Taotraining banner
ray circle wit bg

Raymond Fränzel

Mijn naam is Raymond Fränzel. Als voormalig zelfstandig ondernemer is er tijdens de financiële crisis, in de periode 2008-2012, iets in mij wakker gemaakt. Een soort bewustwording, waarbij er vragen voorbijkwamen als ‘Waar verdien ik mijn geld mee?’ en ‘Waar draag ik aan bij?’. Zingevingsvraagstukken die mij, na de verkoop van mijn bedrijf in 2014, gebracht hebben op het pad van bewustwording.

Ik woon en werk op het Kasteel voor Bewustwording, een bijzondere plek in de Franse Ardennen. Een plek voor (jonge)mensen die verlangen naar rust, inspiratie en een authentiek en gepassioneerd leven!

Mijn missie 
is om (jonge)mannen weer in contact te brengen met hun innerlijk vuur en hun eigen diepere weten. Dit doe ik door, op een mystieke plek in de natuur, mijn eigen ervaringen te delen en Initiatie Programma's en TAO Trainingen aan te bieden. Ik ben een idealist en ik draag bij aan een bewuste samenleving waarin mensen in harmonie met de natuurlijke bronnen die de aarde ons biedt samenleven. Nu en voor toekomstige generaties!

Ik ben vader van twee prachtige kinderen (Bram, 21 en Susanne, 17) en heb ik een hele rijke en liefdevolle relatie met Desirée Houkema.

www.kasteelvoorbewustwording.nl

https://www.facebook.com/herinnerjezelf/

https://www.linkedin.com/in/raymondfraenzel/

Instagram: kasteelvoorbewustwording.nl

 

Château Les Huttes d’Ogny, Stonne, Franse Ardennen

Websitehttps://www.kasteelvoorbewustwording.nl/

Contact
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT