Taotraining banner

Agenda

Monkey CoverIn de Dragon Gate School van de Interne Alchemisten uit het antieke China wordt onderscheid gemaakt tussen 7 opeenvolgende ‘inwijdingen’ of ‘formules’. De eerste formule staat bekend als ‘Parel-bewustzijn’ en de tweede formule staat bekend als ‘Zwaard-bewustzijn’.

Reinoud spreekt voor het allereerst in het openbaar over deze tweede formule: op de voor hem kenmerkende manier zal hij inzicht geven in het waarom, hoe en wat van deze inwijding. Inclusief een waarschuwing! Zwaard-bewustzijn verkrijgen is bepaald geen kinderachtig spelletje; De grootste valkuil die er bij hoort is de valkuil van ‘seksuele dwaling’. Het spanningsveld wat Reinoud zal aangeven, zal dan ook liggen tussen keuzevrijheid en verantwoordelijkheid.

Een kaartje kost € 10,-. Met dat kaartje kun je gratis een introducé meenemen! Een kaartje is geldig voor twee personen.
De lezingen duren van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt om 20:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren.

Let op: Deze lezing wordt niet opgenomen of gestreamed.

 

Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Sloterweg 1257
1066CJ . Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT