Taotraining banner

Testimonials van deelnemers aan onze trainingen

We krijgen veel fijne reacties op ons werk, hier een kleine selectie die ons laat gloeien van trots.

“Vroeger checkte ik 's morgens in bed mijn telefoon voor berichtjes en Facebook, nu start ik met mediteren, douchen en Chi Kung oefeningen. Dit maakt zo'n verschil. Ik voel me meer in balans en kan beter omgaan met de 'ochtendstress' om het hele gezin op te starten. Sterker nog, ik zou het geen ochtendstress meer willen noemen! Het ochtendritueel is nu een stuk rustiger en gezelliger geworden. Een zoveel fijner begin van de dag! Verder merk ik dat ik sneller genees dan voorheen. Verkoudheid en griepachtige verschijnselen duren een paar dagen in plaats van een paar weken. Echt heel fijn.”
Ellemieke (41)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Alleen al het activeren van de zachte ogen en de I-kracht is iedere dag een training voor mij, met grootse resultaten. Complete perspectiefverschuivingen die mij en de ander meer dienen en ruimte geven. Zo'n simpele oefening met zoveel impact!”
Sandra (47)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Dankzij Taotraining kan ik meer bij mezelf blijven, in mijn eigen centrum en kracht blijven staan. Ik heb meer zelfkennis en een groter lichaamsbewustzijn. Tijdens het doen van Chi Kung oefeningen voel ik de energie in mijn lichaam stromen en stagnaties oplossen.”
Femke (49)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Mensen zullen zeggen dat ik best veel train, maar de grap is dat ik het gevoel heb dat het er gewoon bij hoort. Taotraining heeft zijn eigen plek gekregen in mijn leven. Sterker nog, wanneer ik dit niet doe, verlang ik ernaar om het alsnog te doen en mis ik het. Net als tanden poetsen en douchen, als ik dat 's ochtends oversla, klopt er iets niet.”
Ellemieke (41)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Heerlijk wat een moeiteloze kracht er dankzij IJzeren Hemd vrijkomt in mijn systeem! Tegelijkertijd ervaar ik veel meer zachtheid in mijn lichaam.”
Jasper (51)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“In het dagelijks leven merk ik dat ik sneller op de been ben als ik bijvoorbeeld boos of emotioneel ben. Ik kan meer innerlijk dragen en als dit even niet lukt dan ben ik steeds sneller weer in balans. Door mijzelf te leren liefhebben, neemt mijn ‘afhankelijkheid’ af; ik heb minder nodig van buiten om mijzelf goed te voelen. Ik voel me fit en betrokken bij de wereld.”
Raymond (46)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Mijn seksualiteit is veranderd. Het vrijen is veel rustiger, gevarieerder en affectiever. Ik ben minder gericht op orgasme. Daarnaast is mijn orgasme ook enorm veranderd en intenser geworden . Het duurt niet meer drie seconden, maar soms wel twee minuten. Met naschokken. Ook de weg naar het orgasme toe is veranderd. Van inspanning tot orgasme naar ontspanning tot orgasme. Mijn bekkenbodemspieren zijn toegankelijk en lekker elastisch geworden.”
Minco (50)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“In mijn best stressvolle werk als verpleegkundige ervaar ik gewoon geen stress meer! Ik voel me vol energie en gezond en emotioneel in balans. Best raar voor mij en toch heel waar.”
Jeanne (62)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Als persoon ben ik geneigd om te veel in mijn hoofd te zitten. Ik heb nu tools om laag in mijn lichaam te komen en de fysieke spanning eruit te halen, waardoor lichaam en hoofd veel beter samen kunnen werken.”
Florus (43)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“De seksuele kung fu is een prachtige manier om mijn voorraad energie met regelmaat bij te vullen. Ik ben daar nog geen betere methode voor tegengekomen.”
Femke (49)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Mijn sensitiviteit, sensualiteit en subtiele zintuigen zijn significant toegenomen.”
Anneke (64)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“De seksuele kung fu helpt me om ruimte te geven aan wat op seksueel gebied fijn is voor mij. En ik vind het fantastisch dat ik nu toegang heb tot de motor van mijn vitaliteit, bewustzijnsontwikkeling en groei naar het worden van een wijze vrouw.”
Marianna (58)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Emotioneel ben ik veel meer in balans. Ben niet zo snel boos of geïrriteerd meer naar mijn kinderen, heb ook veel minder last van wat anderen zeggen en voel me eigenlijk nooit meer ‘down’. Mijn man en ik zijn veel meer naar elkaar toe gegroeid – het lijkt wel alsof we na 25 jaar nog meer van elkaar zijn gaan houden. Ook ben ik veel rustiger geworden als zelfstandig ondernemer, ik kan het veel makkelijker laten zijn en mijn stille weten lekker zijn werk laten doen. Ik ben nooit een stressgevoelig persoon geweest; ik had wel last van wat pijntjes, die zijn weg.”
Annemarie (43)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“De training is compleet, duidelijk en helder opgebouwd, voor mij klopt het van A tot Z: de audio, de video's en de plezierige en rustige manier van lesgeven van Reinoud. Het idee van dat je online kunt trainen, wanneer je maar wilt en het helemaal in jouw eigen tempo kan, is heerlijk bevrijdend.”
Femke (49)
Jarvis Web Solutions Ltd.
“Ik merk dat ik me minder opwind over alles wat er gebeurt, in mijn leven, in de wereld.”
Maria (65)
Jarvis Web Solutions Ltd.
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT