Taotraining banner

Aanmelding Jaarprogramma Parelbewustzijn 2024

Wat leuk dat je wilt meedoen aan het Jaarprogramma Parelbewustzijn LIVE, editie 2024 (start maart 2024). Via onderstaand formulier kun je je (vrijblijvend) aanmelden. Verwerken van die aanmelding duurt 2 à 3 (werk)dagen, waarna je van ons een bevestigingsmail ontvangt inclusief betaal-informatie. Pas met je (aan)betaling is je inschrijving definitief.

Graag vragen we jou om onderstaand intake-formulier in te vullen, want voor het trainersteam is het fijn om bij aanvang van dit traject enige idee te hebben van wie je bent, wat je motiveert en welke stappen je al hebt gezet op het pad van zelfontwikkeling.

Ook gebruiken we je antwoorden op onze vragen - en met name je motivatie - om te verifiëren of dit Jaarprogramma voor jou echt een passende training is. In 99 van de 100 gevallen zal dat zo zijn (omdat je die inschatting natuurlijk zelf ook al hebt gemaakt, anders zou je je niet aan willen melden 🙂 ), maar in het zeldzame geval dat we daar toch over twijfelen, zullen we eerst contact zoeken om nader te overleggen.

Alvast bedankt voor de moeite om onderstaand formulier in te vullen en je hoort daarna dus snel van ons (binnen 2 à 3 werkdagen)!

Aanmelding Jaarprogramma 2024

Je kunt je pasfoto hier uploaden. Handig voor ons als de naam van je bestand ook jouw naam heeft.

Soms duurt het uploaden van de pasfoto enige tijd nadat je op de verzendknop het gedrukt. Laat je pagina daarom nog even open staan tot je ziet dat de blauwe balk zijn einde bereikt heeft en er 100% completed staat.

Foto kan PNG of JPG bestand zijn, maximaal 1 mb groot

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT