Module 1 - Op weg naar wijsheid

De eerste stap op het pad van Taotraining

De Innerlijke glimlach

De Innerlijke glimlach

 

Wat is het potentieel van de mens? Wat is mogelijk op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau? Wat is menselijkheid? Wat is bewustzijn?

Deze vragen liggen aan de basis van het taoïsme, één van de oudste mysteriescholen in de wereld. In de loop der eeuwen hebben de taoïsten een levensvisie en leefwijze ontwikkeld die zowel het lichaam, het hart als de geest omvatten. Het taoïsme wordt gekenmerkt door een diepgeworteld vertrouwen in de oneindige potentie van de mens. Er is fenomenale kennis aanwezig ten aanzien van hoe dit potentieel vrij te maken en aan te wenden.

Het fundament van de Taotraining is gestoeld op de wijsheid en expertise van de oude taoïstische alchemisten uit China. In Module 1 maak je kennis met de uitgangspunten en oefeningen die de basis vormen van wat we de Nei Dan Kung noemen. Begrippen als I-kracht, het Innerlijk Landschap en IJzeren Hemd worden geïntroduceerd en je leert oefeningen die je helpen je vitaliteit en gevoelsbewustzijn te ontwikkelen en daarnaast een stevige fysieke structuur neer te zetten.

Interessant? Schrijf je in voor een gratis introductie van drie inspirerende e-mails over Module 1. Je ontvangt dan ook automatisch onze nieuwsbrief. (Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.)


Direct beginnen met de online training

Wil je meer weten of meteen beginnen met Module 1? Dat kan!
Klik op de link hieronder en geef je op.


Meer informatie en meteen beginnen

Het hele pad (de opleiding)

De online training 'Op weg naar wijsheid' is onderdeel van een complete opleiding. Klik hier voor het overzicht van alle modules die je kunt volgen.

Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT