Taotraining banner
Home Events - Taotraining Lezingen Lezing met Reinoud Eleveld: bewustzijn op het onbewuste
Lezingen 1140

Lezing met Reinoud Eleveld: bewustzijn op het onbewuste

Hoe bewuster je bent, hoe bewuster jij je - als het goed is - bent van je onbewustheid. We lijken rationele wezens, maar het gros van onze beslissingen - en dus acties en gedrag - wordt onbewust aangestuurd.

Tijdens Reinouds lezing op 18 mei, krijg je zicht op
(1) hoe ver die invloed van het onbewuste reikt (inclusief concrete & specifieke voorbeelden uit het dagelijks leven)
(2) de vier voornaamste 'aspecten' van het onbewuste (=de grootste obstakels tussen jou en een veiliger, wijzer leven)
(3) wat er nodig is om de invloed van het onbewuste stapje voor stapje kleiner te maken (wat nu nog onbewust is, daar kún je grip op krijgen!)

Inzicht krijgen in de aard & werking van het onbewuste is inzicht krijgen in jezelf, in de mensen om je heen, in 'de toestand van de wereld' én in hoe het anders kan. We nodigen je dan ook van harte uit om op zaterdag 18 mei naar Landgoed Zonheuvel te komen en de lezing bij te wonen, voor een voedend en inspirerend, confronterend én hoopgevend avondje uit.

Praktisch

  • Kennismaken. Deze lezing is specifiek bedoeld als laagdrempelige kennismaking en ideaal om een gevoel te krijgen bij Reinouds overdracht en de inhoud & sfeer van Taotraining. De thema's sluiten aan bij de taoïstische basistraining zoals we die aanbieden via het Jaarprogramma Parelbewustzijn.
  • Gratis introducé. Omdat we het leuk vinden om Taotraining zo laagdrempelig mogelijk te houden en zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid willen stellen om kennis te maken, kost een kaartje maar € 10,-. Met dat kaartje kun je gratis een introducé meenemen!
  • Tijd. De lezingen duren van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt op tijd, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren
  • Locatie. De lezing gaat door op Landgoed Zonheuvel te Doorn. In de bevestigingsmail na aanmelding vind je meer praktische info.

Inschrijven

Toegang lezing 18 mei 2024
Available Tickets: 5
Het "Toegang lezing 18 mei 2024" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

18 mei 2024

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Landgoed Zonheuvel
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
Website
https://landgoedzonheuvel.nl
Categorie

Organisator

Taotraining
Taotraining
Email
[email protected]
INSCHRIJVEN
QR code
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT