skip to Main Content
Menu

Live trainingsdagen

Bij de Taotraining werken we met een unieke combinatie van online trainingen en live activiteiten zoals lezingen, trainingsdagen en opleidingen met Reinoud Eleveld.

Driedaagse zomertraining 2018-0Een live trainingsdag is een goede gelegenheid om kennis te maken met Reinoud Eleveld en met andere beoefenaars van de Taotraining. De fysieke aanwezigheid van een leraar geeft je training letterlijk meer body. Ook het trainen in groepsverband kan je inspiratie en enthousiasme een enorme boost geven.

Een aantal keren per jaar organiseert Taotraining een inspirerende trainingsdag op Landgoed ISVW in Leusden (vlakbij Utrecht). Elke trainingsdag staat in het teken van een specifiek thema.

Een cursiste schreef :

Ik ben echt elke dag dankbaar dat ik in mei de keuze heb gemaakt om naar een dagtraining te komen. In mijn basis is zoveel veranderd..er waren geen twijfels meer..er ontstaat steeds meer ruimte voor mezelf..ik geef in alle rust mijn behoefte aan op elk vlak en benoem tegenstrijdigheden bij mensen nu zonder mezelf daarin mee te laten voeren. Ik voel dat ik veel beter focus op wat nodig is, in plaats van dat ik alles leuk vind en lukraak dingen aanpak. Waar ik vroeger een eeuwige informatiehonger had en zoveel mogelijk studies deed, voel ik nu de rust van een pad waar ik oneindig lang op verschillende manieren vanuit verlangen kan verdiepen. En dat het niet hoeft of moet..maar kan. Dankbaar┬á­čÖĆ

Wendy van Rossum

Voor wie?

Iedereen is welkom. De trainingsdag is bedoeld voor mensen die al Taotraining doen, maar ook mensen die dat nog niet doen en willen kennismaken met Taotraining of met een specifiek thema zijn van harte welkom. We zorgen ervoor dat de trainingsdag voor beide groepen interessant is.

Thema’s

De trainingsdag is een mix van theorie en praktijk. Je krijgt uitleg over de oefeningen en daarna gaan we aan de slag. De oefeningen zijn niet fysiek zwaar, jong en oud kan ze doen, maar een dag als deze kan energetisch wel veel in beweging zetten en daarom toch vrij intens zijn. Uiteraard is daar alle ruimte voor en zorgen we ervoor dat je prettig en in balans weer naar huis gaat ’s avonds.

Tijden en maaltijden

We beginnen stipt om 10.00 uur en eindigen om 18.00 uur.  Tussendoor zijn er verschillende koffie en thee-pauzes,
een lunchpauze (warme maaltijd).

De maaltijd bestaat uit een heerlijk uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische ingredienten en streekproducten van het seizoen.

Locatie

Onze vaste trainingslocatie is het groene, centraal gelegen Landgoed ISVW in de bossen van Leusden, grenzend aan Amersfoort. De locatie is praktisch en prachtig, op 6 hectare eigen bosgebied aan de rand van het landgoed Den Treek.

Kijk hier op de site van ISVW voor de routebeschrijving en details over openbaar vervoer en hun shuttle-dienst.

Boeken van een live dag

Bekijk de trainingsdata in de agenda

of ga direct naar de winkel om een ticket te bestellen.

Annuleren

Heb je je ingeschreven voor de training, maar ben je verhinderd? Je kunt je deelname kosteloos annuleren tot en met 14 dagen voorafgaand aan de training. Daarna maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en is het inschrijfbedrag helaas niet meer restitueerbaar. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats sturen. Mail ons dan s.v.p. de naam en het e-mailadres van je vervanger.

Komende evenementen

Op de hoogte blijven van onze traingen en lezingen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Of laat het anderen weten:

Stel je vraag
close slider
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.