Taotraining banner

Onlive workshop ‘Veilige Macht’

In 2 uur een concrete route naar meer Wijsheid & Veilige Macht.

Interactieve onlive workshop voor zelf- en wereldverbeteraars die verlangen naar meer (constructieve) invloed - op zichzelf, op de ander en op het grotere geheel - maar niet goed weten HOE.

Een zeer ervaren gids.

Je gids is Reinoud Eleveld, al 50+ jaar full time bezig om een 'tovenaar' te worden: een Man van Veilige Macht. De laatste 30 jaar begeleidde hij 1.000+ mensen 'live' (en vele duizenden online) op hun eigen weg naar een machtig, mooi leven. Als geen ander weet hij wat je daarvoor ‘op orde’ moet hebben (en wat niet).

100% inhoud.

Dit is geen verkooppraatje, we duiken direct de diepte in en blijven daar twee uur lang. Aan het eind van de workshop weet je wat te doen (en wat niet) om je je macht weer toe te eigenen, of je nu bij ons verder traint of niet. Heb je interesse in het Jaarprogramma Parelbewustzijn, dan kun je na de workshop blijven hangen.

Dit leer je nergens anders.

Opgelet: als je de inhoud van deze workshop echt toelaat, zal je mens- en wereldbeeld nooit meer hetzelfde zijn. Reinoud reikt je een aantal paradigma-verschuivende kaders & concepten aan die weliswaar fundamenteel zijn, maar in onze cultuur – én in vrijwel alle persoonlijke ontwikkeltrajecten – ontbreken.

Jouw logische volgende stap

Er zijn wel 10.000 dingen die je vandaag nog kunt doen als het gaat om je zelfontplooiing.

Maar wat is voor jou, op dit moment, de meest logische volgende stap op je pad?

Een stap die jou brengt voorbij 'bijzondere ervaringen' & 'verhelderende inzichten', naar wezenlijke transformatie, naar werkelijke macht?

Hoe rijk het hedendaagse schijnbaar eindeloze aanbod van mysteriekennis ook is,
het draagt twee grote risico's in zich:

Niet alleen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien,
maar ook dat je de (bos)weg  kwijtraakt. Oftewel:

Dat je als een soort kip zonder kop maar bezig blijft met 'werken aan jezelf',
zonder dat je stilstaat bij de vraag aan welk 'zelf' je eigenlijk werkt,
en of dat 'werk' wel effectief is.

Tijd voor een eerlijke zelf-diagnose.
Tijd voor meer zicht op
waar je staat,
waar je naartoe wilt
en hoe je daar gaat komen - het liefst zonder omweg.

Tijd voor richting, helderheid en focus t.a.v. je eigen pad.
Want daarin schuilt véél macht.

Waarom we doen wat we doen:

We zien dat veel bewuste mensen graag het goede willen doen, maar daar slechts beperkt in slagen, hun bewustzijn & goede intenties ten spijt. Wij helpen oprechte zelf- en wereldverbeteraars bij het ontwikkelen van de macht om zichzelf bij te sturen en van meer betekenis te zijn voor 'de ander' en 'het grotere geheel'.

Wat je tijdens de workshop zult leren

  • De fundamenten van Veilige Macht: welke concrete zaken je in je macht wilt hebben (en welke niet!)
  • De 4 grootste redenen voor jouw eigen machteloosheid (en hoe het anders kan)
  • Hoe je groeiende macht veilig maakt (en houdt), zodat je uit de valkuilen van machtswellust en -misbruik blijft
Dit aan de hand van duizenden jaren oude inwijdingskennis uit de taoïstische Interne Alchemie, toegankelijk gemaakt voor de moderne, westerse mens.

Wat anderen zeggen over Taotraining

“Nu voel ik eindelijk de link tussen alle losse flodders die ik de afgelopen 30 jaar heb gevolgd. Het totaalplaatje klopt gewoon!”

Els

"Meestal ben ik een flipperkast die iets even interessant vindt en daarna doorgaat naar iets nieuws (de eeuwige kameleon, van alles een beetje kunnen). Sinds ik met Taotraining ben begonnen, heb ik er geen behoefte meer aan om een flipperkast te zijn."

Brigitte

“Alle bij mij nog ontbrekende puzzelstukjes uit de grote spontane oersoep van kennis die zich in mij verzameld heeft in de loop der tijden, vallen op z'n plaats.”

Anneke

"De Tao is voor mij 'thuiskomen'. De training sluit enerzijds aan op alles wat ik hiervoor heb gedaan, anderzijds voelt het als de missing link, het puzzelstuk dat tot voor kort ontbrak." 

Elisabeth

"De training is uitzonderlijk rijk en waardevol. Ik heb in al mijn jaren heel wat ervaring met opleidingen opgedaan, maar zelden kwam ik de didactische kwaliteit tegen die jullie bieden. Heel veel dank voor de kwaliteit, openhartigheid, zorgvuldigheid, vriendelijkheid en strengheid bij wijlen."

Wilbert

Gids & host

optimized reinoud 2023

Reinoud Eleveld (1956) beschouwt zichzelf al meer dan 50 jaar als leerling-tovenaar. Sinds de jaren '80, toen hij na een jarenlange zoektocht 'thuiskwam' bij de taoïsten, wijdde hij zijn leven aan de taoïstische Interne Alchemie oftewel Nei Dan Kung. Er zijn maar weinig trainers die de eerste fase van deze training - de Eerste Inwijding - zo grondig, gelaagd en volledig hebben doorleefd en aan anderen doorgeven.

Met zijn no-nonsense benadering, klare taal, ontwapenende eerlijkheid, soms provocatieve uitspraken, genadeloze weldenkendheid en een flinke scheut humor, raakt Reinoud het hart van velen. De kracht van zijn training zit hem in het vermogen om diep filosofische en spirituele vraagstukken midden in het dagelijks leven te plaatsen, zodat ze voor iedereen toegankelijk worden. Bij Reinoud is er geen verschil tussen mediteren en tandenpoetsen, tussen bidden en fatsoenlijk met je medemens omgaan.

Tijdens de onlive workshop is Reinoud jouw gids. Hier lees je meer over Reinoud

daan

Daan Jacobs stond aan het begin van een veelbelovende academische carrière als historicus, toen hij via een mentor in 2009 Reinoud ontmoette. Een kleine twee jaar na die ontmoeting stond hij samen met Reinoud en golfpro Peter Ackerley aan de wieg van Iron Shirt of Golf, waar hij ruim 7 jaar lang Reinouds rechterhand was. In 2014 was hij tevens een van de medeoprichters van Taotraining.nl. Daar hield Daan zich in eerste instantie voornamelijk bezig met de content creatie & productontwikkeling: Daan is architect en schrijver van de online modules en van het boek 'Op weg naar Wijsheid'. Als jarenlange sparring partner van Reinoud op het gebied van 'inhoud', kent Daan de theorie achter de praktijk bijna als geen ander. Sinds 2019 woont Daan in België, waar hij zijn training combineert met een vol gezinsleven: Daan is (plus)papa van 3 meisjes.

Tijdens de onlive workshop is Daan de host.

Aanmelden

Datum: woensdagavond 4 september, van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: achter je pc/tablet met Zoom
Investering: 20 euro
Hoe het werkt: na aanmelding krijg je direct een bevestigingsmail. 24 uur op voorhand ontvang je een mail met Zoom-link. (Geen mails ontvangen? Check je map met spam/reclame/ongewenste e-mail.)
Kun je niet live meedoen? Geen probleem, je krijgt na afloop een replay die 14 dagen beschikbaar blijft.

Aanmelden
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT