Taotraining banner
Home Events - Taotraining Advanced weektrainingen Cosmic Healing Advanced training Cosmic Healing en Energetische Hygiëne 2023
Module Header 2020 Module7 Notxt

Advanced training Cosmic Healing en Energetische Hygiëne 2023

Het Placebo-effect

Cosmic Healing & energetische hygiëne

Wat voor impact heeft jouw aanwezigheid op jezelf en je omgeving? Is die invloed eerder giftig of genezend? Dit heeft alles te maken met je (zelf)helende vermogens, je energetische hygiëne en je overtuigingen over ziekte, gezondheid en genezing: ben je ‘goed-gelovig’ of niet? Dankzij deze Advanced training ontwikkel je jezelf op alle drie deze domeinen en kun je de healer in jezelf tot volledige bloei laten komen.

Het hart van elke Advanced training is een intense 7-daagse waar deelnemers dag en nacht trainen.

Je krijgt tevens toegang tot een schat aan online materiaal:

  • Meteen na je inschrijving kun je starten met online module 7 over Cosmic Healing; deze word je geacht voorafgaand aan de trainingsweek te doorlopen.
  • Na afloop van de trainingsweek krijg je ca. 3 maanden lang online ondersteuning. Dit in de vorm van extra video’s, meditaties en ‘mails van de sifu’. Dit materiaal is bedoeld om je te helpen bij het verteren van de trainingsweek en het verankeren van het materiaal in je dagelijks leven.
  • Twee keer kun je meedoen aan een webinar met Reinoud: de eerste pakweg een maand voor de trainingsweek, de tweede tegen het einde van het Advanced traject.

Deze Advanced training is bedoeld voor iedereen die de Parel-training (module 1 t/m 4) heeft doorlopen en zich verder wil ontwikkelen op het taoïstische pad.

Als je module 7 in het verleden al hebt aangeschaft, krijg je automatisch 200 euro korting op het totaalbedrag.

Datum

04 - 10 feb 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 18:00

Locatie

Landgoed ISVW
Landgoed ISVW
Dodeweg 8, 3832 RD Leusden
Website
https://www.landgoedisvw.nl/

Organisator

Taotraining
Taotraining
Email
[email protected]
QR code
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT