Taotraining banner

Goede vraag. Scherp. Niet ‘in diepte’ te beantwoorden, want dat zou een half boek worden. Er zitten heel veel kanten aan. Heel in het kort dus. Vergeef me dat het niet anders kan dus nu.

ALS het de bedoeling is dat je vader wordt, dan is het kind 5 jaar voor de conceptie al ‘bij jou’. Een potentieel kind komt eerst naar de vader. Klinkt raar, maar het potentiele kind kan pas 2 jaar voor de conceptie de moeder ‘vinden’.  Houdt in je gedachten vast: Als het de bedoeling is (dat is niet aan jou of aan je partner of aan mij of aan wie dan ook om te weten). 

In voorbereiding op de conceptie is het heel erg goed om seksuele kung fu te bedrijven. Hoe hoger het niveau, hoe effectiever, hoe beter voor alle betrokken. In de ideale wereld zouden zowel de man als de vrouw seksuele kung fu beheersen, voordat ze de ‘beslissing’ nemen om een liefdesbaby te laten … komen. Pas circa een maand voor de conceptie stopt dat proces. Alle betrokkenen zijn dan … ‘optimaal geladen’. Wat ik al schreef hierboven, veel te diep eigenlijk om hier zo over te schrijven. 

Anyway, als de conceptie tot stand komt, zijn seksuele transformatie-technieken beslist niet gewenst. Zowel voor de vrouw als voor de man. Pas als de moeder na het zogen weer haar menstruatie krijgt, beginnen in de ideale wereld beide partners weer met hun individuele training van de seksuele transformatie. 

Tussen ‘een maand voor de conceptie en de eerste menstruatie na de geboorte’ beoefen je dus geen sekusele kung fu. Daarvoor en daarna train je wel. Een liefdes baby laten ontstaan is geen sinecure. En een ‘voortreffelijke’ man of vrouw zijn emotioneel in balans en hebben weldenkende kalmte als ze de ‘beslissing’ nemen. 

In onze cultuur is het vermogen om die ‘beslissing’ te nemen nagenoeg niet aanwezig. Dus het ontvangen van een baby is bij ons een wat chaotisch proces geworden. En dat maakt het volgen van een helder pad ingewikkeld. Maar uit je vraag proef ik scherpte. Dus denk hierover na. Wees scherp en volg je Hart.

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT