Introductie module 1

Op weg naar Inwijding

De eerste stap op het pad van Taotraining

Glimlach 500

Wat is het potentieel van de mens? Wat is mogelijk op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau? Wat is menselijkheid? Wat is bewustzijn?

Deze vragen liggen aan de basis van het taoïsme, één van de oudste mysteriescholen in de wereld. In de loop der eeuwen hebben de taoïsten een levensvisie en leefwijze ontwikkeld die zowel het lichaam, het hart en de geest omvatten. Het wordt gekenmerkt door een diepgeworteld vertrouwen in de oneindige potentie van iedere mens en een fenomenale kennis ten aanzien van hoe dit potentieel vrij te maken en aan te wenden.

Het fundament van de Taotraining is gestoeld op de wijsheid en expertise van de oude taoïstische alchemisten uit China. In Module 1 maak je kennis met de uitgangspunten en oefeningen die de basis vormen van wat we de Nei Dan Kung noemen. Begrippen als I-kracht, het Innerlijk Landschap en IJzeren Hemd worden geïntroduceerd en je leert oefeningen die je helpen je vitaliteit en gevoelsbewustzijn te ontwikkelen en een stevige fysieke structuur neer te zetten.

Interessant? Schrijf je in voor een gratis introductie van drie inspirerende e-mails en onze nieuwsbrief. Je krijgt ook informatie over de online training Op weg naar Inwijding (de eerste module van de opleiding).

Direct beginnen met de online training

Wil je direct meer weten over de online training Op weg naar Inwijding (de eerste module van de opleiding)?

Let ook op de speciale combinatie aanbieding van module en een live training!

Het hele pad (de opleiding)

De online training Op weg naar Inwijding is onderdeel van een complete opleiding waarmee je jezelf fitter, vrolijker en wijzer traint. Kijk hier voor het overzicht van alle modules, stuk voor stuk online trainingen die je kunt volgen.

Sluit Menu
Stel je vraag
close slider
×