Taotraining banner

Hieronder kun je een keuze maken wat je voorkeur heeft voor het tweede weekend van het Jaarprogramma advanced. We besluit zondag of er een weekend mogelijk is.
Bij te weinig animo schuiven we het allemaal door, is er er voldoende animo dan doen we 1 weekend, willen er veel mensen mee doen dan mogelijk twee weekenden.

Hier nog een keer de beschrijving van elke keuze:

A. Het weekend gaat live door, met twee zalen en een videoscherm
We hebben bij deze optie twee zalen tot onze beschikking, met ieder maximaal 30 mensen op anderhalve meter. Eén zaal is met Reinoud in levenden lijve en één zaal heeft een groot scherm waar je Reinoud op ziet. Reinoud werkt in blokken van 50 minuten, daarna wisselt de groep van zaal en wordt de zaal 10 minuten lang goed geventileerd.​​

B. Ik wil het weekend volgen via een livestream
Deze optie behelst een livestream weekend, die je vanuit je eigen omgeving kunt bekijken. De theorie en de meditaties doen we dan via de livestream. Let op: hiermee mis je de nachtelijke training en de Chi Kung en IJzeren Hemd practice. In ruil daarvoor krijg je 200 euro korting voor de gemiste hotelovernachting en maaltijden.

C. We stellen het weekend uit
Bij deze optie doen we geen van beide, maar we wachten tot we weer bij elkaar kunnen komen voor een live weekend in één zaal.

Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT