skip to Main Content
Menu

Introductiedag Taotraining

Ben je nieuwsgierig naar wat Taotraining precies inhoudt?

Wil je kennismaken met Reinoud Eleveld?

Ben je benieuwd naar wat Taotraining kan betekenen voor je gezondheid, je relaties en je ontwikkeling?

Zoek je naar nieuwe inspiratie in je leven, je werk of je persoonlijke training?

Ben je therapeut, medicus, yoga-, Tai Chi- of Chi Kung docent, masseur, alternatief genezer, etc. en zoek je naar een zinvolle voeding voor je werk?

Een live introductiedag is een ideale gelegenheid om op ontspannen en niet-verplichtende wijze kennis te maken met Taotraining en de oprichter ervan, Reinoud Eleveld. Door middel van meditaties, oefeningen en kennisoverdracht krijg je een heldere indruk van waar het over gaat en kun je direct ervaren of het iets voor jou is of niet.

Een introductiedag belicht de eerste 5 modules van Taotraining.

Voor wie?

De introductiedag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in Taotraining en erover denkt mee te gaan trainen, maar eerst aan den lijve willen ervaren wat dit inhoudt. Een dag als deze geeft je een directe ervaring van de inhoud, de sfeer, de manier van trainen en de uitgangspunten van Taotrainen. Na deze dag weet je of je je thuisvoelt bij Taotraining en of je zin hebt om ermee te beginnen.

Voor mensen die al trainen bij Taotraining zijn er aparte trainingsdagen.

Inhoud introductiedag

De introductiedag is een mix van theorie,meditaties en praktische oefeningen. We beginnen altijd binnen, maar als het weer het toelaat trainen we deels ook buiten. Het landgoed van het ISVW leent zich daar heel goed voor.

De oefeningen zijn fysiek niet zwaar, jong en oud kan ze doen, maar een dag als deze kan energetisch wel veel in beweging zetten en daarom toch vrij intens zijn. Uiteraard zijn alle oefeningen 100% betamelijk. We trainen met het grootst mogelijke respect voor onze eigen en andermans privacy.

Tijden en maaltijden

We beginnen stipt om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Er zijn verschillende koffie en thee-pauzes en een lunchpauze met een uitgebreide maaltijd.

De maaltijden bestaan uit een heerlijk, uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en streekproducten van het seizoen.

Locatie

Onze vaste trainingslocatie is het groene, centraal gelegen Landgoed ISVW in de bossen van Leusden, grenzend aan Amersfoort. De locatie is praktisch en prachtig, op 6 hectare prive bosgebied aan de rand van het landgoed Den Treek.

Kijk hier op de site van ISVW voor details over openbaar vervoer en hun shuttle-dienst.

Een cursiste schreef:

Ik ben echt elke dag dankbaar dat ik in mei de keuze heb gemaakt om naar een dagtraining te komen. In mijn basis is zoveel veranderd..er waren geen twijfels meer..er ontstaat steeds meer ruimte voor mezelf..ik geef in alle rust mijn behoefte aan op elk vlak en benoem tegenstrijdigheden bij mensen nu zonder mezelf daarin mee te laten voeren. Ik voel dat ik veel beter focus op wat nodig is, in plaats van dat ik alles leuk vind en lukraak dingen aanpak. Waar ik vroeger een eeuwige informatiehonger had en zoveel mogelijk studies deed, voel ik nu de rust van een pad waar ik oneindig lang op verschillende manieren vanuit verlangen kan verdiepen. En dat het niet hoeft of moet..maar kan. Dankbaar 🙏  – Wendy van Rossum

Prijs

Kosten voor een dag trainen inclusief biologische lunch en koffie, thee en water zijn  €97,- all in.

Bekijk de komende data in onze agenda

Annuleren

Heb je je ingeschreven voor een introductiedag, maar ben je verhinderd? Je kunt je deelname kosteloos annuleren tot en met 14 dagen voorafgaand aan de dag. Daarna maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en is het inschrijfbedrag helaas niet meer restitueerbaar. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats sturen. Mail ons dan s.v.p. de naam en het e-mailadres van je vervanger.

Stel je vraag
close slider
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.