Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trainingsdag: Het Eerste Vuur

7 november 2020 @ 10:00 - 17:30

Trainingsdag Header 1280x384p

Trainingsdag: Het Eerste Vuur

Tijdens deze dag leer je werken met de belangrijkste basisoefeningen en meditaties van Taotraining. Deze dag is toegankelijk voor iedereen die Module 1, 2 ,3 of Vliegende Start traint. Ook mensen uit het Jaarprogramma van 2018 en 2019 zijn van harte welkom!

Een trainingsdag bestaat altijd uit twee elementen:

 • De online modules. In dit geval module 1 . Deze module volg je zelfstandig, voorafgaand aan de trainingsdag zelf, zodat je goed beslagen ten ijs komt op 7 november en je tijdens de trainingsdag echt de diepte in kunt. Na aanmelding krijg je direct toegang tot Module 1 en kun je meteen beginnen met trainen.
 • De live dagtraining. Deze vindt plaats in een groep, onder leiding van Reinoud Eleveld. Tijdens deze dag verdiep je de in de online module opgedane kennis. Deze specifieke trainingsdag is op zaterdag 7 november in het ISVW te Leusden.

Wat je krijgt

Tijdens de live training op zaterdag 7 november:

 • 6 uur groepstraining onder leiding van Reinoud Eleveld. Tussen 10.00 en 17.30 uur ga je aan de slag met het materiaal van Module 1: samen trainen, zowel meditatief als fysiek, als het weer het toelaat deels buiten en met alle gelegenheid tot het stellen van vragen en interactie met Reinoud en de andere deelnemers.
 • Biologische lunch (warme maaltijd) tussen 13.00 en 14.00 uur. De maaltijd bestaat uit een uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken van het ISVW werkt zoveel mogelijk met streekproducten van het seizoen.
 • Onbeperkt thee en koffie.

Als onderdeel van Module 1:

 • 6 Interview-video’s. Taotrainer Reinoud Eleveld leidt de theorie voor je in.
 • Meer dan 50 pagina’s theorie waarin wordt uitgelegd wat ‘Op weg naar Inwijding’ precies betekent, welke oefeningen erbij horen en hoe je ze traint.
 • Ruim 20 illustraties die je helpen de oefeningen beter te begrijpen.
 • 4 Begeleide audio-oefeningen. Zet ze op je telefoon of mp3-speler en je kunt ze overal trainen.
 • 3 Gedetailleerde instructiefilmpjes, een Chi Kung en twee IJzeren Hemd-oefeningen.
 • 3 audio-oefeningen waarmee je de Innerlijke Glimlach op verschillende manieren kunt trainen.
 • De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail. Vragen worden voorgelegd aan taotrainer Reinoud Eleveld. Je krijgt ook toegang tot een groeiende en uitgebreide FAQ-bibliotheek.
 • Toegang tot het online Tao-café op Facebook.
 • E-mailcoaching, de ‘Mails van de sifu’. Eens per twee weken krijg je adviezen van taotrainer Reinoud Eleveld. Ze zijn inspirerend en houden je bij de les.
 • Professionele video-opnames van een compleet trainingsweekend over Inwijding. De opnames zijn gemaakt tijdens het 7-Jaarprogramma.

Meer informatie over module 1 en wat je daarin leert vind je hier.

Meteen beginnen

De trainingsdag vindt plaats op 7 november, maar dankzij de online module kun je dus nu al beginnen met trainen.

Deelname aan de trainingsdag kost 297 euro. (Dat is dus inclusief Module 1 die los 247 euro kost!)

Heb je al toegang tot Module 1? Dan kun je meedoen aan de trainingsdag voor 147 euro.

Garantie

Mogelijk vind je het spannend om te investeren in een product dat deels bestaat uit een online training. Ook taoïstisch trainen kan nieuw voor je zijn. Daarom bieden we jou de volgende garantie aan:

 • Blijkt online trainen voor jou niet te werken, dan kun je dat binnen 30 dagen na je aankoop aangeven door ons een mailtje te sturen. We annuleren dan je toegang tot de online module en van je aankoopbedrag à 297 euro storten we 150 euro terug; je doet wel gewoon mee aan de live training.
 • Blijkt überhaupt de hele taotraining niet bij je te passen, dan kun je - ook binnen 30 dagen na je inschrijving - niet alleen je deelname aan de online module, maar ook je aanwezigheid bij de live training annuleren. Van je aankoopbedrag à 297 euro storten we 250 euro terug; 47 euro houden we als administratiekosten.

Annulering

Heb je je ingeschreven voor de trainingsdag, maar kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn bij de live training op 7 november? Laat het ons uiterlijk 21 oktober weten. In dat geval kun je kosteloos meedoen aan een volgende live training rond dit thema. Meld je je af ná 21 november, dan maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en kun je helaas niet meer kosteloos meedoen aan een volgende training.

Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT