Taotraining banner
Home Events - Taotraining Advanced weektrainingen Cosmic Healing Lezingen Lezing: Energetische Hygiëne (de mythe van hooggevoeligheid)
Lezingen 1140

Lezing: Energetische Hygiëne (de mythe van hooggevoeligheid)

Eén van Reinouds stokpaardjes is de mythe van hooggevoeligheid. In een notendop komt Reinouds visie rond dit thema hierop neer: mensen die zichzelf als hooggevoelig ervaren, zijn niet hooggevoelig, maar slecht getraind. Waar het hun aan ontbreekt? Energetische hygiëne. Dat is hen niet te verwijten, trouwens: in onze cultuur ontbreekt deze kennis en de bijbehorende training volledig. (Let op: kom je naar de lezing, dan kun je je nadien niet meer beroepen op het argument van onwetendheid!)

Ook als je jezelf niet als hooggevoelig ervaart, is het thema energetische hygiëne de moeite waard (sterker nog: dit is relevant & fundamenteel voor álle mensen). In essentie gaat energetische hygiëne namelijk over het leren definiëren, waarnemen en respecteren van energetische grenzen – zowel die van jezelf als die van de ander. Kennis over deze grenzen ontbreekt in onze cultuur, waardoor we per definitie grenzeloos en dus beschadigd & beschadigend zijn. Groeiende vaardigheden in de energetische hygiëne zullen hierin verandering brengen.

Eén van de effecten (met name cruciaal voor ‘mensenwerkers’ zoals coaches, healers en therapeuten): dat je in je interacties met ‘de ander’ veel minder (harts)energie zult verliezen. Het onmiddellijke effect is tweeledig: (1) je houdt meer energie over voor je intimi en (2) je ontwikkelt meer inspirerend vermogen ten opzichte van de mensen die je begeleidt of met wie je werkt.

Op vrijdagavond 2 februari geeft Reinoud een lezing speciaal voor deelnemers aan de Advanced training Placebo en hun intimi (partner, familie, dierbare vrienden). Genoemde deelnemers starten de volgende ochtend aan een intense 7-daagse training rond de thema's (zelf)genezing & energetische hygiëne. De lezing is een introductie in het tweede thema, energetische hygiëne.

De lezing staat ook open voor een breder publiek. Via deze pagina kun je tickets bestellen. Een ticket kost een tientje en geeft toegang voor jou EN een eventuele introducé. Bij het ticket zit ook koffie/thee inbegrepen. De lezing duurt van 20.00 tot 22.00 uur, met rond 21.00 uur een pauze.

Datum

02 feb 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Landgoed ISVW
Landgoed ISVW
Dodeweg 8, 3832 RD Leusden
Website
https://www.landgoedisvw.nl/

Organisator

Taotraining
Taotraining
Email
[email protected]
QR code
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT