Taotraining banner

"De weg naar binnen" met STAP

Indirect trainen bij Taotraining met de STAP-subsidie

Noch het Jaarprogramma Parelbewustzijn, noch de andere trajecten die Taotraining aanbiedt, zijn te financieren met het STAP-budget.

(Niet bekend met STAP? Lees dan eerst dit.)

Er is echter wel een alternatief, zij het alleen voor vrouwen, dankzij Femke Lemmens, overdracht-partner van Taotraining.

Femke Lemmens

De weg naar binnen

Femke, die zelf het Jaarprogramma Parelbewustzijn Live (en het Jaarprogramma Advanced) bij Taotraining heeft gevolgd en sinds vorig jaar een overdracht-partner is, heeft een massage-opleidingsinstituut (KIOM).

Via dat instituut, dat - in tegenstelling tot Taotraining - is geregistreerd in het STAP-register, biedt zij, alleen voor vrouwen, het eerste deel van het Jaarprogramma Parelbewustzijn aan.

Haar traject heet 'De weg naar binnen' en omvat de eerste 3 (van de in totaal 4) modules die onderdeel zijn van het Jaarprogramma van Taotraining.

Toegang tot deze online modules koopt Femke direct bij ons in (iets wat zij als overdracht-partner kan tegen een voordelig tarief).

Als deelnemer aan Femkes traject krijg je dus, net als mensen die direct bij Taotraining trainen, een account op taotraining.nl waarmee je toegang krijgt tot online module 1, 2 en 3.

En net als in het Jaarprogramma Parelbewustzijn Live koppelt Femke elke module ook aan een live trainingsdag op locatie (die logischerwijs niet door een van de trainers van Taotraining wordt verzorgd, maar door Femke).

Drie online modules en drie live trainingsdagen dus. En dat voor de op zichzelf al scherpe prijs van 997 euro. Die je, als je de STAP-subsidie krijgt toegewezen, dus NIET zelf hoeft te betalen: feitelijk kun je dan GRATIS meedoen aan 'De weg naar binnen'.

Hier vind je meer informatie over 'De weg naar binnen' en kun je je eventueel inschrijven: https://kiom.nl/opleiding-de-weg-naar-binnen

De verschillen met het Jaarprogramma Parelbewustzijn

Het Jaarprogramma Parelbewustzijn van Taotraining is uiteraard niet hetzelfde als 'De weg naar binnen'. Om vragen daarover voor te zijn en verwarring te voorkomen, zetten we op een rijtje wat GEEN onderdeel is van 'De weg naar binnen' en WEL van het Taotraining Jaarprogramma:

  1. online module 4 over Parelbewustzijn
  2. de bij module 4 behorende live trainingsdag (NB: dit is enkel onderdeel van het Jaarprogramma Live)
  3. de integrale opnames van 4 trainingsweekends o.l.v. Reinoud die aansluiten bij de 4 modules, opgenomen in 2020/2021 (ca. 32 uur inspirerend video-materiaal die een rijke aanvulling vormt op de 4 online modules)
  4. zes online vraag&antwoord-(groeps)sessies met Reinoud
  5. twaalf maanden begeleiding door en toegang tot trainer/coaches van Taotraining via een actieve Telegram-groep (NB: dit is alleen onderdeel van ons Jaarprogramma Live)

De inhoud, vorm & frequentie van de begeleiding die je bij Taotraining ontvangt gaat dus wel wat verder dan wat Femke aanbiedt, net als de ervaring van de mensen die je begeleiden - vandaar ook het prijsverschil tussen 'De weg naar binnen' (997 euro) en de Jaarprogramma's Parelbewustzijn Online (nu 1.250 en per 1 september 1.500 euro) en Live (nu 2.000 en per 1 september 2.500 euro).

Dat doet echter geen enkele afbreuk aan het simpele feit dat Femkes traject 'De weg naar binnen' een geweldige buitenkans is om wellicht gratis (!) een vliegende start met je taoïstische training te maken, INCLUSIEF live begeleiding gedurende 3 trainingsdagen in een relatief kleine groep (ca. 20 personen).

Hier vind je, nogmaals, meer informatie over 'De weg naar binnen' en kun je je eventueel inschrijven: https://kiom.nl/opleiding-de-weg-naar-binnen

Eerst meer lezen over STAP? Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/leven-lang-ontwikkelen-financiele-regelingen/stap-budget

En hier vind je, voor de volledigheid, ook nog alle informatie over het Jaarprogramma Parelbewustzijn: https://taotraining.nl/jaarprogramma-parelbewustzijn/

Wat je ook beslist, we hopen van harte dat we jou, al dan niet via Femke/KIOM, een stukje op je pad mogen begeleiden!


Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT