Taotraining banner

Kijk of je de seksuele training heel 'klein' kunt houden. D.w.z. enkel de vonk activeren en verder niet of nauwelijks in opwinding gaan en vooral de rivier van gevoelens opzoeken. Kijk of je zo veel mogelijk kunt landen en intunen op je bekkengebied. En daarna wel gewoon medicijn blijven maken. Want dat brengt je  energetisch weer omlaag.
Je zou bij het doorslikken van het medicijn, met de I-kracht extra aandacht kunnen besteden aan de schildklier, door daar even langs te glijden met de innerlijke glimlach. 
Het is heel goed dat je de helende klanken veel doet, ook al merk je er nog niet zo veel van, kijk of je alles zo veel mogelijk kunt verzachten, vertragen en het zo lui mogelijk kan doen. Luister goed naar je lijf en probeer daar zo veel mogelijk op te vertrouwen. Misschien helpt het je om de helende klanken in de kalmerende cyclus te doen. 
Chi kungs zijn natuurlijk ook altijd een goed idee. En mogelijk vind je het ook fijn om de Drievoudige Verwarmer klank regelmatig te doen, iedere keer wanneer je voelt dat de energie omlaag mag. 
Breng goed de energie naar je voeten en zoek de kalmerende kracht van de aarde op. Kijken of je mooi laag kan komen en dan vervolgens kun je die energie naar de nieren en organen trekken. 
Wat je ook nog zou kunnen proberen, dat is vooral fijn voor als je gaat mediteren, is het rechterneus gat dicht houden en alleen door de linker neus gat ademen, dat activeert het parasympatisch systeem kalmeert. 

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT