Taotraining banner

Livestream introductie Taotraining 1

Het Innerlijke Landschap en I-kracht

Reinoud Eleveld gaf deze zomer twee gratis online trainingen, waarin hij de basis van Taotraining introduceert. Dit is een ideale manier om kennis te maken met Reinoud, de inhoud van de Taotraining en het op handen zijnde Jaarprogramma. Anders dan bij de webinars gaan we hier ook echt oefeningen en meditaties doen.

Deze introductie gaat over het Innerlijke Landschap en de I-kracht. De tweede zal gaan over Seksuele Kung Fu en Parelbewustzijn

Deel twee van deze introductie vind je samen met de andere webinars en trainingen op deze pagina: https://taotraining.nl/webinars-en-livestreams/

Elke maand een inspirerend artikel

Ontvang je graag bericht als we een webinar geven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, die we ongeveer een keer per maand versturen. Naast actuele info over onze webinars, trainingen etc. presenteren we daar ook altijd een nieuw, inspirerend achtergrond-artikel. Hier kun je je inschrijven.

Deel dit webinar met anderen

Ken je mensen die dit webinar misschien ook graag zouden zien? We zouden het zeer waarderen als je onze kennis helpt verspreiden. Je kunt de knoppen hieronder daarvoor gebruiken. Alvast bedankt!

[scriptless]
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT