Taotraining banner

Agenda

Deze lezing is opgezet om familie en vrienden van de deelnemers aan de programma's de gelegenheid te geven om kennis te maken met de materie. Zo blijf je als partner, familielid of vriend op de hoogte en krijg je een interessant kijkje in waar de training nou eigenlijk over gaat. Voor de deelnemers zelf is het een prettige (optionele) manier om het weekend te beginnen. Deze lezingen zijn ook toegankelijk voor iedereen, maar dus niet per se bedoeld ter introductie.

Taotraining organiseert elk jaar een cyclus van meerdere lezingen, gegeven door Reinoud Eleveld.

Helaas hebben we er al veel moeten annuleren maar we blijven proberen deze lezingen te geven in 2021. Als je dus boekt voor een lezing, hou er dan rekening mee dat we die weer moeten annuleren maar we storten altijd je geld terug dus dat is risicoloos.

Praktisch

  • Omdat we het leuk vinden om Taotraining zo laagdrempelig mogelijk te houden en zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid willen stellen om kennis te maken, kost een kaartje maar € 10,-. Met dat kaartje kun je gratis een introducĂ© meenemen!
  • De lezingen duren van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt op tijd, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren
Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Sloterweg 1257
1066CJ . Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT