Taotraining banner

7 Jarenprogramma

 

LET OP! Dit programma is gestart in 2015 en er kan niet meer worden deelgenomen. 

We laten het ter informatie nog online staan.
Inschrijving Gesloten

 

De Geheimen van Parel en Zwaard

Stap in voor een 7 jaar durend avontuur. Verdeeld over 24 weekends, 6 zomertrainingen en een China-reis verkrijg je een inwijding in de eerste twee niveaus van de taoïstische interne alchemie: Parel en Zwaard. Pak deze unieke kans om gezonder, gelukkiger en intenser te leven.

7jaar thumbnail

De training
Tijdens het 7 jaar durende programma komen aan bod:

Parel
- Gezond worden en blijven.
- Emotioneel stabiel worden.
- Een eerste stap zetten op het pad van de wijsheid.

Zwaard
- Greep krijgen op je interactie met de werkelijkheid.
- Het contact met onschuld en liefde herstellen.
- Verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven.

Je traint volgens de fenomenale inzichten, meditaties en technieken van de taoïsten uit het oude China. Van Cosmic healing tot wisdom chi kung. Van rituelen tot orgaanopstellingen. Van het leren beheersen van de acht krachten tot beenmerg chi kung. Van droomtraining tot seksuele kung fu. Van tai chi chi kung tot zelf-acupunctuur.
Mix van deelnemers
Er zijn twee trainingsgroepen. De Lu Donbing groep en de Sun Pu-er groep. De groepen zijn samengsteld als een mix van beginners, mensen die al jarenlang aan taotraining en andere bewustzijnsontwikkeling doen en zij die deze wijsheid als professional willen inzetten, bijvoorbeeld yogaleraren, coaches, therapeuten, bodyworkers etc.

Programma, variatie van deelnemers en lokatie zijn identiek voor beide groepen. De groepen zijn ongeveer even groot. Alleen de trainingsdata verschillen.

Aanmelden als kandidaat
Er zijn twee trainingsgroepen. De Lu Donbing groep en de Sun Pu-er groep. In Beide groepen zijn vol. Er is geen mogelijkheid meer deel te nemen maar we werken aan een online programma met vergelijkbare inhoud.

Praktische informatie
- Het programma duurt 7 jaar. Verdeeld over 24 weekends,  (optionele) zomertrainingen/wintertrainingen en een China-reis in 2021.

- De locatie van de trainingsweekends is de Internationale School Voor Wijsbegeerte ISVW te Leusden. De trainingen begint op Zaterdag stipt om 10:00 en eindigt Zondag om 18:00

- Op de vrijdagavond voorafgaand aan elk weekeinde is er een introductielezing over het thema van dat weekeinde. Daarbij kun je eventueel een introducee meenemen.

- Voorafgaand aan een trainingsweekeinde vindt een lezing plaats, op de vrijdagavond. De lezing behandelt het thema van het betreffende trainingsweekend.

- Om de seksuele kung fu eigen te maken, is het wijselijk om als voorbereiding op het 7 Jaar Programma de online cursus van vallei-orgasme.nl (vrouwen) of meervoudig-orgasme.nl (mannen) aan te schaffen.

- Je neemt deel met de intentie om het gehele 7 jaar programma te volgen. Je betaalt per trainingsweekeinde of zomertraining. Na elk trainingsweekeinde of zomer/wintertraining kun je stoppen c.q. beslissen of je doorgaat.

- Onderdelen c.q. trainingsweekends overslaan is niet mogelijk. (Zoals je ook geen wiskunde kunt studeren zonder dat je eerst 1+1 hebt geleerd.) Je kunt wel trainingsweekeinden inhalen door de zomertraining of wintertraining te volgen, daar worden steeds de twee voorafgaande weekends in 3 dagen herhaald. Het is niet mogelijk om alleen zomer/wintertrainingen te doen zonder deel te nemen aan de weekends.

- De zomertrainingen, wintertrainingen en de China-reis zijn aanvullend en facultatief.

Inschrijving Gesloten
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT