Taotraining banner

Starten met Taotraining

Het Taotraining opleidingstraject is een uitgekiend stappenplan richting het belichamen van Wijsheid en meer specifiek het eerste niveau daarvan: Parelbewustzijn. 
 
In totaal betreft het 24 ‘stappen', die Reinoud tussen 2014 en 2021 eenmalig als geheel onderwijst in het fameuze Taotraining 7-Jaarprogramma. 
 
Elk van deze 24 stappen (klik hier voor het overzicht ) is dus onderdeel van een groter geheel, maar is op zichzelf ook buitengewoon waardevol voor je eigen gezondheid, bewustwording dan wel spirituele ontwikkeling. 
 
De eerste acht van deze stappen zijn inmiddels ook beschikbaar via online trainingen, trainingsdagen en Jaarprogramma’s o.l.v. Reinoud en andere taotrainers. 
 
Wil je een stukje meewandelen, dan vind je hieronder je drie beste opties.
 
(Eerst nog nader kennismaken met Taotraining? Hier vind je de mogelijkheden.)

Online training - 1: het Innerlijk Landschap

Wil je starten met Taotraining, dan begint dat in principe altijd aan de hand van de online training '1: het Innerlijk Landschap’. Deze kun je los aanschaffen voor 247 euro. Train waar & wanneer je maar wilt aan de hand van teksten, mp3s en video’s. 
MEER INFORMATIE MODULE 1

Online training - 2 Parelbewustzijn

Maak een vliegende start met je Taotraining en schaf de eerste vier online trainingen aan voor een sterk gereduceerde prijs.

Je krijgt toegang tot:

1: het Innerlijk Landschap

2: Seksuele Kung Fu

3: True Heart

4: Parelbewustzijn 

Samen vormen deze vier modules de absolute taoïstische basistraining, waarin je het fundament legt voor een veilig, gezond en duurzaam proces van bewustzijnsontwikkeling.

Geinteresseerd deze gehele basis met korting te bestellen? Mail ons.

Jaarprogramma - Parelbewustzijn

Het flagship product van Taotraining is het Jaarprogramma. 4 online trainingen, 8 live trainingsdagen en een grote groep gelijkgestemden met wie je een jaar lang samen op reis bent. Je traint jezelf in het Oog van de Storm en maakt daarmee een grote sprong in je bewustzijnsontwikkeling.
Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT