Taotraining banner

Advanced training Seksuele Kung Fu en Beenmerg Nei Kung 2024 (mannen)

2.997,00

Beschrijving

Hitte

Seksuele Kung Fu & Beenmerg Nei Kung

In deze Advanced training volg je het derde spoor van de seksuele kung fu: de weg van de Orgastische Man/Vrouw. Rode draad op dit pad is het leren werken met ‘hitte’ – getransformeerde hete (=zeer snel stromende!) seksuele energie. Je leert krachtige technieken met spectaculaire gevolgen voor je gezondheid, je seksuele veiligheid en je orgastische vermogens. Alles uiteraard 100% veilig en betamelijk.

Het hart van elke Advanced training is een intense 7-daagse waar deelnemers dag en nacht trainen.

Je krijgt tevens toegang tot een schat aan online materiaal:

  • Meteen na je inschrijving kun je starten met online module 6 over het Verslaan van de Rode Draak (vrouwen) en het Temmen van het Wilde Paard (mannen); deze word je geacht voorafgaand aan de trainingsweek te doorlopen.
  • Na afloop van de trainingsweek krijg je ca. 3 maanden lang online ondersteuning. Dit in de vorm van extra video’s, meditaties en ‘mails van de sifu’. Dit materiaal is bedoeld om je te helpen bij het verteren van de trainingsweek en het verankeren van het materiaal in je dagelijks leven.
  • Twee keer kun je meedoen aan een webinar met Reinoud: de eerste pakweg een maand voor de trainingsweek, de tweede tegen het einde van het Advanced traject.

Deze Advanced training is bedoeld voor iedereen die de Parel-training (module 1 t/m 4) heeft doorlopen en zich verder wil ontwikkelen op het taoïstische pad.

Als je module 6 in het verleden al hebt aangeschaft, krijg je automatisch 200 euro korting op het totaalbedrag.

Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Sloterweg 1257
1066CJ . Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT