Taotraining banner

Partnerafspraken (doorverwijs-partnerschap)

Dank voor je interesse in een doorverwijs-partnerschap met Taotraining.

Een partnerschap schept geen verplichtingen, enkel mogelijkheden. Wel zijn er – uiteraard – heldere partnerafspraken, die voor elke partner en voor Taotraining gelden. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Jouw persoonlijke kortingscode

Als doorverwijs-partner krijg je een eigen kortingscode. Deze kun je doorgeven aan mensen in je omgeving, die bepaalde trainingen dan met korting kunnen komen. Als iemand met jouw kortingscode een training bij ons aanschaft, ontvang jij daarvoor een vergoeding.

Hieronder zetten we op een rijtje op welke producten jouw kortingscode van toepassing is, met per product de kortingen en vergoedingen erbij vermeld. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Losse online module (1 t/m 8)

 • Directe verkoopprijs: 297 euro
 • Korting voor de persoon die jouw kortingscode gebruikt: 50 euro
 • Vergoeding voor jou: 50 euro

Let op: als iemand in de loop van de tijd meerdere online modules aanschaft, dient hij/zij bij elke aankoop jouw kortingscode opnieuw te gebruiken. Alleen dan krijgt hij/zij opnieuw korting en krijg jij opnieuw een vergoeding.

Jaarprogramma Online / Live

 • Directe verkoopprijs: 1200 euro (Online) / 2000 euro (Live)
 • Korting voor de persoon die jouw kortingscode gebruikt: 50 euro
 • Vergoeding voor jou: 100 euro

Goed om helder te hebben:

 • Voor de overige producten van Taotraining werkt je kortingscode NIET.
 • Naast een kortingscode bieden we ook andere technische mogelijkheden om mensen met korting en tegen een vergoeding door te verwijzen naar de online modules en het Jaarprogramma. Denk aan affiliate links die je in mail(ing)s kunt gebruiken tot eventueel zelfs banners en knoppen voor op je website. Hierover ontvang je meer informatie als je daadwerkelijk besluit om partner te worden.
 • De som van jouw vergoedingen wordt 2 keer per jaar uitbetaald. Je ontvangt dan tevens een (credit-)factuur voor in je eigen administratie.

Ondersteuning bij je werving

Als doorverwijs-partner ontvang je, indien gewenst, analoog wervend materiaal in de vorm van (algemene) flyers, boekjes etc. die je onder je contacten kunt verspreiden.

Voorwaarden

 • Dit analoge materiaal ontvang je op door ons bepaalde momenten, in principe 1 keer per jaar, in een door ons bepaalde hoeveelheid (je kunt uiteraard wel voorkeuren doorgeven).
 • Wil je meer fysieke boekjes dan we jou gratis ter beschikking stellen, dan kun je die als doorverwijs-partner heel voordelig bij ons inkopen, dat wil zeggen tegen drukkostprijs (=ca. 2,50 per boekje) + verzendkosten.

Vragen?

Mocht bovenstaande nog vragen oproepen, neem dan contact op via de klantenservice.

Aanmelden

Mocht je inmiddels zeker weten dat je doorverwijs-partner wilt worden, dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. We beoordelen je aanvraag doorgaans binnen 5 werkdagen; je kunt dus relatief snel een reactie van ons verwachten.

Bij een positieve beoordeling zul je van ons ook meteen je persoonlijke kortingscode ontvangen, die je vanaf dan indien gewenst meteen kunt verspreiden. In de dagen daarna sturen we je nog een paar mails, met daarin gedetailleerde praktische informatie over de mogelijkheden die een partnerschap met Taotraining biedt.

Op een vruchtbaar partnerschap!

Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT