Module 1: Het Innerlijk Landschap

 • Module 1: wat ga ik leren?

  Online taotrainen is opgedeeld in verschillende modules. Sommige modules doorloop je chronologisch, sommige kun je los trainen afhankelijk van jouw behoeftes.

  Module 1 bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Trainen van ‘I-kracht’. Een superieure techniek vergeleken met ‘concentratie’, ‘focus’ of ‘je best doen’. Je kunt er bergen werk mee verzetten, mee voorlezen, sporten of vrijen. En dat alles terwijl je uitrust.
  • Leren werken met de Innerlijke Glimlach. Dit is het penseel van de innerlijke alchemie en meteen de belangrijkste oefening van de gehele taoïstische traditie. Je leert zacht en respectvol reizen door je eigen binnenwereld. Van orgaan naar orgaan, tot aan de diepere lagen van je innerlijke landschap.
  • Kennismaken met de ‘IJzeren Hemd’ technieken. Je bouwt aan een ijzeren structuur door een set oefeningen te trainen waarmee je letterlijk en figuurlijk ruggengraat kweekt. Niet door je spieren te trainen, maar door de bindweefsels te activeren. De meest grondende oefening die de taoïsten in huis hebben.
  • Introductie in de ‘droom-yoga’. In de tao gaat het om balans. Dus wie overdag traint, traint ook ’s nachts. Een notie die waarschijnlijk moet wennen, maar wie het een kans geeft ervaart al snel de logica. Je gaat het lucide dromen activeren, wakker worden in de droom. Dit heeft als effect dat je ook overdag meer ‘wakker’ bent en bewust sturing kunt geven aan je leven.
  • Het activeren van het ‘1e Vuur’. Contact maken met de buik en de warmte (levenskracht) die erbij hoort. Je gaat het vuur verder opstoken en de kwaliteiten die bij de buik horen - gezondheid, humor, instinct - verder ontdekken en ontwikkelen.
  • Kennismaken met de theorie van ‘de 5 vormen van bewustzijn’. De taotraining is een bewustzijnsverruimende training. Je gaat je bewustzijn op nieuwe manieren leren gebruiken (kwalitatief), en letterlijk vermeerderen (kwantitatief) middels seksuele transformatie. Maar wat is bewustzijn? De taoïsten zien het als een samenspel van vijf elementen. Deze begrijpen is elementair voor jouw inzicht in hoe je als persoon functioneert en met de wereld interacteert.

  Als je de technieken, inzichten en oefeningen van de 1e online module hebt eigen gemaak, kun beginnen met de 2e (rugbewustzijn en openen van de poort van het leven) en de 3e (helende klanken, inleiding in ‘true heart’, helende handen 1).

  Alle modules maken je fitter, vriendelijker en vrolijker.

  En uiteindelijk bereid je jezelf voor op de 1e echte inwijding van de Nei dan kung: Parel-bewustzijn.

Interessant? 

Schrijf je in voor 3 inspirerende emails over Module 1

Meteen beginnen met de geheel vernieuwde Module 1

Je investering voor Module 1 is € 247,-*

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet.

BESTEL MODULE 1

Overweeg je de hele basistraining Parelbewustzijn te gaan doen?
Vraag ons om een aanbieding voor het hele pakket.

* De investering in een module van Taotraining staat vast en is voor elke module hetzelfde. Taotraining is geen stichting, maar wel een idealistische organisatie. Inkomsten worden voor de volle 100% geïnvesteerd in het verspreiden van meer kennis en wijsheid.

Wat je krijgt:

Interview video's (essentials)

Reinoud Eleveld leidt alle theorie voor je in. Centrale vragen zijn steeds: waarom leer je dit? Wat heb je eraan?
Module 1 bevat 12 Essentials

Meer dan 55 pagina's theorie

Hierin worden helder, gedetailleerd en uitgebreid de theorie, achtergronden en oefeningen beschreven.

Gedetailleerde instructie filmpjes

Reinoud demonstreert hier de belangrijkste oefeningen in detail met en zonder partner.

Audio-meditaties

Deze kun je op je telefoon downloaden en overal afspelen.


Mooie illustraties

Ze maken de theorie visueel en je helpen de oefeningen beter te begrijpen.

Droomtraining

Een nieuwe serie Droomtraining oefeningen. Dit behelst zowel IJzeren Hemd oefeningen en liggende oefeningen op een matje.

Bonus

De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail. Vragen worden voorgelegd aan Reinoud. Je krijgt ook toegang tot onze uitgebreide FAQ-bibliotheek.

Toegang tot het online Tao-café. Je kunt, als je wilt, ervaringen uitwisselen met andere deelnemers in een gesloten Facebook-groep.

Mails van de sifu. Eens per week krijg je een e-mail van Reinoud Eleveld, ter ondersteuning en inspiratie.

Module 1 tot en met 3 zijn onafhankelijk van elkaar verkrijgbaar en te beoefenen. Module 4 en verder kun je pas aanschaffen als je de voorgaande modules al gedaan hebt.

Praktische vragen

1. Hoeveel tijd kost het me?

Je werkt in principe in je eigen tempo. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je erin wilt stoppen. Een algemene richtlijn is 1 tot 2 weken per les. Dat wil zeggen dat je 2 tot 4 maanden bezig zult zijn met deze module, uitzonderingen daargelaten. Hoe groot je passie en nieuwsgierigheid zijn speelt een rol, maar natuurlijk ook de hoeveelheid tijd die je vrij kunt maken in een drukbezet leven.

2. Kan ik het materiaal downloaden?

Ja, al het audio-materiaal kun je downloaden. Alle begeleide oefeningen kun je op je telefoon of mp3-speler zetten, zodat je ze op elk moment kunt doen. De filmpjes en de theorie kun je niet downloaden, maar wel ten alle tijden online bekijken. De training is goed te volgen op je tablet of telefoon. Je krijgt hiermee ook toegang tot alle updates – extra filmpjes bijvoorbeeld – van de training. We blijven het materiaal verbeteren en we nemen feedback van deelnemers zeer serieus.

3. Hoe werkt de garantieregeling?

Als de module niet bij je past, dan kun je ons binnen 30 dagen een mailtje sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag binnen enkele dagen gerestitueerd. Je inlog-code wordt gedeactiveerd.

Meteen beginnen met Module 1

 

Je investering voor Module 1 is € 247,-*

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet.

* De investering in een module van Taotraining staat vast en is voor elke module hetzelfde. Taotraining is geen stichting, maar wel een idealistische organisatie. Inkomsten worden voor de volle 100% geïnvesteerd in het verspreiden van meer kennis en wijsheid.

Garantie

Mogelijk vind je het spannend om te investeren in een online product. Daarom bieden we een garantie van 30 dagen. Je kunt dus meedoen zonder risico. Mocht je achteraf twijfels hebben over je beslissing, stuur ons dan een mailtje. Indien je echt wilt stoppen met de training krijg je het aankoopbedrag gerestitueerd. Samen komen we er altijd uit.

Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT
pencilmoonmusic-notecamera-videoclocktext-align-justify