Taotraining banner
karina jap a joe

Karina Jap a Joe

Heb je moeite met de seksuele kung-fu onder de knie krijgen? Met name de route Medicijnvrouw?

I feel you, want dat had ik zelf ook. Ik genoot vaak niet echt van seks en had er ook niet veel zin in. Eigenlijk was ik een bevroren vrouw. Dat maakte het voor mij ook lastig om het seksuele huiswerk te doen, want de weerstand kondigde zich algauw aan.

Gelukkig had ik al een paar jaren Vallei-training achter de kiezen toen ik begon aan de online jaartraining Parelbewustzijn in 2020, anders had ik het tempo van de training niet kunnen bijbenen.

Tijdens het orgastische huiswerk kwam ik namelijk veel frustratie en weerstand tegen. Uiteindelijk leerde ik de weerstand omarmen en een stabiele practise opbouwen, zonder op wilskracht te trainen. Ik trainde eigenlijk met zeer weinig opwinding, maar kreeg prachtige resultaten.

Ik ging steeds dieper van mezelf én mijn lichaam houden. Precies.zoals.ik.ben. Ik wist niet dat dat bestond! Ik kan mijn grenzen steeds beter aanvoelen én aangeven. En dat lege gevoel, die honger, dat zoeken naar bevestiging van anderen, wordt steeds minder en minder. In al mijn relaties. Ik voel steeds meer: ik hou van mezelf en IK hoor bij MIJ.

Dat gun ik jou ook. Daarom help ik graag vrouwen die ook moeite hebben met het erotische huiswerk. Want het is mij overduidelijk: regelmatig medicijn maken is de basisvoorwaarde voor groei.

Ik woon in Suriname en ik werk graag met jou: zowel live als online. Ik ben gecertificeerd coach en Vallei-coach. Mail me gerust als je meer wil weten ([email protected]), of kijk op mijn website voor mijn actuele programma’s.

 

Paramaribo, Suriname

Website: https://www.vindlicht.nu/

Contact
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT