Taotraining banner

Starten met Taotraining

Het Taotraining opleidingstraject is een uitgekiend stappenplan richting het belichamen van Wijsheid en meer specifiek het eerste niveau daarvan: Parelbewustzijn.
In totaal betreft het 24 ‘stappen', die Reinoud tussen 2014 en 2021 eenmalig als geheel onderwijst in het fameuze Taotraining 7-Jaarprogramma.

Elk van deze 24 stappen (klik hier voor het overzicht) is dus onderdeel van een groter geheel, maar is op zichzelf ook buitengewoon waardevol voor je eigen gezondheid, bewustwording dan wel spirituele ontwikkeling.
De eerste acht van deze stappen zijn inmiddels ook beschikbaar via online trainingen, trainingsdagen en Jaarprogramma’s o.l.v. Reinoud en andere taotrainers.

Wil je een stukje meewandelen, dan vind je hieronder je drie beste opties.
(Eerst nog nader kennismaken met Taotraining?  Hier vind je de mogelijkheden.)

Online training:
het Innerlijk Landschap

Wil je starten met Taotraining, dan begint dat in principe altijd aan de hand van de online training '1: het Innerlijk Landschap’. Deze kun je los aanschaffen voor 297 euro. Train waar & wanneer je maar wilt aan de hand van teksten, mp3s en video’s. 
MEER INFORMATIE MODULE 1

Trainingsdag:
het Innerlijk Landschap

Wil je niet enkel online trainen, dan kun je met een trainingsdag starten. Trainingsdagen zijn een mix van online en live trainen. Ook bij deze optie hoort de online training ‘1: het Innerlijk Landschap’.
Maar tevens train je een hele dag live, in een groep gelijkgestemden o.l.v. Rosana van der Wagt. Zo combineer je het beste van twee werelden.
Meer informatie trainingsdagen

Jaarprogramma Parelbewustzijn

Een belangrijk product van Taotraining is het Jaarprogramma. 4 online trainingen, 4 live trainingsdagen en een grote groep gelijkgestemden met wie je een jaar lang samen op reis bent. Je traint jezelf in het Oog van de Storm en maakt daarmee een grote sprong in je bewustzijnsontwikkeling.
Bekijk hier de informatiepagina
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT