Taotraining banner

Overdrachtpartners

aafke dnl

Als jij zin hebt om je emoties in balans te brengen, om je gedachten beter te ordenen en om je bewustzijn te ontwikkelen of gewoon om lekker in je lijf te zitten, kom dan lekker trainen bij mij in Heemstede!

Mijn naam is Aafke van Sprundel (1971), en de afgelopen 10 jaar heb ik me verdiept in het taoïsme, boeddhisme en yoga (filosofie). Inmiddels geef ik al ruim 10 jaar les in meditatie en yoga en sinds 2019 ook in tai chi en chi kungs. Ik heb de 7 jaar Taotraining afgerond (op de China reis na) en wat was dat smullen! Wat me vooral aansprak is zonder stress te leren leven, met plezier te trainen, te bewegen en mijn innerlijk landschap te ontdekken.

In organisaties begeleid ik teams en professionals met samenwerken en (organisatie)cultuur.
Na mijn studies culturele antropologe en communicatie ben ik opgeleid als coach in psychosynthese, leiderschap, gespreksvoering, teaming, afweervormen in organisaties, complexiteit en systeemdenken en Deep Democracy.

Voor het lesrooster zie www.aafke.com
Als je interesse hebt in andere tijden / dagen neem dan contact op.
Bij genoeg animo vinden we vast een nieuw passend schema!
Telefoon: 06 – 41161810

Lees meer
Contact
theetje buiten 3 met tekst

Ruim 10 jaar geleden kwamen wij, Marleen Timmers en Annemarie Koenen, in aanraking met het Taoïsme, ieder op onze eigen manier. Uiteindelijk hebben we 7 jaar mogen meetrainen met Reinoud. Wij hebben ieder ons eigen pad daarin gelopen, voor ons zelf, voor onze naasten, voor het grotere geheel en zeker ook in ons werk/passie. De weg van de Tao is in ons leven geïntegreerd, simpel, doelgericht en vol van tevredenheid en zachtheid. Intens gelukkig kunnen we onszelf inmiddels noemen. Walk your talk, zo komen mensen in ons dagelijkse werk ook in aanraking met het taoïsme en raken geïnteresseerd.

Het heeft er toe geleidt dat we stuwing voelen om in overdracht te gaan, voor ons zelf en om bij te dragen de wijsheid verder de wereld in te brengen. En dan toepasbaar voor iedereen, laagdrempelig, praktisch en integreerbaar in het eigen leven.

Zo is inmiddels De Taoboerderij ontstaan, een fijne, kleinschalige plek in het zuiden-oosten van Nederland voor iedereen die Tao traint, dat wil gaan doen of er kennis mee wil maken. Je kunt hier terecht tijdens de wekelijkse Tao to do bijeenkomsten, maar er worden ook kennismakings- en trainingsdagen georganiseerd die je kunt combineren met de modules van Taotraining.

Ook voor kinderen is De Taoboerderij een plek om kennis te maken met de Tao. Er is maandelijks een speciale kinder Tao to do die afgestemd wordt op de leeftijd van de deelnemers en een paar keer per jaar organiseren we een Tao dag voor ze.
We ontmoeten jong en oud(er) graag op De Taoboerderij!

De Taoboerderij
Telefoon/whatsapp 0683802246
Lees meer
Contact
profielfoto femke tao

Als overdrachtspartner van taotraining.nl wil ik graag iets over mezelf vertellen.

Mijn naam is Femke Lemmens. Ik ben op mijn 19e naar Griekenland gegaan op zoek naar vervulling en heb daar twee heerlijke kinderen gekregen en daar 12 jaar gewoond op het prachtige eiland Naxos. Op mijn 31e ben ik, nog steeds zoekende, teruggekomen naar Nederland en ben ik diverse massageopleidingen gaan volgen. Daar heb ik mijn grote liefde Rob leren kennen en samen hebben we vanaf 2006 Massage-Opleidings-Instituut KIOM opgebouwd.

In het mensen meenemen uit hun hoofd en in hun lijf, heb ik mijn grote passie gevonden. Ik geloof dat de wereld er mooier en beter van wordt wanneer mensen meer lichaamsbewustzijn krijgen, hun grenzen beter voelen en ook kunnen aangeven.

Vanaf het moment dat ik 8 jaar geleden in aanraking kwam met het taoïstische gedachtegoed wist ik meteen dat de eeuwenoude kennis van deze moderne mysterieschool voor mij goud waard was.

Door middel van interne alchemistische processen heb ik geleerd hoe ik nieuwe levensenergie kan aanmaken en deze kan aanwenden voor meer gezondheid en levensgeluk. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik makkelijker bij mezelf blijf, in het oog van de storm, terwijl de wereld om me heen rond raast en doordraait. Ik heb door middel van zachte oefeningen en helende klanken veel trauma op kunnen ruimen wat nog vastzat in mijn lijf. De elementen AARDE, METAAL, WATER, HOUT en VUUR zijn vervlochten in mijn leven en mijn lessen, met altijd de natuur als ons grootste voorbeeld en onze belangrijkste leraar.

Het trainen van deze wijsheid vervult, verdiept en verrijkt mijn leven en het is tijd om deze kennis door te geven.

Ik geef diverse TAO-trainingsdagen voor kleine groepen vrouwen op een prachtige locatie, rond de modules van taotraining.nl

Voor data en informatie zie mijn website: https://kiom.nl/TAO-training

En bel me gerust wanneer je nog vragen hebt: 06-811 99 163

Lees meer
Contact
portret tim

Tim Vrancken
Toen ik in 2018 voor het eerst Reinoud hoorde getuigen van de interne alchemie van de Taoïsten, gebeurde er iets geks met me. Neen, ik was niet instant verkocht. In tegendeel zelfs. Mijn mind had het idee dat Reinoud me niet zo bijzonder veel nieuws te bieden had. Maar er werd een zaadje in me geplant met een fluisterend stemmetje dat me intrigeerde zonder dat ik het echt begreep. Ik merkte wel dat het te maken had met ‘de Natuur’. Alsof dezelfde kracht die de bomen en planten deed groeien, een nieuwe - toen nog erg subtiele - stuwing in mij activeerde. Uiteindelijk volgde ik het, voorzichtig en nieuwsgieriig. En zo deed ik eerst de Vallei-training, dan de tweejarige Taotraining…  

Beetje bij beetje rijpte ‘het’, vanuit iets ongrijpbaar dieps. En toch was het ook heel vertrouwd. Een levendigheid begon te borrelen en op te bouwen in mijn systeem. Een bijzonder aangename ondertoon begon me te dragen en door te klinken in alle aspecten van mijn leven…

Tijdens het laatste weekend van het tweede jaar met Reinoud, zorgde deze innerlijk stuwing plots voor een verrassende wending. Dé manier om mijn training te verdiepen - zo klonk het klaar en duidelijk in me - was om ze door te beginnen geven! Ik merkte de flanellen benen - als bamboespruit op het pad van de innerlijke alchemie, begon ik (nu pas) te realiseren hoe weinig ik eigenlijk wist… - maar er was ook vertrouwen op die diepere kracht, en een groot verlangen om me daar meer aan over te geven… 

En ja hoor, er blijkt weinig te zijn dat me meer deugd doet dan met anderen dit magische pad te bewandelen! Sinds januari 2022 ben ik op weg met anderen onder de noemer ‘Tao-Tempel’. In de veilige container van een groep (max. 10) gaan we doorheen de modules. We komen een halve dag per maand live samen, en hebben regelmatig online een check-in en Chi Kung momentjes. De gedragenheid van een Tao-tempelgroep is een fijne bedding om het materiaal tot rijping te laten komen. En ik mag ook zelf ontdekken wat er geboren wordt als resultaat van de verdiepende Taotraining in mij: het medicijn van De Levensboom (de naam van mijn praktijk) komt letterlijk tot leven… 

Ik woon in Lier (België), waar ook de live dagen doorgaan. In september 2022 beginnen we met een nieuw traject, vanaf module 1. Laat gerust horen moest je interesse hebben of meer info willen: 

Tim Vrancken 
https://delevensboom.timvrancken.be
+32 (0) 496 558 453
Lier, België

Lees meer
Contact
marion.vo originele versie

Marion Groenendal
Vanaf mijn achtste jaar wilde ik al ‘oude wijze vrouw’ worden. Dat heeft geresulteerd in behoorlijk wat levenservaringen ontdekkingen binnen meerdere mysteriescholen. Zowel westerse als oosterse scholen heb ik doorlopen. Onvermijdelijk kwam ik uit bij Taoïstische beoefening.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het trainen met Taoïstische trainingen en ben nu als overdrachtspartner verbonden aan Taotraining. Ik ben een fervent beoefenaar van vertraging. Daarom vind ik het fijn om de basis steeds weer en ook met elkaar te herhalen.

Na als Healing Tao instructor te hebben gewerkt kwam ik, tijdens mijn overgang, het Vallei-orgasme tegen. Dat heeft me gegeven dat ik in de zachtheid en vertraging ben gaan omarmen en in 2020 ben ik dan ook Vallei-coach geworden. Daarna ben ik samen met 2 Tao-collega’s de Taotraining gaan beoefenen. Geregelde samenkomsten geven de motivatie, de zachtheid èn de onvermijdelijke resultaten in ons leven. De moeiteloosheid komt weer terug, zoals altijd als ik samen train.

Daarom deel ik dit ook graag met anderen. Dit doe ik door middel van het steeds weer opnieuw de basis (die enorm uitgebreid is) te trainen.

Het leuke is dat je via mij ook nog eens € 50,- korting krijgt op de trainingen en zelfs € 100,- op de jaartraining. In 2023 is dat nog, als je dat fijn vindt,  ìnclusief 4 online samenkomsten of een gratis coachgesprek

Door middel van een aantal samenkomsten lopen we de modules met onszelf door en motiveren elkaar. Ook zullen we altijd beoefening en / of meditatietraining doen tijdens deze bijeenkomsten. Alles aan de hand van de prachtige online modules van Taotraining. Ieder op het eigen tempo.

Verder ben ik hypnotherapeut en binnen dit vak laat ik mensen zeker ook de taoïstische wijsheid ervaren. Alle antwoorden zijn te ontdekken in de natuur, waar wij zelf deel van uitmaken.

Kijk op mijn agenda voor de eerstvolgende training, of neem contact op voor de kortingscode, als je meteen wilt starten.

Taogroet,
Marion Groenendal

Lees meer
Contact
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT