Taotraining banner

Hieronder vind je een lijst van trainers, coaches en behandelaars die jarenlang bij Reinoud Eleveld hebben getraind. Ze geven zelf inmiddels les of bieden persoonlijke begeleiding aan die aansluit bij de Taotraining. Ieder van deze mensen geeft vol overgave en passie eigen invulling aan hun aanbod.

Let op: deze trainers en coaches geven hun lessen en sessies onafhankelijk van Taotraining. Taotraining heeft ook geen financiële banden met hen. Taotraining kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de kwaliteit van deze trainingen en sessies.

Rosana van der Wagt

Rosana begon haar training in 1997 bij Annette Derksen, de eerste Senior-instructor van de Healing Tao International in Nederland. Vervolgens trainde Rosana van 1999 tot 2007 bij Reinoud Eleveld. In 2005 werd Rosana gecertificeerd tot instructrice en sinds die tijd geeft ze groepstrainingen in haar eigen trainingscentrum in Amsterdam. Ook Manfred van Doorn, Ron Nansink, Juan Li en Michael Winn waren belangrijke leraren in haar ontwikkeling.
Rosana is momenteel Reinoud’s co-trainster bij zijn meerjarenprogramma’s en nauw betrokken bij de ontwikkeling van Taotraining. Ze is gespecialiseerd in seksuele mono-cultivatie, Parelbewustzijn (voorheen Fusie genoemd), Wisdom Nei Kung en Cosmic Healing.
Locatie: Amsterdam

CONTACT
Rosana van der Wagt

Peggy Aarts

Ik train al zo’n 20 jaar taoïstisch bij Reinoud Eleveld. Heb sjamanistisch getraind bij Daan van Kampenhout en ritueel werk gedaan bij Manfred van Doorn. Ik ben een groot fan van de seksuele transformatie-technieken en daarom ben ik sinds december 2017 vallei-coach. In het ‘dagelijks leven’ werk ik als psycholoog/ psychotherapeut in een instelling. Binnen mijn reguliere werk richt ik mij al jaren met passie en betrokkenheid op (seksueel) trauma. Ik bied individuele consulten / coaching, met name op het gebied van seksueel trauma, voor vrouwen én voor mannen. Waarbij ik mijn kennis en kunde integreer. Andere thema’s kunnen echter ook, leg het me gewoon maar voor.
Locatie: Amsterdam

CONTACT

Sanne Burger

Ik kwam voor het eerst in aanraking met Qigong via Li Jun Feng, de oprichter van de Sheng Zhen society. In 1998 gaf ik mijn eerste Qigong cursussen, destijds nog in Noorwegen. In het jaar 2000 verhuisde ik naar Nederland en vervolgde ik mijn training bij Reinoud Eleveld. Veel puzzelstukjes vielen op hun plek. Sinds 2005 geef ik les in Taotraining, naast mijn werk als schrijfster, Qigong lerares en masseuse (Ancient Thai Massage).

De afgelopen 7 jaar heb ik in Frankrijk en Peru gewoond, waarbij ik met name mijn inzicht in de transformatie van seksuele energie en de compassietraining enorm heb verdiept. Sinds de zomer van 2018 ben ik weer in Nederland en werk ik met veel plezier samen met het core team van Taotraining, als schrijfster en als Taotraining instructrice. Ik geef zowel individuele coaching als groepstrainingen.

Locatie: Utrecht
https://sanneburger.com/

CONTACT

Ursula Eireiner

Het spirituele doel van mijn reis door dit leven is om dienstbaar te zijn.

Mijn belangrijkste spirituele leraren waren: Osho, Annette Derksen, Mantak Chia, Reinoud Eleveld en Dr. Zhi Gang Sha.

Mijn grootste passie is een gids te mogen zijn voor kinderen en volwassenen die op mijn pad komen en hen te begeleiden. Ik doe dit onder meer middels creatief schilderen en tekenen, therapeutisch lichaamswerk, meditatie, intuïtieve healing en Healing Tao.

Ik geef zowel individuele sessies als groepstrainingen.

Locatie: Amsterdam
www.eireiner.com

CONTACT

Mattijs van Katwijk

Via de geschriften van Zhuang Zi raakte ik al jong geïnteresseerd in de wijsheid en humor van het Taoïsme. In 1998 begon ik te trainen in de Healing Tao en tussen 2000 en 2007 trainde ik intensief met Reinoud Eleveld. Sinds 2004 geef ik zelf les in de combinatie van filosofie en praktijk (o.m. Chi Kung, Tai Chi Ch'uan en Nei Dan Kung) die zo kenmerkend is voor het Taoïsme. Naast wekelijkse trainingen bied ik o.m. een opleiding (Leven in Hart en Nieren), een mannentraining (MANKRACHT ), trainingen voor het bedrijfsleven (MENG Trainingen) en individuele begeleiding.

Locatie: Den Haag
http://studiomeng.nl/

CONTACT
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT