skip to Main Content
Menu
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductiedag (Seksuele Kung Fu)

15 juni @ 10:00 - 17:00

€97

Introductiedag

Een live introductiedag is een ideale gelegenheid om op ontspannen en niet-verplichtende wijze kennis te maken met Taotraining en de oprichter ervan, Reinoud Eleveld. Door middel van meditaties, oefeningen en kennisoverdracht krijg je een heldere indruk van waar het over gaat en kun je direct ervaren of het iets voor jou is of niet.

Iedere introductiedag belicht zowel de basis als een specifiek thema van de Taotraining.

Een aantal keren per jaar organiseert Taotraining een inspirerende introductiedag op Landgoed ISVW in Leusden (vlakbij Utrecht). Elke introductiedag staat in het teken van een specifiek thema.

Schrijf je in

Een cursiste schreef:

Ik ben echt elke dag dankbaar dat ik in mei de keuze heb gemaakt om naar een dagtraining te komen. In mijn basis is zoveel veranderd..er waren geen twijfels meer..er ontstaat steeds meer ruimte voor mezelf..ik geef in alle rust mijn behoefte aan op elk vlak en benoem tegenstrijdigheden bij mensen nu zonder mezelf daarin mee te laten voeren. Ik voel dat ik veel beter focus op wat nodig is, in plaats van dat ik alles leuk vind en lukraak dingen aanpak. Waar ik vroeger een eeuwige informatiehonger had en zoveel mogelijk studies deed, voel ik nu de rust van een pad waar ik oneindig lang op verschillende manieren vanuit verlangen kan verdiepen. En dat het niet hoeft of moet..maar kan. Dankbaar 🙏  – Wendy van Rossum

Voor wie?

Iedereen is welkom. De introductiedag is met name bedoeld voor mensen die een online of live training bij Taotraining willen gaan volgen, maar eerst aan den lijve willen ervaren wat dit inhoudt. Een dag als deze geeft je een directe ervaring van de inhoud, de sfeer en de uitgangspunten van de training. Na zo’n dag weet je meestal precies of je je thuisvoelt bij Taotraining en of je zin hebt om ermee te beginnen. We bieden verschillende online modules waar je meteen in kunt duiken.

Thema

Seksuele Kung Fu
Seksuele energie is de brandstof voor bewustzijnsgroei. Zonder seks geen vitaliteit, zonder vitaliteit geen transformatie, zonder transformatie geen bewustzijn. In tegenstelling tot veel andere religies en spirituele stromingen omarmen de taoïsten seksuele energie dan ook van harte. Module 2 en 3 introduceren verschillende manieren om seksuele energie te transformeren en om op seksueel gebied een veiliger, natuurlijker en wijzer mens te worden.

De introductiedag is een mix van theorie en praktijk. Je krijgt uitleg over de oefeningen en daarna gaan we aan de slag. De oefeningen zijn niet fysiek zwaar, jong en oud kan ze doen, maar een dag als deze kan energetisch wel veel in beweging zetten en daarom toch vrij intens of vermoeiend zijn. Uiteraard zijn alle oefeningen 100% betamelijk. We trainen met het grootst mogelijke respect voor onze eigen en andermans privacy.

Tijden en maaltijden

We beginnen stipt om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Tussendoor zijn er verschillende koffie en thee-pauzes en een lunchpauze (warme maaltijd).

De maaltijden bestaan uit een heerlijk, uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische ingredienten en streekproducten van het seizoen.

Locatie

Onze vaste trainingslocatie is het groene, centraal gelegen Landgoed ISVW in de bossen van Leusden, grenzend aan Amersfoort. De locatie is praktisch en prachtig, op 6 hectare prive bosgebied aan de rand van het landgoed Den Treek.

Kijk hier op de site van ISVW voor details over openbaar vervoer en hun shuttle-dienst.

Annuleren

Heb je je ingeschreven voor de training, maar ben je verhinderd? Je kunt je deelname kosteloos annuleren tot en met 14 dagen voorafgaand aan de training. Daarna maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en is het inschrijfbedrag helaas niet meer restitueerbaar. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats sturen. Mail ons dan s.v.p. de naam en het e-mailadres van je vervanger.

Tickets

22 beschikbaar
Toegang introductiedag 15 Juni97,00Toegang voor 1 persoon tot de Taotraining introductiedag Datum: 15 Juni Tijd: 10:00-17:00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€97
Evenement Categorie:

Organisator

Taotraining

Locatie

ISVW
Dodeweg 8
Leusden, 3832RD Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.isvw.nl
Stel je vraag
close slider
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.