Taotraining banner

Uitnodiging 'Week van de I-kracht'

Dag Vallei-man of -vrouw, leuk dat je er bent!

Welkom op de website van Taotraining. Reinoud - initiatiefnemer van zowel Vallei als Taotraining - heeft een fijne videoboodschap voor je, met een welgemeende uitnodiging:

Aanmelden workshop + Week van de I-kracht

Kortingscode = VALLE-I-GRATIS

Blij met Vallei? En nieuwsgierig naar méér? Dan zul je heel gelukkig worden van 'de Week van de I-kracht' en de daaraan voorafgaande online workshop met Reinoud!

  • De online workshop vindt plaats op zaterdagochtend 24 juni, van 9.00 tot 12.30 uur. Tijdens deze sessie neemt Reinoud je mee in het 'grotere plaatje' van de taoïstische Interne Alchemie, waar de Vallei-technieken een onderdeel van zijn. Het onderwerp: 'Veilige Macht* - een Weg naar Wijsheid'.
  • De Week van de I-kracht kun je best zien als een praktijkgerichte verdiepingsweek rond de I-kracht. Je krijgt dagelijks een mail met (1) toegang tot een korte, verdiepende online les over het activeren van de I-kracht (2) een door Reinoud ingesproken mini-meditatie met een variatie van het activeren van de 'I' (3) een trainingsopdracht die je helpt de I-kracht écht mee te nemen in je dagelijks leven, plus: toegang tot een Telegram-groep waarin je kunt uitwisselen met andere cursisten en vragen kunt stellen aan Team Taotraining.

Deelname aan de workshop (20 euro) + verdiepingsweek (57 euro) kost normaal gezien 77 euro. Als Vallei-cursist geven Reinoud en team jou echter graag de gelegenheid om GRATIS mee te doen. De enige voorwaarde: dat je je aanmeldt vóór maandag 5 juni. 

Via onderstaande knop kun je je direct inschrijven.

Let op:

  • Kun je op 24 juni niet live meedoen aan de workshop, dan is dat geen probleem: je ontvangt na afloop een opname van de workshop
  • Om je gratis aan te melden, gebruik je de volgende kortingscode: VALLE-I-GRATIS
Aanmelden workshop + Week van de I-kracht

*Veilige macht?

Je vraagt je misschien af: wáár gaat de workshop over? Wat moet ik me voorstellen bij 'Veilige Macht'?!

Als de taoïstische Interne Alchemie één speerpunt heeft, dan is het wel de ontwikkeling van meer Wijsheid. En één van de beste definities van Wijsheid is 'veilige macht'. 

DragonGate

Macht heeft in onze samenleving vaak een wat negatieve connotatie, omdat we dan allemaal meteen denken aan machtswellust en machtsmisbruik. Niet voor niets spreken we met nadruk van veilige macht. Wat we daarmee bedoelen is (in een ultieme notendop) het constructieve vermogen...

  • ...om steeds beter bij te kunnen sturen in je eigen zelfbeschadigende gedrag (want loop je er ook tegen aan dat je wéét wat goed voor je is, maar dat je zo vaak toch iets anders doet? dat je je aardig bewust bent van je destructieve patronen, maar dat het je niet goed lukt om er los van te komen?)
  • ...om steeds meer een baken van veiligheid & wijsheid voor ‘de ander’ te zijn (dankzij de Vallei-cursus word je al steeds seksueel veiliger & wijzer, maar er zit nog zoveel meer in het vat!)
  • ...om een steeds grotere betekenis te hebben voor ‘het grotere geheel’ (want wezenlijke impact gaat over méér dan je afval sorteren, boodschappen doen bij de bio-winkel en bomen laten planten als je een vliegticket koopt)

Als je de Vallei-cursus echt in je leven integreert, dan kom je op dit spoor al een eind! Maar als je behoefte voelt aan méér…

…aan meer diepgang in je leven en je proces van zelfontplooiing
...aan (véél) meer kaders & context, kennis & tools 
…aan meer inzicht & vaardigheid in jouw Innerlijk Landschap
…aan meer Wijsheid in je leven

…dan zou het zomaar kunnen dat jij en Taotraining goed passen bij elkaar.

Via de online workshop & de Week van de I-kracht kun je ontdekken of dat zo is. En zet je, als je echt meedoet, gegarandeerd een nieuwe, volgende stap op jouw weg naar Wijsheid en meer 'veilige macht'. Reinoud & team begeleiden je daarbij graag!

Aanmelden workshop + Week van de I-kracht
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT