Taotraining banner
simon

Simon Luyts

Wil je als leidinggevende, procesbegeleider, coach of facilitator meer constructieve impact hebben op de mensen en organisaties waar jij mee samenwerkt. Wil je een constructieve bijdragen leveren aan de samenleving, voorbij 'symptoombestrijding'?

Mijn zoektocht naar een 'regeneratieve samenleving', waar we leven in balans met onszelf, de mensen rondom ons en de natuur, is een rode draad in mijn leven.
Afgestudeerd als ingenieur in hernieuwbare energie, besefte ik al snel dat voor deze regeneratieve samenleving er meer dan technologie alleen nodig is. Zo maakte ik de keuze om als procesbegeleider aan de slag te gaan, waar ik verandertrajecten en lerende netwerken begeleidde in organisaties en (lokale) overheden.
Maar ook daar bleef ik op mijn honger zitten. We bleven maar in cirkeltjes draaien en de echte fundamentele verandering bleef steeds op zich wachten. We waren het oude systeem aan het oplappen, maar niet aan het transformeren. Ik wist wel dat hiervoor bewustzijnstransformatie nodig is, maar ik had geen handvaten hoe ik hiermee concreet aan de slag kon gaan in de organisaties waar ik werkte.

Een burn-out was nodig om te beseffen dat ik het over een andere boeg moest gooien. Dankzij deze 'storm' kwam de training pas echt helemaal tot leven. Ik ervaarde hoe krachtig deze taoïstische 'toolkit' is, en hoe diepgaand diens onderliggende wijsheid. Nu weet ik dat ik dit pad steeds dieper en dieper wil doorgronden, en dat het grootste geschenk wat ik kan geven, mijn eigen belichaming is van deze eeuwenoude wijsheid.

Graag help ik je bij het opbouwen van dat stevige fundament voor jouw bewustzijnstransformatie, zodat jij van daaruit geïnspireerd en wijs mag handelen in de wereld rondom jou.

Meer informatie kan je vinden op www.simonluyts.be

Hakendover, België

Websitewww.simonluyts.be

Contact
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT