Taotraining banner
Module 1: Op weg naar inwijding-0

Het Innerlijk Landschap

Op het spoor van Wijsheid

Het fundament van de Taotraining is gestoeld op de wijsheid en expertise van de oude taoïstische alchemisten uit China. In Module 1 maak je kennis met de uitgangspunten en oefeningen die de basis vormen van wat we de Nei Dan Kung noemen. Begrippen als I-kracht, het Innerlijk Landschap en IJzeren Hemd worden geïntroduceerd en je leert oefeningen die je helpen je vitaliteit en gevoelsbewustzijn te ontwikkelen en daarnaast een stevige fysieke structuur neer te zetten.

Interessant? Schrijf je in voor een gratis introductie van drie inspirerende e-mails over Module 1.

Seksuele Kung Fu

Het openen van de Drakenpoort

Deze tweede module staat geheel in het teken van de basistechnieken van de Seksuele Transformatie, ook wel Seksuele Kung Fu genoemd. Je leert werken met niet-orgastische seksuele energie. Middels een klassieke techniek: The Way of the Nun (vrouwen) en The way of the Monk (mannen). We benoemen expliciet de mannelijke pornografische fixatie, de effecten ervan op mannen en vrouwen en hoe we er van los komen. Om die laatste reden maken we het Tweede Vuur wakker, het Ming-men-vuur.

Interessant? Schrijf je in voor een gratis introductie van drie inspirerende e-mails over Module 2.

Module 2: Seksuele transformatie-0

Seksuele Kung Fu 2

Het Medicijn

Ook deze derde module staat geheel in het teken van de basistechnieken van de seksuele transformatie. Ditmaal leer je werken met orgastische seksuele energie. Module 3 is verschillend voor mannen en vrouwen. Het leren werken met orgastische energie maakt de helende effecten van de Seksuele Kung Fu nog sterker. Kern van deze technieken is het maken van ‘Het Medicijn’ - het verfijnen en optimaliseren van het zelfgenezende vermogen.

Interessant? Schrijf je in voor een gratis introductie van drie inspirerende e-mails over Module 3. 

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT