Taotraining banner

Op speciale uitnodiging van Stichting Reunite, komt Reinoud Eleveld, grondlegger van Taotraining.nl en initiatiefnemer van Vallei-orgasme.nl, op vrijdagavond 8 maart naar de Mariakapel Coudewater. Van 20.00 tot 22.00 uur verzorgt hij een lezing over de thema’s seksualiteit & Wijsheid – en hun onderlinge verband.

Wat je tijdens de lezing onder meer zult leren:

  • De taoïstische visie op Wijsheid (tipje van de sluier: Wijsheid heeft NIETS te maken met kennis, intelligentie, lief zijn of levenservaring), plus: inzicht in de vijf vormen van bewustzijn
  • Waarom Wijsheid in onze cultuur is verdwenen – en hoe dat anders kan (de korte samenvatting: door Wijsheid te gaan trainen; tijdens de lezing schetst Reinoud wat die training inhoudt)
  • Hoe seksuele energie als motor kan fungeren onder het proces van bewustzijnsontwikkeling – en waarom je jezelf (en trouwens ook je dierbaren en ‘het grotere geheel’) ENORM tekortdoet als je die motor NIET aanzet

Tickets voor de lezing kosten 15 euro. Dit is inclusief thee/koffie én de mogelijkheid om gratis iemand anders – een introducé – mee te nemen.

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT