Taotraining banner

Placebo – Advanced training

Cosmic Healing & energetische hygiëne

M8 500

Wat voor impact heeft jouw aanwezigheid op jezelf en je omgeving? Is je invloed eerder giftig dan wel genezend? Dit heeft alles te maken met je (zelf)helende vermogens, je energetische hygiëne en je overtuigingen: ben je ‘goed-gelovig’ of niet? Dankzij deze training ontwikkel je jezelf op alle drie deze domeinen en kun je de healer in jezelf tot volledige bloei laten komen.

NB: nog circa 10 van de 40 plekken beschikbaar!
Direct aanmelden

Wat je krijgt (kort)

Online trainingen

De structuur van de training wordt bepaald door twee online trainingen.

 • De ene (online module 7) doorloop je voorafgaand aan de trainingsweek en is erop gericht je helemaal klaar te stomen voor die intense ervaring.
 • De ander (met alle relevante opnames uit de trainingsweek) doorloop je daarna, voor het optimaal verteren van de 7-daagse en het laten ‘landen’ van wat je hebt geleerd in je dagelijks leven.

Samen bevatten deze modules een schat aan informatie waar je nog vele jaren plezier aan kunt beleven.

Intense 7-daagse

Het hart van elke Advanced training is een intense trainingsweek onder leiding van Reinoud Eleveld.

Deelnemers gaan zeven volle dagen en zes nachten ‘intern’. Zo waarborgen we het optimaal in trilling brengen van de kennis en meditaties. Het materiaal uit de eerste online training komt nu volledig tot leven, waardoor het niet alleen mogelijk, maar ook zinvol wordt om dieper de training in te duiken.

Dit is een ervaring die nog zeker een jaar zal ‘door-trillen’ in je hele leven.

Een complete beschrijving van alles wat je krijgt vind je meer naar onder op deze pagina.

Wat je leert

Nocebo’s en placebo's

Deze training start met paradigma-verschuivende perspectieven op alles wat met gezondheid en (zelf)genezing te maken heeft. Je krijgt inzicht in 

 • hoe je jezelf met nocebo’s (=schadelijke overtuigingen) ziek kunt maken en houden
 • hoe je deze nocebo’s kunt vervangen door placebo’s (= constructieve overtuigingen; dit vraagt om specifieke training)
 • de diepere betekenis van ‘genezing’ en ‘heling’
 • de werkelijke waarde van wat in onze cultuur bekend staat als ‘het placebo-effect
 • hoe je kunt stoppen je zelfgenezend vermogen te ondermijnen en hoe je het in plaats daarvan kunt activeren en stimuleren

 

Medicijnen
Module 1

Vijf niveaus van geneeskunde

Zelfontplooiing zonder zelfgenezing is dweilen met de kraan open. De schade die je in je draagt, is van continue symbolische invloed op alles wat je doet en creëert. Zonder heling van die schade blijf je haar hercreëren. Zelfgenezing maakt je dus naast een gezonder ook een veiliger mens.

Onze westerse, allopathische, geneeskunde houdt zich bezig met slechts één van in totaal vijf niveaus waarop (zelf)heling plaats kan vinden. Deze training biedt enerzijds een algemeen inzicht in de vier andere vormen van geneeskunde die er bestaan (en in de samenhang tussen alle vijf). Anderzijds is het een introductie in specifieke vormen van geneeskunde op Jing-, Chi- en Shen-niveau. 

Kleurgeneeskunde / Cosmic Healing

Kleurgeneeskunde wordt ook wel Cosmic Healing genoemd. Met behulp van ‘filters’ in het Innerlijk Landschap – in dit geval onder andere de Zes Planeten – leer je in eerste instantie helen met de vier basiskleuren, geschikt voor de genezing van allerlei algemene pijntjes, kwaaltjes, ziekten en blessures. Later in de training voeg je nog zes meer specialistische – en krachtiger – kleuren toe aan je arsenaal.

Module 3 500x500
Module 1: Op weg naar inwijding-0

Orgaan-opstellingen

Orgaan-opstellingen vormen het eerste van in totaal zeven niveaus van systemisch werk (de tegenwoordig al wat meer bekende familie-opstellingen zijn feitelijk niveau 3 of 4). Oude, traditionele sjamanistische invloeden op het taoïsme komen hiermee aan de oppervlakte. Door geheel in lijn met de My Kingdom-traditie je vitale organen op te stellen – eerst met voorwerpen, daarna met levende representanten – leer je als een koning kijken naar je eigen koninkrijk. Zo krijg je inzicht in hoe je je minder als een dictator – een soort innerlijke bully – en meer als een verlichte vorst – vanuit vriendelijkheid en veiligheid – kunt opstellen naar jezelf.

Energetische hygiëne

Energetische hygiëne is het andere thema dat als een rode draad door deze training loopt. Dit gaat over het leren definiëren, waarnemen en respecteren van energetische grenzen – zowel die van jezelf als die van de ander. Kennis over deze grenzen ontbreekt in onze cultuur, waardoor we per definitie grenzeloos en dus beschadigd & beschadigend zijn. Het leren werken met zogeheten Chi-velden en de Persoonlijke Ster zal hierin verandering brengen.

Eén van de voornaamste effecten: dat je in je interacties met ‘de ander’ veel minder (harts)energie zult verliezen (dit is met name cruciaal voor ‘mensenwerkers’ zoals healers en therapeuten). Het onmiddellijke effect is tweeledig: (1) je houdt meer energie over voor je intimi en (2) je ontwikkelt meer inspirerend vermogen ten opzichte van de mensen die je begeleidt of met wie je werkt.

energetische krijgskunst tijdelijk
food

Voeding

In een training over gezondheid kan het thema voeding, één van de vijf taoïstische kunsten, natuurlijk niet ontbreken - al zal Reinoud er niet al te diep op ingaan. Enerzijds leer je de mindset die alle focus op voeding eigenlijk overbodig maakt (want wat je eet is minder belangrijk dan hoe je het eet). Anderzijds kan voeding een onmiskenbaar helende dan wel ziek-makende invloed hebben – en niet alleen vanwege de voedingsstoffen die je al dan niet binnen krijgt. In dit kader staan we stil bij de symbolische kracht van voedsel en de samenhang tussen de Interne Alchemie en de taoïstische kruidenleer. Andere thema’s die we aanraken zijn homeopathie, het verschil tussen allergie & allergeen, de implicaties van 'wat je eet is wat je bent’ en de impact van koffie, alcohol en andere substanties.

Verder...

Nog meer in deze training:

 • Ben jij een Wounded Healer of een Shaman Warrior? Iedereen heeft een voorkeur voor één van deze twee stijlen van heling.
 • De paradox van genezing in onze Westerse cultuur
 • Inzicht in zelf-bestraffing & zelf-traumatisering, een valkuil van het helingsproces (plus: hoe het anders kan: helen vanuit zachte ogen)
 • Een heel concrete techniek om na het ontvangen van een heling je eigen energie terug mee te nemen uit de therapeutische behandelkamer (zo laat je nergens catharsiskrachten achter)
 • De helende kracht van water, oftewel: hoe je water kunt inzetten als drager van gezondheidssymbolen
 • Tien basis acupunctuurpunten voor zelfheling
 • Hoe je ontgiftingshoofdpijn verwijdert
 • Nieuwe Chi Kung oefeningen, waaronder de legendarische medicinale Chi Kung oefening “Drie Vuren, Zes Richtingen, Drie Tantiens”
 • Nieuwe stappen in de Droomtraining, onder meer: de Droomtempel en hoe je die voor heling kunt gebruiken

De trainers

reinoud 2023 650x650

Reinoud Eleveld

Zowel in de online trainingen als tijdens de live trainingsweek is Reinoud Eleveld de trainer. Als deelnemer aan de Parel-training (module 1 t/m 4) heb je Reinoud al leren kennen. Een verdere introductie op deze plek lijkt daarom overbodig.

Een Advanced training zoals deze is voorlopig de enige mogelijkheid om live bij Reinoud te trainen.

Rosana van der Wagt

Rosana van der Wagt

Rosana is al jarenlang Reinouds belangrijkste co-trainer, onder meer bij het Taotraining 7-Jaarprogramma en diverse Jaarprogramma’s; wellicht heb je haar in die hoedanigheid al leren kennen. Per 2021 verzorgt Rosana tevens de live trainingen in het Jaarprogramma Parelbewustzijn.

Tijdens de trainingsweek zal Rosana Reinoud waar mogelijk ondersteunen. Met name in de meer fysieke, praktijk-gerichte programma-onderdelen – denk aan de Chi Kung en IJzeren Hemd trainingen – zal Rosana’s toegevoegde waarde merkbaar zijn.

De locatie

De trainingsweek vindt plaats op de Internationale School voor Wijsbegeerte te Leusden. Op een centrale locatie in Nederland, met een goede, biologische keuken en aan de rand van een prachtig natuurgebied is de ISVW een ideale trainingslocatie waar we al jarenlang met veel plezier trainingen geven.
isvw 500

De data

 • De 7-daagse intensive van het eerstvolgende Placebo Advanced traject (in 2025) vindt plaats van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 februari.
 • De lezing voor intimi vindt plaats op de vrijdagavond voorafgaand aan de trainingsweek, 31 januari van 20.00 tot 22.00 uur.
 • Het kick-off webinar (=de officiële start van deze Advanced training) staat gepland op 7 december van 10.00 tot 12.00 uur.
 • Het afsluitende webinar (=de officiële afsluiting van deze Advanced training) vindt plaats op zaterdag 17 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Data van toekomstige Placebo intensives (2026 en verder) vind je in het agenda-overzicht van alle Advanced trainingen 

Wat je krijgt (uitgebreid)

Hoewel je met het materiaal uit deze Advanced training een leven lang aan de gang kunt blijven, duurt het traject van een Advanced training officieel vijf maanden. In de loop van deze periode is dit wat je allemaal krijgt:

Online training

Na je (aan)betaling krijg je direct toegang tot online module 7, Cosmic Healing 1 – Placebo’s & Nocebo’s. Deze online training is professioneel gemaakt en rijkelijk gevuld met een schat aan geschreven en audiovisueel materiaal.

Je wordt geacht deze online training voor aanvang van de trainingsweek tenminste één keer aandachtig te hebben doorgenomen en de bijbehorende meditaties & oefeningen tenminste één keer te hebben gedaan. Zo kunnen we tijdens de trainingsweek met elkaar de diepte in.

Je houdt onbeperkt toegang tot de online training; ook na de trainingsweek kun je het materiaal dus blijven raadplegen.

Voor het eenmalig doorlopen van deze online training staat in principe drie maanden, op versneld tempo twee. Dit is waarom de inschrijving voor deze Advanced training twee maanden voor aanvang van de trainingsweek sluit.

Module 7 kun je ook los aanschaffen, dus zonder deel te nemen aan de Advanced training. Op de aparte informatie-pagina vind je alle ins en outs over deze module.

Meer informatie over module 7

Kick-off webinar

In de aanloop naar de trainingsweek verzorgt Reinoud een kick-off webinar.
Op inspirerende wijze trapt hij de Advanced training af. Je maakt kennis met de andere deelnemers en er is een eerste gelegenheid tot vragen stellen.

Toegang tot Telegram-groep

Als je wilt, word je lid van de besloten Telegram-groep, exclusief bedoeld voor deelnemers aan de Advanced trainingen. Deze groep maakt het mogelijk om vijf maanden lang, ook buiten de trainingsweek om, contact te leggen met een leuke groep gelijkgestemden met wie je ervaringen kunt delen en inzichten uit kunt wisselen. Ook kun je hier inhoudelijke vragen stellen: de groep wordt namens Reinoud beheerd door Daan Jacobs.

Lezing (2 uur) met introducé

Op de avond vóór de trainingsweek verzorgt Reinoud een lezing. Het betreft een introductie in de centrale thema’s van deze Advanced training, te weten Cosmic Healing en energetische hygiëne.

De lezing is speciaal bedoeld voor jouw naaste omgeving: je partner, naaste familie of dierbare vrienden die graag willen weten waar je mee bezig bent. Reinoud steekt de lezing zó in, dat er nul voorkennis nodig is om zijn verhaal te kunnen volgen.

Ook voor jou als deelnemer is de lezing de moeite waard. Inhoudelijk is het prettig om een beetje ‘voor’ te ‘trillen’ op de trainingsweek en ‘er’ alvast wat ‘in’ te komen. Maar dat niet alleen: als je besluit om na de lezing te blijven overnachten (NB: dit is op eigen kosten!), dan kun je ook al helemaal ‘landen’ op de trainingslocatie en in je kamer. Zo start je de volgende dag heel relaxt aan de 7-daagse.

Als deelnemer aan de training kun je één introducé gratis meenemen; willen er meer mensen mee, dan betalen zij een tientje per twee personen. Dit is inclusief een kopje koffie/thee.

7-daagse intensive

Het hart van elke Advanced training is een intense trainingsweek. Deelnemers gaan zeven volle dagen en zes nachten ‘intern’. Zo waarborgen we het optimaal in trilling brengen van de kennis en meditaties.

In de eerste dagen van de trainingsweek komt het materiaal uit module 6 volledig tot leven, waardoor het niet alleen mogelijk, maar ook zinvol wordt om dieper de training in te duiken. In de loop van de trainingsweek zul je dan ook leren werken met een spectaculaire hoeveelheid extra materiaal dat niét in module 7 zit.

Het programma van een trainingsdag in zo’n 7-daagse ziet er globaal als volgt uit:

07.30 uur – Chi Kung
08.45 uur – ontbijt 
10.00 uur – afsluiting Zwarte Zuil; daarna mix van Witte Zuil overdracht, oefeningen/meditaties en gelegenheid tot vragen stellen; tussen 11.15 en 11.45 uur een half uur pauze
13.00 uur – lunchpauze; warme, biologische lunch
14.00 uur – yin-venster; seksuele kung fu & Droomtraining
15.15 uur – praktijk-training: IJzeren Hemd
16.30 uur – Witte Zuil overdracht & meditatie; tussen 17.15 en 17.45 uur een half uur pauze
18.30 uur – diner; broodmaaltijd
20.00 uur – avondprogramma; slotmeditatie & filmbeelden
22.00 uur – naar bed; start recuperatievenster
03.00 uur – yang-venster; ‘staan’ in IJzeren Hemd
03.30 uur – Droommat-oefeningen
04.00 uur – terug naar bed; start lucide droomvenster

Het programma lijkt misschien zwaar, maar is volledig gebouwd op de wetten van de ontspanningsfysiologie. Het is ontwikkeld, getest en beproefd in de loop van letterlijk honderden trainingsdagen, -weekends en weken. Als er één formule is om na een week verkwikt, blozend en opgeladen terug naar huis te gaan, dan is het dit trainingsschema wel.

Deze intense trainingsweek is een ervaring die nog zeker een jaar positief ‘door-trilt’ in je hele leven.

Drie maanden online ondersteuning

Na afloop van de trainingsweek krijg je in de loop van drie maanden gefaseerd toegang tot wat je naast Module 7 zou kunnen beschouwen als een tweede schat aan online materiaal. Dit betreft onder meer

 • een selectie uit de integrale video-opnames die tijdens de trainingsweek worden gemaakt van alle overdracht-momenten, zodat je stukken daarvan thuis nog eens rustig terug kunt kijken en op je in kunt laten werken
 • audio-bestanden van alle meditaties die je tijdens de week hebt gedaan, zodat je die thuis gemakkelijk kunt blijven trainen
 • ondersteunende ‘mails van de sifu’, een frequente impuls per e-mail van Reinoud met extra informatie, bedoeld om je te voeden en te inspireren in je proces

De online ondersteuning is zodanig opgezet dat je in de pakweg drie maanden na de 7-daagse optimale ondersteuning ontvangt bij

 • het verteren van de trainingsweek en het laten ‘landen’ van alle inzichten en ervaringen
 • het verankeren van het materiaal in je (dagelijks) leven

Dit online materiaal is enkel beschikbaar en toegankelijk voor deelnemers aan de Advanced training en dus niet los verkrijgbaar.

Ten opzichte van module 7 bevat deze online training een grote hoeveelheid extra online materiaal inclusief veel nieuwe theorie en oefeningen/meditaties, waarmee je tijdens de trainingsweek voor het eerst kennis hebt gemaakt.

Het volgen van deze online training is een wezenlijk onderdeel van de Advanced training. Die is dus met nadruk niet afgelopen na de trainingsweek!

Je houdt onbeperkt toegang tot dit online materiaal.

Afsluitend webinar

Pakweg drie maanden na de trainingsweek kun je meedoen aan een afsluitend webinar. Op rituele wijze sluit Reinoud de Advanced training samen met jou en de rest van de groep af. Er is tevens een laatste gelegenheid tot vragen stellen. Hierna ben je terug on your own.

Wat het kost en wat je krijgt

Deelname aan een Advanced training kost 3000 euro. Deze prijs is als volgt opgebouwd: je betaalt 2000 euro voor de training en 1000 euro voor alle verblijfskosten tijdens de 7-daagse. 

TRAINING

2000 EURO

Inclusief

 • 2 online trainingen t.w.v. 297 euro per stuk
 • 7 dagen training door Reinoud Eleveld en Rosana van der Wagt
 • 2 webinars
 • 1 lezing met gratis toegang introducé
 • toegang tot een besloten Telegram-groep, gemodereerd door een taotrainer
Heb je al toegang tot Module 7, dan krijg je 200 euro korting. Je investering voor de training bedraagt dan geen 3000, maar 2800 euro.

VERBLIJF

1000 EURO

Inclusief

 • 6 overnachtingen op een 1-persoonskamer standaard kamer
 • 6 x uitgebreid, vers ontbijtbuffet
 • 7 x warm, biologisch lunchbuffet
 • 6 x voedzaam brood- en saladebuffet (avondmaal)
 • onbeperkt water, thee & koffie tijdens de trainingsuren

Genoemde verblijfskosten gelden voor de trainingen in 2025. Verblijfskosten voor de trainingen in 2026 en verder zijn nog niet bekend.

Aanmelden

Aanmelden voor de training doe je door via de knop hieronder het lesgeld à 2.000 euro aan Taotraining te voldoen.

NB1: Je kunt er ook voor kiezen om te betalen in vier 2-maandelijkse termijnen à 525 euro (de extra 100 euro onze administratiekosten).

NB2: de verblijfskosten voor de trainingsweek à 988 euro, betaal je dit najaar, direct aan het ISVW (hoe, daarover ontvang je in september aanvullende instructies per mail).

NB3: heb je al toegang tot online module 7 over Cosmic Healing 1, dan heb je recht op een korting à 200 euro. Om die korting te verzilveren, dien je éérst in te loggen in je account op onze website, voordat je op de knop hieronder klikt. Alleen dan wordt de korting automatisch toegepast. Let erop dat de prijs ook daadwerkelijk is aangepast! Voor eventuele restituties ná je betaling brengen we 50 euro administratiekosten in rekening. Kom je er niet uit, stuur een mailtje naar de helpdesk.

Aanmelden

Veel gestelde vragen

c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Advanced trainingen

Nee. Voorwaarde tot deelname is dat je de Parel-training (=Module 1 t/m 4) volledig hebt doorlopen. In de visie van Taotraining is Parelbewustzijn echt voorwaarde om veilig, duurzaam en zinvol aan de slag te kunnen met het Advanced materiaal.

Er is geen ‘foute’ keuze en dus ook geen advies, anders dan dat je bij het kiezen vrijelijk je nieuwsgierigheid en verlangen kunt volgen. De trainingen zijn zo opgezet dat je ze los van elkaar en in elke volgorde kunt volgen.

Ja, deelname aan een Advanced training is zeker interessant voor jou! Want het Jaarprogramma Advanced bevatte slechts pakweg een kwart van de kennis die we in de huidige Advanced trainingen in overdracht brengen.

Om een voorbeeld te geven: in het Jaarprogramma Advanced heb je in module 5 over de Wisdom Nei Kung geleerd. Dit betrof echter slechts een deel van de complete Wisdom Nei Kung: in de Advanced training ‘Koning Aap’ zul je nog véél meer over de hersenen leren en hoe je hun werking en interactie kunt optimaliseren. Daarbij leer je in ‘Koning Aap’ ook nog een heleboel over krijgskunst (Tai Chi en Hsing-I). Al met al heb je in het Jaarprogramma kennisgemaakt met pakweg een kwart van het materiaal uit de ‘Koning Aap’ Advanced training.

Ditzelfde geldt voor de andere drie Advanced trainingen: pakweg een kwart van het materiaal over de seksuele kung fu, healing dan wel Parelbewustzijn zal jou bekend zijn, driekwart is gloednieuw.

Ja, om een viertal redenen:

 • Een Advanced training is een buitenkans om ‘naar beneden te trainen’ en om wat je hebt geleerd in het 7JP verder eigen te maken.
 • Een hele week trainen met Reinoud is een compleet andere ervaring dan een weekend, zoals in het 7JP: de kennis zal nog meer tot leven komen, de trilling van de meditaties en de groep zal sterker zijn en het effect van de training op jou groter, zowel tijdens de trainingsweek zelf als in de periode daarna.
 • Het is niet helemaal waar dat je ‘alles al weet’. Ten eerste heeft Reinoud in het 7JP – om uiteenlopende redenen – niet alle stukken kennis volledig in overdracht gebracht. Ten tweede is Reinouds duiding voortdurend in ontwikkeling; alleen al zijn trainerschap in het 7JP heeft hem zoveel nieuwe inzichten en ervaringen gegeven, dat zijn overdracht in de Advanced trainingen gegarandeerd scherper en completer zal zijn.
 • Als deelnemer aan de Advanced trainingen krijg je toegang tot een rijke hoeveelheid online materiaal, die je training thuis / in het dagelijks leven enorm zal faciliteren.

Nee, de Advanced trainingen bieden we aan als één totaalpakket. De trainingsweek is een onderdeel van een groter geheel, een langer traject, waar je niet halverwege ‘even’ in kunt stromen.

Niet ideaal, maar ook niet onoverkomelijk. Want je kunt de gemiste dag(en) later alsnog terugkijken. Alle overdracht-momenten worden namelijk opgenomen. Deze opnames zijn onderdeel van het online materiaal waar je na afloop van de trainingsweek gefaseerd toegang toe krijgt.

De trainingsweek kost zeven volle dagen en nachten, met uitzonderding van dag 1, die om 10.00 uur begint, en dag 7, die om 18.00 uur eindigt. Reken tijdens de week dus niet op ook nog wat tijd om te werken of om uitgebreid met thuis te bellen of zo – het programma is intens en zó opgezet dat het echt je volle aanwezigheid vraagt. (Dit zal ook het effect van de training ten goede komen.)

Voor wat betreft de maanden voor en na de trainingsweek is het antwoord op deze vraag voor iedereen anders, want afhankelijk van je mogelijkheden en motivatie. Het staat je volledig vrij je eigen ritme te bepalen, maar als vuistregel kun je nemen dat 2 uur per week voldoende is om alle online audio, video en lesteksten door te werken. Dit is voor de meeste mensen een prettig ritme, wat ook goed te doen is.

Ja en nee.

Nee, want taoïsten doen niets vanuit ‘moeten’ en wilskracht. Dat vragen we dus ook niet van jou. Als je er echt niet toe komt om met het online materiaal aan de slag te gaan, dan so be ityour loss. Plus: je houdt onbeperkt toegang tot alle online lessen, dus als het nu niet lukt, dan misschien wel in de toekomst.

We raden je echter aan om alleen mee te doen als je de intentie hebt om wél online te trainen. Want ja, het online materiaal is in zoverre ‘verplicht’ dat we er in de trainingsweek vanuit gaan dat je de eerste online module tenminste één keer hebt doorlopen. Dit maakt het niet alleen mogelijk, maar ook zinvol om tijdens de trainingsweek zelf echt de diepte in te gaan. Als je de online lessen dan niet op voorhand hebt gevolgd en de bijbehorende meditaties en oefeningen niet hebt gedaan, dan loop je het risico om in de loop van de week de aansluiting met het programma en de groep wat te verliezen.

Ja, dat kan. Meer info volgt zodra de inschrijving open gaat.

Deelnemen aan een Advanced training doe je met de intentie om de training helemaal mee te maken. Zo is het programma ook opgezet. Moet je door omstandigheden toch eerder afhaken, dan vragen we je contact op te nemen met de helpdesk en kunnen we op zoek gaan naar een goede oplossing. Er is geen automatisch recht op restitutie, maar we zijn wel bereid om rekening te houden met persoonlijke omstandigheden.

Zeg nooit nooit, maar dat is niet onze intentie. Het Jaarprogramma Advanced (Module 5 t/m 8) was een eenmalig experiment, dat we niet van plan zijn te herhalen, simpelweg omdat we méér geloven in de formule van de Advanced trainingen. We zullen zeker Jaarprogramma’s blijven geven, maar enkel rond het materiaal van Module 1 t/m 4: het Jaarprogramma Parelbewustzijn.

In principe bieden we elk van de vier Advanced trainingen (Koning Aap, Hitte, Placebo en Wijsheid) tenminste vier keer aan, van 2023 t/m 2026 elk jaar één keer. Mensen die de complete Eerste Inwijding willen doorlopen, hopen we zo voldoende gelegenheid te bieden om de Advanced trainingen met een ritme van één per jaar te volgen.

Voor mensen die alle vier de Advanced trainingen hebben doorlopen, bieden we in 2027/2028 twee afsluitende trainingen aan rond het thema Zwaardbewustzijn.

Naar boven
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT
usersdinner