Taotraining banner

‘Taotraining maakt een groot verschil in mijn leven. Vroeger checkte ik 's morgens in bed eerst mijn telefoon op berichtjes en Facebook, nu start ik met mediteren, douchen en Chi Kung oefeningen. Dit maakt zo'n verschil. Ik voel me meer in balans en kan beter omgaan met de 'ochtendstress' om het hele gezin op te starten in de ochtend. Zoveel fijner begin van de dag. Het liefst zou ik het van de daken schreeuwen en iedereen vertellen waarom ze Taotraining moeten gaan doen. In deze Westerse maatschappij is een groot gebrek aan (zelf-)liefde, connectie met jezelf en met anderen, contact met de natuur en zingeving. Taotraining geeft in veel opzichten antwoord op deze vragen.’

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT