Taotraining banner

Doorverwijs-partnerschap

Als doorverwijs-partner help je het gedachtegoed van Taotraining verspreiden door mensen actief door te verwijzen naar onze (online) trainingen. Meer dan doorverwijzen doe je niet: de persoon in kwestie begeleid je verder niet op zijn taoïstische spoor en de (online) training waarnaar je hebt doorverwezen staat helemaal los van je eigen productaanbod.

(Doe je wél meer dan doorverwijzen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een overdracht-partnerschap. Hier vind je meer informatie.)

Doorverwijzen

Doorverwijzen kan in veel verschillende contexten. Voorbeelden van doorverwijs-partners:

 • Je hebt een eigen praktijk als shiatsu-therapeut, acupuncturist etc. en je wilt je cliënten kunnen doorverwijzen naar voor hen relevante (online) modules/trainingen van Taotraining

 • Je bent gewoon heel enthousiast over Taotraining en wilt geïnteresseerde familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. net dat extra zetje kunnen geven om het eens uit te proberen

 • Je werkt als coach (life coach, business coach, etc.) en je wilt coachees kunnen doorverwijzen naar voor hen relevante (online) modules/trainingen van Taotraining, die verder echter geen rol spelen in het coaching traject zelf

Twijfel je over welk type partnerschap het beste bij je past? Stuur ons dan een mail met een schets van je situatie.

In het kort: hoe werkt een doorverwijs-partnerschap?

 • Als doorverwijs-partner kun je mensen doorverwijzen naar bepaalde trainingen, online en offline, van Taotraining.

 • Je krijgt daartoe van ons – onder meer – een persoonlijke kortingscode, die jouw contacten kunnen gebruiken om de betreffende training met korting* aan te schaffen.

 • Per training die via jou wordt verkocht, ontvang je, afhankelijk van het type training, minstens 50 euro*. De som van jouw wervingsfees wordt op gezette momenten automatisch aan jou uitbetaald.

 • Behalve via een kortingscode kun je mensen, indien gewenst, ook op andere, meer passieve, manieren naar ons doorverwijzen – met dezelfde financiële voordelen voor jou en je contact. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van affiliate links in mail(ing)s, of aan banners en knoppen op je website.

 • Met dit partnerschap werken we samen aan het laten ontstaan van een ‘win-win-win’: goed voor jezelf, goed voor de cursist en goed voor Taotraining.

De ‘win(s)’ voor jou

Een doorverwijs-partnerschap met Taotraining kan je, heel simpel samengevat, een extra bron van inkomsten opleveren. Want voor elke persoon die je doorverwijst verdien je, afhankelijk van naar welke training, minstens 50 euro.*

Daar komt nog bij dat je ook op eventuele vervolgaankopen van deze persoon een kickback ontvangt – en dat kan aardig oplopen: als iemand enthousiast is over module 1, zijn er daarna nóg 7 modules die hij/zij kan doorlopen. Een eenmalige doorverwijzing kan je zo op termijn letterlijk honderden euro’s opleveren.

En even helemaal los van het financiële plaatje: het is natuurlijk ook gewoon leuk om je cliënten/coachees/familie/vrienden etc. een korting te kunnen geven op iets dat hen kan helpen in hun ontwikkeling / leven.

Ondersteuning door Taotraining

Als doorverwijs-partner van Taotraining mag je rekenen op de volgende ondersteuning:

 • Wij verzorgen alle techniek die nodig is voor dit partnerschap, van een werkende persoonlijke kortingscode tot de mogelijkheid om affiliate links in mail(ing)s en banners en knoppen op je website te plaatsen. (Gedetailleerde info hierover ontvang je na aanmelding voor het partnerschap.)

 • Als jouw contact eenmaal een (online) training bij ons heeft gekocht, heb je er geen omkijken meer naar: wij verzorgen alle verdere communicatie m.b.t. de training, inclusief het beantwoorden van eventuele (technische) vragen.

 • Als doorverwijs-partner ontvang je, indien gewenst en op door ons bepaalde momenten, analoog wervend materiaal in de vorm van (algemene) flyers, boekjes etc. die je onder je contacten kunt verspreiden.

*Partnerafspraken

Het worden van een doorverwijs-partner schept geen verplichtingen, enkel wederzijdse mogelijkheden. Wel zijn er – uiteraard – heldere partnerafspraken, die voor elke partner en voor Taotraining gelden. Denk bijvoorbeeld aan de kortingen die je kunt geven, de kickbacks die je kunt ontvangen, voor welke van onze trainingen deze regelingen gelden, welke (technische) mogelijkheden er zijn om je contacten van de partnerkorting te laten profiteren en ga zo maar door.

Deze partnerafspraken vind je hier.

Hoe word ik een doorverwijs-partner?

Doorverwijs-partner worden van Taotraining is eenvoudig. Vul het formulier hieronder in, klik op ‘Aanmelden’ en je ontvangt direct een mail ter bevestiging. Deze bevat meteen je actieve persoonlijke kortingscode. In de dagen daarna zul je nog een aantal mails ontvangen met gedetailleerde praktische informatie over de andere mogelijkheden die een partnerschap met Taotraining biedt v.w.b. het promoten van onze trainingen (bijv. via affiliate links, banners op je eigen website etc.)

Bij vragen kun je ons altijd bereiken via de helpdesk.

Op een vruchtbaar partnerschap!

Partner registratie formulier (Doorverwijs)
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT