Trainingsdagen

Bij Taotraining werken we met een unieke combinatie van online trainingen en live activiteiten zoals lezingen, trainingsdagen en opleidingen met Reinoud Eleveld.

De trainingsdagen van Taotraining zijn ideaal om je online training aan te vullen en te verdiepen. Iedere trainingsdag behandelt één of meerdere modules. De combinatie online en live training blijkt een perfecte combinatie om de stof op diep niveau eigen te maken.

Een aantal keren per jaar organiseert Taotraining een inspirerende trainingsdag op Landgoed ISVW in Leusden (vlakbij Utrecht). Elke trainingsdag staat in het teken van een specifiek thema.

Voor wie?

De trainingsdagen zijn bedoeld voor mensen die een online module volgen en middels een dag als deze de stof meer tot leven willen brengen.
Je moet minimaal 6 weken voor de trainingsdag de module aangeschaft hebben.
Ook voor mensen die de betreffende module langer geleden gedaan hebben is dit een ideale gelegenheid om te herhalen.

Thema

Eerste trainingsdag: Module 1 (inwijding) – Het Eerste Vuur

Module 1: De allereerste stap op het pad van Taotraining is het ontwikkelen van I-kracht. De I-kracht is de essentie van alle oefeningen die we doen. Je leert ondermeer de Innerlijke Glimlach en maakt kennis met manieren om je vitaliteit te vergroten en je structuur te verbeteren.

Module 2: Seksuele energie is de brandstof voor bewustzijnsgroei. Zonder seks geen vitaliteit, zonder vitaliteit geen transformatie, zonder transformatie geen bewustzijn. Module 2 introduceert verschillende manieren om seksuele energie te transformeren en om op seksueel gebied een veiliger, natuurlijker en wijzer mens te worden.

Tweede trainingsdag: Module 2 & 3 – Seksuele Kung Fu (Het Tweede Vuur)

Module 3: Er zijn in principe twee vormen van seksuele kung fu. De eerste vorm, het werken met niet-opgewonden seksuele energie, leer je in Module 2. De tweede vorm, het werken met opgewonden seksuele energie, leer je in Module 3. Je krijgt duidelijke handvatten om deze wilde, warme energie te hanteren en te transformeren. Seksuele energie is de sleutel tot seksuele beschaving en veiligheid.

Trainers

Trainer: Reinoud Eleveld
Ondersteunende trainers: Wouter Duinker en Marleen Kooij

De dag indeling:

 • 10:00 Opening met meditatie
 • 10:30 Inleiding, praktische details
 • 10:45 Theorie / Witte Zuil thema 1
 • 11:30 Theepauze
 • 11:45 Theorie / Witte Zuil thema 2
 • 12:30 Meditatie
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Chi kungs en/of Dao Yin
 • 15:00 IJzeren hemd en de pompen
 • 15:30 Pauze
 • 15:45 Ruimte voor vragen (Witte en Zwarte zuil)
 • 17:00 Slotmeditatie
 • 17:30 afsluiting

Let op: Voor de liggende oefeningen is het belangrijk dat je een matje meeneemt. Zie ook https://tao.tools/product/dpmat-blue/

Tijden en maaltijden

We beginnen stipt om 10.00 uur en eindigen rond 17.30 uur.  Tussendoor zijn er verschillende koffie en thee-pauzes,
een lunchpauze (warme maaltijd).

De maaltijd bestaat uit een heerlijk uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische ingredienten en streekproducten van het seizoen.

Locatie

Onze vaste trainingslocatie is het groene, centraal gelegen Landgoed ISVW in de bossen van Leusden, grenzend aan Amersfoort. De locatie is praktisch en prachtig, op 6 hectare eigen bosgebied aan de rand van het landgoed Den Treek.

Kijk hier op de site van ISVW voor de routebeschrijving en details over openbaar vervoer en hun shuttle-dienst.

Prijzen

Speciale aanbieding: Combinatie module 1 en trainingsdag voor € 297,-

Je kunt nu de betreffende module én de trainingsdag tegelijk aanschaffen.

Prijs van de trainingsdag zonder de combinatie-aanbieding: € 147,-
Voor mensen die de jaartraining doen of die al de online modules trainen.

Annuleren

Heb je je ingeschreven voor de training, maar ben je verhinderd? Je kunt je deelname kosteloos annuleren tot en met 14 dagen voorafgaand aan de training. Daarna maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en is het inschrijfbedrag helaas niet meer restitueerbaar. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats sturen. Mail ons dan s.v.p. de naam en het e-mailadres van je vervanger.

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider
×

Winkelmand