Taotraining banner

Als je een simpele blijk van steun, waardering, enthousiasme enzovoort wilt uiten, doe je dat best door bij dat bericht een emoticon te plaatsen - en niet door te reageren via een apart bericht.

Want we willen gráág interactie, ook tussen de deelnemers onderling. Maar we willen eveneens dat de communicatie in de groep overzichtelijk blijft voor iedereen.

Als we straks met bijna 100 mensen 'te veel' berichten gaan plaatsen, dan ziet niemand door de bomen het bos nog - en dat is niet de bedoeling.

We stellen daarom voor om een emoticon bij een bericht als het ook maar even kan altijd te laten prevaleren boven een apart tekstbericht.

Om dat even te concretiseren hierbij een (willekeurig) voorbeeld: 

Iemand deelt dat het haar voor het eerst is gelukt om 30 minuten in Omhels de Boom te staan. Dan is het niet leuk als het muisstil blijft omdat niemand durft te reageren, maar evenmin als er 50 mensen 'Leuk!', 'Proficiat!' etc. gaan plaatsen.

In zo'n geval is het veel prettiger als je een emoticon - een hartje, een lachend gezichtje, etc. - wilt plaatsen bij het betreffende bericht.

Ook dit doe je door het bericht waarop je wilt reageren even ingedrukt te houden. 
Boven het bericht verschijnt dan een serie emoticons; door op zo'n emoticon te klikken, wordt dat getoond bij het bericht (een beetje à la 'liken' op Facebook).

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT