Taotraining banner

Overdracht-partnerschap

Als overdracht-partner help je het gedachtegoed van Taotraining verspreiden door zelf in overdracht te gaan. Daarbij gebruik je de online modules van Taotraining als ondersteuning; ze vormen een integraal onderdeel van je productaanbod. Op deze manier creëer je samen met ons een win-win-win-situatie: goed voor jezelf, goed voor de nieuwe cursist en goed voor Taotraining en onze beweging richting een wijzere wereld.

Overdracht

Hoe je jouw overdracht vormgeeft, kun je in dit partnerschap helemaal zelf bepalen. Het ligt natuurlijk voor de hand om te denken aan taoïstische trainingsgroepjes die je zelf begeleidt. Maar je overdracht kan ook onderdeel zijn van andere professionele activiteiten die je al ontplooit.

Voorbeelden van overdracht-partners:

 • Je staat op het punt om in overdracht gaan – al dan niet als onderdeel van je eigen training/proces – en zoekt naar de beste manier om een eigen trainingsgroepje te begeleiden

 • Je geeft al les in de taoïstische traditie (Chi Kung, Tai Chi, Healing Tao, …) en wilt de modules van Taotraining gebruiken als rode draad van je lessen en/of als ondersteunend digitaal naslagwerk voor je cursisten

 • Je werkt als coach (life coach, business coach, etc.) en je wilt dat coachees, als onderdeel van jouw begeleiding, meedoen aan voor hen relevante (online) modules/trainingen van Taotraining; de inhoud hiervan verwerk je actief in het coaching traject.

Twijfel je of je in aanmerking komt voor een overdracht-partnerschap? Stuur ons dan een mail met een schets van je situatie.

In het kort: hoe werkt een overdracht-partnerschap?

 • Als overdracht-partner begeleid je groepjes dan wel individuen in hun ontwikkeling. Je maakt daarbij gebruik van het taoïstische gedachtegoed.

 • Bij wijze van ondersteuning van je eigen overdracht geef je jouw cursist(en) toegang tot een online module van Taotraining. Stel: je start een nieuw trainingsgroepje, dan ligt het voor de hand om Module 1 te nemen. Eventuele vervolgtrajecten kun je natuurlijk bouwen rond Module 2, 3 en 4.

 • Deze toegang tot de online modules koop je rechtstreeks bij ons in, uiteraard met een flinke korting t.o.v. de winkelprijs*. Dat werkt zo: jij levert ons de namen en e-mailadressen van je cursisten, wij sturen hun de inloggegevens op een door jou gekozen moment, jij krijgt van ons een factuur.

 • Je leerlingen houden, net als al onze cursisten, onbeperkt toegang tot de betreffende online module.

 • Met dit partnerschap werken we samen aan het laten ontstaan van een ‘win-win-win’: goed voor jezelf, goed voor de cursist en goed voor Taotraining. Daarover hieronder (veel) meer.

De ‘win(s)’ voor Taotraining

Als partner help je ons door nieuwe cursisten aan te brengen. Daarmee draag je bij aan de gezondheid van ons bedrijf, aan de uitbreiding van ons netwerk en aan het realiseren van onze missie. Alvast bedankt!

De ‘win(s)’ voor nieuwe cursisten

Als je in overdracht gaat, krijg je leerlingen onder je hoede. Ook voor hen is ons partnerschap om meerdere redenen interessant. Ten eerste wordt het traject dat ze bij jou volgen er professioneler, rijker en effectiever door. Ten tweede kost toegang tot de online training die ze via jou bij ons volgen hun veel minder dan als ze deze online module direct bij ons hadden gekocht. En een leuke bonus: voor toegang tot die online training hoeven ze zelf niets te doen, behalve hun inbox in de gaten houden; wij regelen de rest. Graag gedaan!

De ‘win(s)’ voor jou

Een overdracht-partnerschap met Taotraining kan jou van álles opleveren:

 1. Ondersteuning van je eigen overdracht

 2. Toegang tot een netwerk van "peers" in overdracht.
 3. Ondersteuning bij techniek en werving

 4. Toegang tot een partnerprogramma o.l.v. Reinoud Eleveld (alleen voor actieve partners)

 5. Een extra bron van inkomsten

Hieronder zoomen we nader in op elk van deze punten.

1. Ondersteuning van je eigen overdracht

Eerst en vooral krijg je professionele ondersteuning bij je eigen overdracht. Zeker als je net begint met lesgeven, is het ongelooflijk fijn – en oogt het bijzonder vakkundig! – als je als onderdeel van je lessencyclus een professioneel gemaakte online training aan kunt bieden. Een greep uit de voordelen en mogelijkheden die dat biedt:

 • Je kunt de opbouw/structuur van je lessencyclus koppelen aan de opbouw/structuur van de online training

 • Voor theorie en achtergrondinformatie kun je je cursisten verwijzen naar de online training, zodat je in je lessen volledig kunt focussen op de praktijk (dit is extra fijn als je nog maar net begint en het idee hebt dat je de theorie nog onvoldoende beheerst)

 • Je lessen zullen intenser worden: doordat je cursisten zich thuis, dankzij het online materiaal, kunnen voorbereiden, kunnen jullie tijdens de les meer de diepte in

 • Je cursisten zullen sneller vooruitgaan en effect van de training merken: de online training is één grote uitnodiging om ook buiten de lessen om bezig te zijn met het materiaal

2. Toegang tot een netwerk van "peers" in overdracht

Als je wilt, nemen we je op in het netwerk van andere overdracht-partners die net als jij in overdracht zijn. Bij deze ‘peers’ kun je altijd terecht met bijvoorbeeld een vraag, als je behoefte hebt om te sparren of om concept lesprogramma’s uit te wisselen.

3. Ondersteuning bij techniek & werving

Als overdracht-partner van Taotraining mag je ook in bredere zin rekenen op onze ondersteuning:

 • Wij geven jouw leerling(en) toegang tot de gewenste online module op het moment dat jíj dat wilt.

 • Met eventuele technische vragen over de online training kunnen je cursisten altijd direct bij ons terecht – daar heb je dus geen omkijken naar.

 • Als overdracht-partner ontvang je, indien gewenst en op door ons bepaalde momenten, analoog wervend materiaal in de vorm van (algemene) flyers, boekjes etc. die je onder je contacten kunt verspreiden.

4. Partnerprogramma voor actieve partner

Als actieve overdracht-partner nodigen we je bovendien uit voor een partnerprogramma o.l.v. Reinoud Eleveld en ondersteund door Team Taotraining.

In je eerste jaar als overdracht-partner word je sowieso beschouwd als ‘actieve’ overdracht-partner. In de jaren daarna meten we de activiteit van je partnerschap af aan ‘punten’ die je op verschillende wijzen kunt verdienen.*

De grootste voordelen voor actieve partners:

 • Training & intervisie o.l.v. Reinoud Eleveld. Als onderdeel van dit partnerprogramma nodigen we jou twee keer per jaar uit voor een voedende & inspirerende dag o.l.v. Reinoud Eleveld waaraan je tegen kostprijs (bijdrage aan de zaalhuur + lunch) mee kunt doen. Deze dagen zijn er volledig op gericht om jou als partner te ondersteunen. Enerzijds is die ondersteuning inhoudelijk, gericht op je eigen ontwikkeling en die van je overdracht. Anderzijds ook meer zakelijk, bijvoorbeeld over hoe je jezelf met je nieuwe expertise kunt profileren. Hoe kun je je taoïstische kennis op een zakelijke én integere manier in de markt zetten, zodat je er (nog) meer uithaalt?

 • Exposure op taotraining.nl. Indien gewenst krijgen actieve partners een plek op onze website Taotraining.nl (die maandelijks door duizenden mensen wordt bezocht). Een actief partnerschap met Taotraining kan dus ook exposure opleveren voor je eigen, aan Taotraining gelieerde, activiteiten.

 • Voordelige deelname aan de Advanced trainingen. Als actieve partner kun je zelf tegen kostprijs meedoen aan de Advanced trainingen, als je minimaal drie andere deelnemers aanbrengt. Stel: je begeleidt een groepje in de loop van een jaar of twee door module 1 t/m 4 van Taotraining. Dan is gezamenlijk deelnemen aan een Advanced training een logisch en prachtig vervolg – en voor jou een buitenkans om heel voordelig mee te doen aan deze trajecten.

5. Extra bron van inkomsten

Indirect is bovenstaand natuurlijk óók financieel aantrekkelijk. Een professioneel productaanbod, extra promotiemateriaal en exposure op onze website kan stuk voor stuk helpen bij de werving van cursisten; en actieve, betrokken en vooral tevreden deelnemers aan je trainingen zullen sneller inschrijven voor een vervolg.

Maar dat is niet het enige. Als overdracht-partner krijg je – naast de hierboven beschreven voorrechten die alleen gelden voor overdracht-partners – ook nog eens de voorrechten voor doorverwijs-partners. Dat wil zeggen dat je ook anderen dan de mensen die bij jou trainen kunt doorverwijzen naar (trainingen van) Taotraining.

Hiermee kun je een extra bron van inkomsten genereren. Want voor elke persoon die je doorverwijst verdien je, afhankelijk van naar welke training, minstens 50 euro.* Daar komt nog bij dat je op eventuele vervolgaankopen van deze persoon ook nog een kickback ontvangt – en dat kan aardig oplopen: als iemand enthousiast is over module 1, zijn er daarna nóg 7 modules die hij/zij kan doorlopen. Een eenmalige doorverwijzing kan je zo op termijn letterlijk honderden euro’s opleveren.

En even helemaal los van het financiële plaatje: het is natuurlijk ook gewoon leuk om mensen in je omgeving een korting te kunnen geven op iets dat hen kan helpen in hun ontwikkeling / leven.

Uiteraard verzorgen wij ook alle techniek die nodig is voor dit aspect van het partnerschap: denk aan een persoonlijke kortingscode tot affiliate links die je in mail(ing)s kunt gebruiken tot eventueel zelfs banners en knoppen voor op je website. (Gedetailleerde info hierover ontvang je na aanmelding voor het overdracht-partnerschap.)

*Partnerafspraken

Het worden van een partner schept geen verplichtingen, enkel wederzijdse mogelijkheden. Wel zijn er – uiteraard – heldere partnerafspraken, die voor elke partner en voor Taotraining gelden. Denk bijvoorbeeld aan de kortingen die je kunt geven, de kickbacks die je kunt ontvangen, voor welke van onze trainingen deze regelingen gelden, welke (technische) mogelijkheden er zijn om je contacten van de partnerkorting te laten profiteren en, last but not least, wanneer we je als een ‘actieve partner’ beschouwen en we je dus uitnodigen voor het partnerprogramma.

Deze partnerafspraken vind je hier

Hoe word ik een overdracht-partner?

Overdracht-partner worden van Taotraining is eenvoudig. Vul het formulier hieronder in, klik op ‘Aanmelden’ en je ontvangt direct een mail ter bevestiging van je aanvraag. We beoordelen de aanvraag doorgaans binnen 5 werkdagen; je kunt dus relatief snel een reactie van ons verwachten.

Bij een positieve beoordeling sturen we ook meteen je persoonlijke kortingscode mee, die je vanaf dan kunt verspreiden. In de dagen daarna zul je nog een aantal mails ontvangen met gedetailleerde praktische informatie over de mogelijkheden die een partnerschap met Taotraining biedt.

Bij vragen kun je ons altijd bereiken via de helpdesk.

Op een vruchtbaar partnerschap!

Partner registratie formulier (overdracht)
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT