CORONA UPDATE:

Beste Taotraining liefhebber,
Helaas zijn al onze trainingen en lezingen in juni uitgesteld tot een later tijdstip. De maatregelen van het RIVM verbieden bijeenkomsten van meer dan 30 personen, waarbij ook de 1,5 meter regel in acht genomen moet worden. Daarnaast heeft het ISVW, onze vaste locatie, de deuren gesloten in de maand Juni. We hebben dus geen andere keus. Onze verwachting is dat we in september weer volop aan de slag gaan. We houden je op de hoogte!
 
Heb je al een lezing of training geboekt? Wij nemen contact met je op om te kijken of de nieuw geplande data je passen. Zo niet, krijg je je betaling retour. Je loopt dus geen risico wanneer je je inschrijft.

Trainingsdagen

Een trainingsdag bestaat uit een combinatie van online trainen & live trainen. Schrijf je je in voor een trainingsdag, dan krijg je toegang tot
 • een online module over een specifiek thema. Deze module volg je zelfstandig, waar en wanneer je maar wilt, voorafgaand aan de trainingsdag zelf, zodat je goed beslagen ten ijs komt en je tijdens de trainingsdag echt de diepte in kunt. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online module en kun je meteen beginnen met trainen.
 • de live dagtraining zelf, met hetzelfde thema als dat van de online module. Deze training vindt plaats in een groep onder leiding van Reinoud Eleveld. Je verdiept de in de online module opgedane kennis en hebt alle gelegenheid tot het stellen van vragen en het interactieren met Reinoud en de andere deelnemers. Deze trainingen vinden plaats in het ISVW te Leusden.
De ervaring leert dat deze mix van online en live trainen de meest effectieve manier is om taoïstische wijsheid op diep niveau eigen te maken.

Voor wie?

De trainingsdagen staan open voor iedereen: of je nou al jarenlang taoïstisch traint en graag wilt herhalen/verdiepen, of dat dit je eerste stap op het taoïstische spoor is, je bent van harte welkom. De enige voorwaarde is dus wel dat je de bijbehorende online module voorafgaand aan de trainingsdag moet hebben doorlopen.
Twijfel je nog of Taotraining echt iets voor je is? Overweeg dan deelname aan een Taotraining introductiedag.

Dagindeling

Het programma van de live training ziet er in grote lijnen als volgt uit:
 • 10:00 Opening met meditatie
 • 10:30 Inleiding, praktische details
 • 10:45 Theorie / Witte Zuil thema 1
 • 11:30 Theepauze
 • 11:45 Theorie / Witte Zuil thema 2
 • 12:30 Meditatie
 • 13:00 Lunch
 • 14:00 Chi kung en/of Dao Yin
 • 15:00 IJzeren hemd
 • 15:30 Pauze
 • 15:45 Ruimte voor vragen (Witte en Zwarte zuil)
 • 17:00 Slotmeditatie
 • 17:30 afsluiting

Eten & drinken

Gedurende het programma zijn er verschillende thee/koffie-pauzes en een lunchpauze.

De lunch (warme maaltijd!) bestaat uit een heerlijk uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische ingredienten en streekproducten van het seizoen.

Locatie

Onze vaste trainingslocatie is het groene, centraal gelegen Landgoed ISVW in de bossen van Leusden, grenzend aan Amersfoort. De locatie is praktisch - want goed bereikbaar met de auto en met het OV - en prachtig - op 6 hectare eigen bosgebied aan de rand van het landgoed Den Treek. Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op https://www.landgoedisvw.nl/nl/bereikbaarheid/

Trainers

De trainingen worden verzorgd door Reinoud Eleveld,

Investering

Omdat we zo veel mogelijk mensen live én online aan het trainen willen krijgen, bieden we deze trainingsdagen aan tegen het scherpe tarief van 297 euro. Dat is dus inclusief een online module die, als je hem los zou aanschaffen, 247 euro kost!

Heb je de bij deze trainingsdag behorende online module eerder al los aangeschaft, dan kun je meedoen aan de live dagtraining voor 147 euro.

Agenda

Via onderstaande knop kom je terecht in het overzicht van geplande trainingsdagen en bijbehorende thema's.