Taotraining banner

Partner worden van Taotraining

Een wijzere wereld. Dat is de missie van Taotraining. Geloof je daarin? Is méér Wijsheid wat je jezelf, ‘de ander’ en het grotere geheel toewenst? En waar je je, op je eigen manier, misschien ook al (lang) voor inzet? Dan ben je een potentiële partner van Taotraining.

Waarschijnlijk ben je gevoed, geïnspireerd en geráákt door het materiaal van Taotraining. Ervaar je aan den lijve wat een rijke bron het is voor de ontwikkeling van je menselijkheid. En prijs je jezelf gelukkig dat deze training op je pad is gekomen.

Gun je dat andere mensen ook, Taotraining op hun pad? Met mogelijk grote, positieve effecten op hun gezondheid, vitaliteit, welbevinden en Wijsheid?

Zo ja, hoe zou het dan voor je zijn om daar een actieve rol in te spelen? Zo misschien een verschil te maken in het leven van een ander? En bij te dragen aan het ontstaan van een gezonde, veilige en wijze samenleving?

partner beeld

Waarom ben jij als Tao-partner belangrijk?

Uiteraard heeft iedereen zijn eigen Pad te lopen. Taotraining is ook zeker niet voor iedereen. We geloven daarom niet in traditionele marketing in de zin van manipuleren, overtuigen en ‘trekken’. Iemand resoneert met Taotraining, of iemand resoneert niet. Die tweede categorie mensen wíllen we niet eens werven, want dat zou niet zinvol zijn, voor niemand niet.

Licht-marketing

Waar we wel in geloven: zichtbaar zijn, vindbaar zijn voor iedereen die wél resoneert met Taotraining. Ook als hij of zij dat nu nog niet ‘weet’.

Dat zijn méér mensen dan je misschien denkt. Het is onze ervaring dat veel mensen in onze cultuur – ook (of misschien wel juist) zij die al jarenlang bezig zijn met ‘spiritualiteit’ – snakken naar wat Taotraining te bieden heeft:

  • Een ongekend heldere en complete duiding van mens, wereld en werkelijkheid

  • Een ongekende focus op die paar dingen waar het bij de ontwikkeling van je menselijkheid écht om gaat

  • Een ongekend helder en praktisch stappenplan om dat te bereiken

Al deze mensen zijn – onbewust – naar ons op zoek. Via hun ‘Persoonlijke Ster’ scannen ze als het ware de werkelijkheid, op zoek naar een bepaalde trilling, naar een bepaald licht. Het is onze taak die trilling uit te zenden, dat licht uit te stralen. Licht-marketing noemen we dat.

Trilling

En dus hebben we ons te uiten. Het materiaal van Taotraining kan nog zo waardevol zijn, als we in een grot gaan zitten totdat de wereld ons op waarde schat, dan kunnen we nog lang wachten. Nee, we moeten de tempels uit, de wereld in – zodat mensen die op ons ‘aan’ gaan ons gemakkelijk kunnen vinden. Maar dat kunnen we niet alleen.

Om onze trilling massief te maken, hebben we mensen in trilling nodig.

Om ons licht steeds feller te maken, hebben we lichtjes nodig.

Ben jij één van hen?

Twee typen partners

Bij Taotraining onderscheiden we twee typen partners: overdracht-partners en doorverwijs-partners. Welk type zou jij willen zijn?

Overdracht-partners…

…zijn mensen die zelf in overdracht zijn d.w.z. het taoïstische gedachtegoed actief doorgeven. Soms echt in de vorm van taoïstische trainingen, soms als onderdeel van andere professionele activiteiten. Als overdracht-partner gebruik je de (online) trainingen van Taotraining daarbij als ondersteuning; ze vormen echt een onderdeel van je productaanbod.

Meer info voor overdracht-partners

Doorverwijs-partners…

…zijn mensen die niet in overdracht zijn d.w.z. het gedachtegoed passief doorgeven. Als doorverwijzer verwijs je mensen enkel door naar de (online) trainingen van Taotraining. Verder doe je er niets mee en ze spelen geen enkele rol in je eigen productaanbod.

Meer info voor doorverwijs-partners

Twijfel je over welk type partnerschap het beste bij je past? Stuur ons dan een mail met een schets van je situatie.

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT