“Iedereen in mijn omgeving die zichzelf wil ontwikkelen en niet goed weet waar te beginnen, beveel ik Taotraining aan. Idem voor mensen die al een tijd bezig zijn, maar in cirkels blijven lopen of met vragen blijven zitten. Deze training kan voor heel veel duidelijkheid en inzicht zorgen doordat alles zo helder en simpel wordt uitgelegd.”

Jasper (51)

“Ben zo dankbaar voor het inzicht dat ik een eigen ruimte heb, en voor de groeiende vaardigheid om daar stevig en ontspannen in te kunnen blijven staan. Heerlijk om die ruimte echt in te nemen, letterlijk maar ook figuurlijk door steeds meer mijn eigen keuzes te maken.”

Marianne (58)

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT
envelopemusic-notefilm-playcamera-videopictureuserspie-chartdinnermicquestion-circletext-align-justify