skip to Main Content
Menu
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trainingsdag

15 juni @ 10:00 - 17:00

Live Taotrainen

Een live trainingsdag is een goede gelegenheid om kennis te maken met Reinoud Eleveld en met andere beoefenaars van de Taotraining. De fysieke aanwezigheid van een leraar geeft je training letterlijk meer body. Ook het trainen in groepsverband kan je inspiratie en enthousiasme een enorme boost geven.

Een aantal keren per jaar organiseert Taotraining een inspirerende trainingsdag op Landgoed ISVW in Leusden (vlakbij Utrecht). Elke trainingsdag staat in het teken van een specifiek thema.

Schrijf je in

zomer2016 300

Voor wie?

Iedereen is welkom. De trainingsdag is bedoeld voor mensen die al Taotraining doen, maar ook mensen die dat nog niet doen en willen kennismaken met Taotraining of met een specifiek thema zijn van harte welkom. We zorgen ervoor dat de trainingsdag voor beide groepen interessant is.

Thema

Met name voor de eerste 7 modules (overzicht) van Taotraining organiseren we trainingsdagen.

De trainingsdag is een mix van theorie en praktijk. Je krijgt uitleg over de oefeningen en daarna gaan we aan de slag. De oefeningen zijn niet fysiek zwaar, jong en oud kan ze doen, maar een dag als deze kan energetisch wel veel in beweging zetten en daarom toch vrij intens of vermoeiend zijn. Uiteraard zijn alle oefeningen 100% betamelijk. We trainen met het grootst mogelijke respect voor onze eigen en andermans privacy.

Tijden en maaltijden

We beginnen stipt om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Tussendoor zijn er verschillende koffie en thee-pauzes en een lunchpauze (warme maaltijd).

De maaltijden bestaan uit een heerlijk, uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische ingredienten en streekproducten van het seizoen.

Locatie

Onze vaste trainingslocatie is het groene, centraal gelegen Landgoed ISVW in de bossen van Leusden, grenzend aan Amersfoort. De locatie is praktisch en prachtig, op 6 hectare prive bosgebied aan de rand van het landgoed Den Treek.

Kijk hier op de site van ISVW voor details over openbaar vervoer en hun shuttle-dienst.

Schrijf je in

Annuleren

Heb je je ingeschreven voor de training, maar ben je verhinderd? Je kunt je deelname kosteloos annuleren tot en met 14 dagen voorafgaand aan de training. Daarna maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en is het inschrijfbedrag helaas niet meer restitueerbaar. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats sturen. Mail ons dan s.v.p. de naam en het e-mailadres van je vervanger.

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

ISVW
Dodeweg 8
Leusden, 3832RD Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.isvw.nl
Stel je vraag
close slider
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.