Taotraining banner

Ja, om een viertal redenen:

  • Een Advanced training is een buitenkans om ‘naar beneden te trainen’ en om wat je hebt geleerd in het 7JP verder eigen te maken.
  • Een hele week trainen met Reinoud is een compleet andere ervaring dan een weekend, zoals in het 7JP: de kennis zal nog meer tot leven komen, de trilling van de meditaties en de groep zal sterker zijn en het effect van de training op jou groter, zowel tijdens de trainingsweek zelf als in de periode daarna.
  • Het is niet helemaal waar dat je ‘alles al weet’. Ten eerste heeft Reinoud in het 7JP – om uiteenlopende redenen – niet alle stukken kennis volledig in overdracht gebracht. Ten tweede is Reinouds duiding voortdurend in ontwikkeling; alleen al zijn trainerschap in het 7JP heeft hem zoveel nieuwe inzichten en ervaringen gegeven, dat zijn overdracht in de Advanced trainingen gegarandeerd scherper en completer zal zijn.
  • Als deelnemer aan de Advanced trainingen krijg je toegang tot een rijke hoeveelheid online materiaal, die je training thuis / in het dagelijks leven enorm zal faciliteren.
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT