Taotraining banner

Module 1: Het Innerlijke Landschap (nieuw)

297,00

Beschrijving

Welkom bij de nieuwe Module 1, Het Innerlijk Landschap.
In deze spiksplinternieuwe module brengen we de basisconcepten, -principes, -oefeningen en -meditaties op een vernieuwde en verrijkte wijze bijeen. We verwerken in dit nieuwe epos alle ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met de eerste Module 1, Op weg naar Wijsheid.

Daarnaast is het geheel is aangevuld met nieuwe en gedetailleerde instructie-video’s, meer audio-opnames van de verschillende meditaties en zeer uitgebreide teksten.

In deze module maak je kennis met:

  • De I-kracht, het fundament en de essentie van de taoïstische training. Wat is het precies, wat is het niet, hoe train je het en hoe voelt het?
  • Het Innerlijk Landschap, ofwel de niet-gemanifesteerde wereld waarin alles in potentie, maar niet in vorm, aanwezig is. Hoe ga je het Innerlijk Landschap binnen en wat ga je daar vervolgens doen?
  • De vijf vormen van bewustzijn: Psychose, Verwarring, Specialisme, Wijsheid en Realisatie. Waar staan die vormen van bewustzijn voor? Hoe herken je ze in jezelf? Hoe breng je meer substantie in Wijsheid?
  • Chi Kung, één van de drie pilaren in de Chinese geneeskunde. Fysieke en energetische bewegingsoefeningen die je gezondheid, welbevinden en ontwikkeling een krachtige ondersteuning bieden
  • IJzeren Hemd, onderdeel van Chi Kung, gericht op het ontwikkelen van structuur, kracht en karakter. Je leert meteen de belangrijkste oefening uit de IJzeren Hemd series: de Omhels de Boom houding.
  • De Witte Zuil, Zwarte Zuil en Lärm, drie krachten die het pad van bewustwording vormen en bijeenhouden. Wat heeft jouw natuurlijke voorkeur? Je komt er tijdens het trainen vanzelf achter.
  • De Droomtraining. Je leert oefeningen die je ’s nachts doet tijdens je waakvenster. Waarom? Om wakker te worden in de droom, zowel ’s nachts als overdag. Wat dat betekent? In deze module kun je erover lezen, het leren en het ervaren.

Veel plezier met Module 1!

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT