Taotraining banner
lcg profiel crispijn jansen

Crispijn Jansen

Wil je aan de slag met Taoïstisch trainen en zoek je een coach voor jouw reis in jezelf, of wil je graag samen trainen in een kleine groep? Ben je een man en heb je interesse in een vaste mannengroep (één avond in elke drie weken) waarbij onderdelen van deze Interne Alchemie aan bod komen? Ik ben Crispijn (1985), ik woon in Almere Oosterwold met mijn vriendin Natída en onze drie kinderen, en ik neem je graag me op deze wonderlijke reis!

Er zijn zoveel wegen om jezelf ten positieve te ontwikkelen en voor mij is het dit pad - het pad van de Taoïstische Interne Alchemie - dat helemaal klikt. Zoekende was ik. Naar meer vitaliteit, naar een constructieve manier om mijn seksuele energie te gebruiken en naar meer verbinding tussen mijn hoofd, hart, buik en bekken. Dat en nog veel meer vond ik in het trainen bij het team van Taotraining. 
 
De transformatie die in mij vorm kreeg is een groot geschenk en vol verlangen en dankbaarheid train ik dan ook dagelijks verder. De seksuele kung fu wekte weer een stuwende kracht in mij op. Daarmee kan en durf ik nu mijn "destiny" weer door mij heen te laten stromen. Mijn jarenlange ervaring als trainer in het bedrijfsleven en mijn passie voor de kennis en oefeningen van het Taoïstisch trainen hebben elkaar gevonden!
 
Wil je meer weten, of kennis met mij maken? Ik hoor heel graag van je!
 

Almere Oosterwold

Websitehttps://www.crispijn.org/

Contact
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT