Taotraining banner

Lopende trainingen

(Inschrijving gesloten)

7-jaren Programma

Momenteel zitten we in het laatste jaar van het 7-jaren programma, het meest uitgebreide lesprogramma van Taotraining, onder leiding van Reinoud Eleveld. Met 4 weekenden per jaar, een schat aan lesmateriaal, werkboeken en online modules, peergroups en als afsluiting een reis naar China, is het 7-jaren programma een taoïstische inwijding in zichzelf. De weekenden zijn intern, inclusief maaltijden en overnachting. Iedereen heeft zijn of haar eigen slaapkamer, want er wordt ook tussen de middag en ’s nachts getraind. Dit jaar ronden we het 7-jaren programma af.

Je gaat vast nog meer horen en zien van de ongeveer 80 cursisten die dit jaar het hele programma afronden! Het is onze bedoeling dat deze mensen het gedachtegoed van Taotraining op hun eigen manier gaan uitdragen.
Voorlopig komt er geen nieuw 7-jaren programma!
Monkey Cover

Jaarprogramma Parelbewustzijn

De afgelopen jaren hebben honderden mensen meegedaan aan het Jaarprogramma Parelbewustzijn: een basisjaar met 4 weekenden en de eerste 4 online modules, helemaal gericht op de voorbereiding op en het maken van de eerste stappen in Parelbewustzijn. De weekenden zijn intern, inclusief maaltijden en overnachting. Iedereen heeft zijn of haar eigen slaapkamer, want er wordt ook tussen de middag en ’s nachts getraind.

Deze hybride trainingsvorm was een enorm succes. Regelmatig draaiden en maar liefst twee jaargroepen! Dit jaar vindt het laatste Jaarprogramma Parelbewustzijn plaats, onder leiding van Reinoud Eleveld. Inschrijving voor deze training is helaas niet meer mogelijk.

In september 2021 start een heel nieuw Jaarprogramma Parelbewustzijn, onder leiding van Rosana van der Wagt.
Module 4 500

Jaarprogramma Advanced

Vorig jaar hadden we voor het eerst twee vervolggroepen van cursisten, die na het Jaarprogramma Parelbewustzijn verder wilden trainen. Ook dit jaar bestaat uit 4 weekenden en 4 modules, namelijk Module 5 tot en met 8. In het vervolgjaar gaan we dieper in op Parelbewustzijn, breiden we ons arsenaal aan oefeningen en meditaties uit en maken we een begin met de Cosmic Healing. De weekenden zijn intern, inclusief maaltijden en overnachting. Iedereen heeft zijn of haar eigen slaapkamer, want er wordt ook tussen de middag en ’s nachts getraind.

Dit jaar ronden we de twee lopende jaargroepen af.
Voorlopig komt er geen nieuw Jaarprogramma Advanced. Wel starten eind 2022 verschillende Advanced weken, onder leiding van Reinoud Eleveld.
We houden je op de hoogte!
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT