Taotraining banner

Overdrachtpartners

aafke dnl

Als jij zin hebt om je emoties in balans te brengen, om je gedachten beter te ordenen en om je bewustzijn te ontwikkelen of gewoon om lekker in je lijf te zitten, kom dan lekker trainen bij mij in Heemstede!

Mijn naam is Aafke van Sprundel (1971), en de afgelopen 10 jaar heb ik me verdiept in het taoïsme, boeddhisme en yoga (filosofie). Inmiddels geef ik al ruim 10 jaar les in meditatie en yoga en sinds 2019 ook in tai chi en chi kungs. Ik heb de 7 jaar Taotraining afgerond (op de China reis na) en wat was dat smullen! Wat me vooral aansprak is zonder stress te leren leven, met plezier te trainen, te bewegen en mijn innerlijk landschap te ontdekken.

In organisaties begeleid ik teams en professionals met samenwerken en (organisatie)cultuur.
Na mijn studies culturele antropologe en communicatie ben ik opgeleid als coach in psychosynthese, leiderschap, gespreksvoering, teaming, afweervormen in organisaties, complexiteit en systeemdenken en Deep Democracy.

Voor het lesrooster zie www.aafke.com
Als je interesse hebt in andere tijden / dagen neem dan contact op.
Bij genoeg animo vinden we vast een nieuw passend schema!
Telefoon: 06 – 41161810

Lees meer
Contact
theetje buiten 3 met tekst

Ruim 10 jaar geleden kwamen wij, Marleen Timmers en Annemarie Koenen, in aanraking met het Taoïsme, ieder op onze eigen manier. Uiteindelijk hebben we 7 jaar mogen meetrainen met Reinoud. Wij hebben ieder ons eigen pad daarin gelopen, voor ons zelf, voor onze naasten, voor het grotere geheel en zeker ook in ons werk/passie. De weg van de Tao is in ons leven geïntegreerd, simpel, doelgericht en vol van tevredenheid en zachtheid. Intens gelukkig kunnen we onszelf inmiddels noemen. Walk your talk, zo komen mensen in ons dagelijkse werk ook in aanraking met het taoïsme en raken geïnteresseerd.

Het heeft er toe geleidt dat we stuwing voelen om in overdracht te gaan, voor ons zelf en om bij te dragen de wijsheid verder de wereld in te brengen. En dan toepasbaar voor iedereen, laagdrempelig, praktisch en integreerbaar in het eigen leven.

Zo is inmiddels De Taoboerderij ontstaan, een fijne, kleinschalige plek in het zuiden-oosten van Nederland voor iedereen die Tao traint, dat wil gaan doen of er kennis mee wil maken. Je kunt hier terecht tijdens de wekelijkse Tao to do bijeenkomsten, maar er worden ook kennismakings- en trainingsdagen georganiseerd die je kunt combineren met de modules van Taotraining.

Ook voor kinderen is De Taoboerderij een plek om kennis te maken met de Tao. Er is maandelijks een speciale kinder Tao to do die afgestemd wordt op de leeftijd van de deelnemers en een paar keer per jaar organiseren we een Tao dag voor ze.
We ontmoeten jong en oud(er) graag op De Taoboerderij!

De Taoboerderij
Telefoon/whatsapp 0683802246
Lees meer
Contact
profielfoto femke tao

Als overdrachtspartner van taotraining.nl wil ik graag iets over mezelf vertellen.

Mijn naam is Femke Lemmens. Ik ben op mijn 19e naar Griekenland gegaan op zoek naar vervulling en heb daar twee heerlijke kinderen gekregen en daar 12 jaar gewoond op het prachtige eiland Naxos. Op mijn 31e ben ik, nog steeds zoekende, teruggekomen naar Nederland en ben ik diverse massageopleidingen gaan volgen. Daar heb ik mijn grote liefde Rob leren kennen en samen hebben we vanaf 2006 Massage-Opleidings-Instituut KIOM opgebouwd.

In het mensen meenemen uit hun hoofd en in hun lijf, heb ik mijn grote passie gevonden. Ik geloof dat de wereld er mooier en beter van wordt wanneer mensen meer lichaamsbewustzijn krijgen, hun grenzen beter voelen en ook kunnen aangeven.

Vanaf het moment dat ik 8 jaar geleden in aanraking kwam met het taoïstische gedachtegoed wist ik meteen dat de eeuwenoude kennis van deze moderne mysterieschool voor mij goud waard was.

Door middel van interne alchemistische processen heb ik geleerd hoe ik nieuwe levensenergie kan aanmaken en deze kan aanwenden voor meer gezondheid en levensgeluk. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik makkelijker bij mezelf blijf, in het oog van de storm, terwijl de wereld om me heen rond raast en doordraait. Ik heb door middel van zachte oefeningen en helende klanken veel trauma op kunnen ruimen wat nog vastzat in mijn lijf. De elementen AARDE, METAAL, WATER, HOUT en VUUR zijn vervlochten in mijn leven en mijn lessen, met altijd de natuur als ons grootste voorbeeld en onze belangrijkste leraar.

Het trainen van deze wijsheid vervult, verdiept en verrijkt mijn leven en het is tijd om deze kennis door te geven.

Ik geef diverse TAO-trainingsdagen voor kleine groepen vrouwen op een prachtige locatie, rond de modules van taotraining.nl

Voor data en informatie zie mijn website: https://kiom.nl/TAO-training

En bel me gerust wanneer je nog vragen hebt: 06-811 99 163

Lees meer
Contact
Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT